Sözlümü aldattım

Adam senin her şeyini biliyor mu? İzini kaybettiremez misin?

duygusal bir sey yok
Yanlis anlama lutfen, ben sadece bir kadinin asik olmadan ya da hoslanmadan bir erkekle cinsel bir yakinlasma yasayacagina pek ihtimal vermezdim. Sasirdim o yuzden...
Ne olursa olsun, dogrulari soylemeni tavsiye ederim. Sevgilin uzulur ama merak etme, gecer...

duygusal bir sey yok
Erkek misin? Duygusal bişey yoksa niye oynaşıyorsun karşı cinsle? Karşı cins ile her başbaşa kaldığında, böyle şeyler olabilir gibi bir tehlike var öyleyse.
Azıcık kendine hakim ol. Ya da öyle ortamlarda yalnız kalma!

eline sağlık

ne bekliyorsun alkış mı

Ilk mesajini duzenleyip "Sozlunle ne kadar suredir berabersiniz? Ne zaman sozlendiniz? Diger adam hayatina nasil ve ne zaman girdi vs gibi detaylar versen konun daha anlasilir olacak. Soru cevap gitmesek daha iyi. Yoksa herkes konuya vakif olabilmek icin son mesaja kadar okumak zorunda kalacak.

Burda aldatan adamlara neler neler söylüyoruz da sen konu sahibisin banlanırım.

Aldatmanın affı, özrü, pişmanlığı O LA MAZ. Ne yani herşeyi yaparken yaşarken hafızanı mı kaybetmiştin bilmiyor muydun yanlış olduğunu?

İnşaallah sözlün bir an önce öğrenir bunu başkada bişey söyleyemeyeceğim sana.

Bunu yapabiliyorsan iki ihtimal var:

1. Sözlünü gerçekten sevmiyorsun, bu yüzden başkalarına yönelebiliyorsun. Bu durumda evlenme zaten

2. Karakter problemleri olan kötü birisin, mümkünse kimseyle evlenme ve daha çok insana zarar verme.

Gerçekten nişanı bassa o kişi.
Rezillik diz boyu.
Kınamak istemiyorum ama neresinden baksam yanlış.

Nişanlının kaldıramayacağını düşünüyorsan, bu bilgiyi paylaşmadan da pekala ayrılabilirsin.
Başka birşey bahane et ve ayrıl.
Diğeri tehdit etmese de sözlünle devam etmen vicdan koşulları açısından uygun değil.

sözlün nişanlın olmadan bu işi bitir madem en mantıklısı bu yazık adama

gun gelir devran doner. tavuk doner et doner. kusura bakma her türlü aldatmaya karşıyım. hatalisin. sozlune herseyi anlatmaktan baska caren yok. günah cocuga.

arada duygusal bağ yok demişsiniz de,
aranızda duygusal bir bağ olmadan nasıl o adamla cinsel bir yakınlaşma yaşayabildiniz ?

kınamak aşağılamak adına sormuyorum gerçekten merak ettiğim bir konudur...

bir kadın etkilenmediği, beğenmediği, tutku hissetmediği bir başka adamın ona dokunmasına nasıl izin verebiliyor ? nasıl öpüşebiliyor ?

düşünüyorum midem bulanıyor...
mümkün değil mesela bir şey hissetmediğim adamla cinsel yakınlıkta bulunmam...

nasıl başardınız bunu ?

bence adama karşı itiraf edemediğiniz bir tutkunuz arada duygusal bir çekim, elektrik falan bir şeyler var yani...
hissetmeden olmaz, olmasın mümkünse !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…