Sözlümü aldattım

ben de bunu anlamıyorum çok seviyorum ama aldattım. bu nasıl bir şeydir ya bu kadar mı açsınız cinselliğe yakınlaşmaya her önüne gelene yakınlaşılır mı kardeşim. kusura bakma da dertsiz başına dert almışsın şimdi işin yoksa diken üstünde bekle dur.

Konunun gerçek olduğuna inanmamla beraber yine de yorum yapayım.
Sözlünüzü gerçekten sevdiğinize emin misiniz?
Bu kadar iradesizseniz bir adamla başbaşa kalmayın.

Ve fonda Ebru gündeş başlar:
Bir dost gibi davran bana herkes bizi öyle bilsin
Bugün burada bütün olanlar Saklı gizli sürüp gitsin.
:KK59:

Sen erkek misin? Bu konu fake mi?
Bunu yaparken aklin nerdeydi? Biz ne yapalim simdi? Ne dememizi bekliyorsun? Yapmissin etmissin, hata oldugunu adam tehdit edince mi anladin? Bizden ne bekliyorsun?

Sözlünüze yazık duygusuz insanlara acıyorum ne diyeyim Allah hidayet versin size

Bence konu gercek olabilir. Kadinlar da duygusuz cinsellik yasar, hem de ayni erkekler gibi. Bunun adi da heyecan iste. Sadece cinsel acidan, farkli bi erkek tarafindan begenilip arzulanmak bile tatmin edebilir bi kadini. Seytan dürtüyor iste bazilarini. Elindeki sevginin kiymetini bilmez, baska maceralar pesinde kosar. Ben evlenecegin adama acidim, simdi icin rahat bi sekilde giyebilirsin bembeyaz gelinligini!

madem o adamla bıseler yasadın sozlu oldugun kısının de gunahına gırme o adamla nısanlan sende hıc duygu yokmu

İnşallah gelir nişanını basar da, seni de herkese bir güzel rezil eder.

bence sen de sevmiyorsun seven insan aldatmaya kıyamaz ben sözlümle geçen yaz 3 ay ayrıldım .3ay boyunca yakınlaşmayı bırak bir erkekle bile göz göze gelmedim bence sevmiyorsun. ayrılmak istemiyosan bile çocuğun hayrı için söyle belki ayrılmazsınız

Tamam bir hata yapmış da neden kendini öldürmüyorsunlara varan yorumlar gördüm. Hanımlar yapmayın etmeyin. Hayat bu. Büyük bir yanlış yapmış evet ama linç etmenize gerek yok bu kadar da.

Bence sözlünden onu kırmadan ayrılmalısın. Aldatılmayı kimse haketmez.
Diğer kişiyi de hayatından tamamen uzaklaştırmalısın.
Sonrası için de daha düzgün bir insan olmaya çalış. Tabi bunun için de önce çevrendekilere dikkat etmelisin. Hiç iyi bir çevren varmış gibi gelmedi okuduklarımdan.

:KK43: Sözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım:KK1:
üzgünüm ama hak etmişsin.

sözlüne anlatmak zorundasın. bu ona haksızlık olur. affederse yola devam, etmezse yapacak bir şey yok

Allah korusun hepimizi yargılamak istemiyorum yeterince laf duymuşsun eğer evini nişanın nerde olacağını vb bilmiyorsa telefonu değiştirin sosyal medya hesaplarınızı tamamen kapatın nişanlınızıda ikna edin oda kapatsın size ulaşamaz hiç bi şey yapamaz tehdite boyun eğmeyin siz korkmazsanız hiç bir şey olmaz

Bunu ona söylemezsen ve bir gün duyarsa sana ömür boyunca inanmayacak
Anlatırsan hoş karşılar mı bilmiyorum yapısına kalmış bir şey

Üzülme senin gibi olup da evlenip barklanan, sonra da mübarek kadın nasıl olur dersi verip ; her gördüğüne cık cık edip namus dersi veren milyonlarca insan var ortada, geçer tatlım. Umarım ki cezan ahirete kalır, bu dünyada çekip sıvışmazsın.
imzalamazsam olmazdı

X