Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis anlama lutfen, ben sadece bir kadinin asik olmadan ya da hoslanmadan bir erkekle cinsel bir yakinlasma yasayacagina pek ihtimal vermezdim. Sasirdim o yuzden...duygusal bir sey yok
Erkek misin? Duygusal bişey yoksa niye oynaşıyorsun karşı cinsle? Karşı cins ile her başbaşa kaldığında, böyle şeyler olabilir gibi bir tehlike var öyleyse.duygusal bir sey yok
eline sağlıkSözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım
su uyur düşman uyumaz ayrıca su akar yolunu bulur xpAdam senin her şeyini biliyor mu? İzini kaybettiremez misin?
Gerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya