Sözlüm ve ailesi

sanane be deli ahahahahaah burda herkez istediini yazar zor mu geldi sende al sende yaptır :))

Allah gelinin de damadın da hayırlısını görgülüsünü aklı başındasını versin kuzum. İyi ki siteye yaşlılarımız girmiyor nasıl üzülürlerdi yazılanları okusalar

bunu bana mı yazdın

ailelerden kimse bisey istemiyoki zaten trakyalılardan bahsettik herzi cocuguna ev veriri dedik dügününü yapar her ana babanın yapıcagı sey bu kimse anasındna babasınsan para istemiyo

burda millet zannediyoki heralde cocuk 3 bin lirayla geciniyo ailede sürekli para veriyo yooo

hepsi meslegni eline almıs insanlar maasları tıkır tıkır yatıyo evlendikten sonra kimse para istemez hatta evlenmedne öncede sadece olması gereken iki gencin borcsuz evlenmesi

valla en buyuk huzursuzluk parasızlıktan cıkıyo burdakiler kıs uykusunda parasız kalsa göreyim milleti

sırf murfak parası 1500 2 kisiyim düsünün hani 2 cocuk olsa bezi maması ee faturalar vs yani borcsuz evlenki yarın araba alırsın mesela baktın maas yetmedi satar arabanı yersin aileden istemezsin zaten

burdakiler alıssmı 200 bin kredi cek essek gibi öde sonra senelerce strorilere bak millet yazın nereye gitmiş

ee hic evlenme zaten takılsın herkez baba evinde madem para yok borc cekicen neden evleniyosun ki

valla boga burcuyum parasız çişe gidemezsin kısın kac geldi dogalgaz yazsın bakalım herkez 600 den asaga gelen yok eee para olmasa otur sogukta 1 gun gülersin 2 gun 3üncü gün eeee baslarım böyle aşka dersin o yuzden her işin bası borcsuz evlenmek

Allah gelinin de damadın da hayırlısını görgülüsünü aklı başındasını versin kuzum. İyi ki siteye yaşlılarımız girmiyor nasıl üzülürlerdi yazılanları okusalar
yooo neden üzülcekmi aile planlaması 1960 larda bu yuzden önemli sen her sene kedi gibi cocuk yap ee tabi hangisine ev alcan hangisini okutucan yıllık okul masraflarınızdna haberiniz yok heralde rüyada yasamayın 1 tane yaparsn bakabildigin kadar mis gibi oktursunda evde alırsın dügünde yaparsın benim dedigim durumu oldugu halde cocuklarına yardım etmeyen aileler bence keske girsinde okusun yok öyle bedavadan annelik babalık

Kiz, kadin bana, senin gibisinin ozel gunune bile gelinmez lanet suratli dedi 70 yasinda olsam yoluverirdim heralde
İyi ki tek çocuk yapmışımmmmmm en azından 1 kez yolunacakmışım bakya 2 3 olsaydı halim nolurdu? Kesin böbreklerime göz dikilirdi

Yoo aksine var ama çok şükür evlenceğim adam ve ben vasıfsız olmadığımızdan baba parasıyla mal sahibi olmayı vizyonsuzluk görüyoruz.
sen herlade beyinde damar falan atık atlaya atlaya okuyon cocuklar memurda olsa ögretmende olsa cocuklarının paralarına guvenmez ebebeyin dedigin

bunlar boş romantık laflar parasız kapı önüde cıkamazsın neden önümdeki engelleri acan aileler varken aptal gibi ben cekerim ben yaparım deyıp en guzel genc yıllarımı düsüncelerle geciremem bu ay nasıl yeticek sagdan alıp solamı yatırsam demem borc yuktur tatlım ögren bunu güzünü ac

Ş
Yani bi tutturmuşsunuz parasız hayat yok..Biliyoruz parasız hayat yok bu yüzden bi yerler den tutunuyoruz hayata...Aile ev vermeyince dügün yapmayınca herkes 200 bin kredi mi çekiyor ya bi anlasam.. Yani şahsen herşeyi eşimizle kendimiz yaptık hiçde öyle ağır borçlara girmedik, insanların storylerine bakıp içte çekmiyoruz, kendi tatilimize gidiyoruz şükür...Dügünü derneği eşyası bu kadar masraf tutan insanlar zaten şu hayatta hiç bir şeye emek vermemiş insanlar..Bilmiyo çünkü para nasıl kazanılır anca bana ev eşya dügün yapsınlar aman benim tahtım ötekinden berikinden eksik kalmasın...

Yahu ne boş yapıyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…