- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Amin inşallaholabilir kınamam ben allah yardım etsin all cok zor yani bu zamanda 10 bin de alsan kiracılık zor iş her halukarda insallah alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallaholabilir kınamam ben allah yardım etsin all cok zor yani bu zamanda 10 bin de alsan kiracılık zor iş her halukarda insallah alırsın
Evlenene kadar kira nedir bilmezdim. Yav bi de 30 yaşında evlendim evi olmayan biriyle o yaşta evlenilir miNe diyon aglatican beni
ya bunun sorumluluk la ne ilgisi var ki sız insanları zorlama derdindesiniz bu filmlerdeki gibi benim cocugum güclüdür tek basına yapsn söyle etsin kafası neden oglumu kızımı zora sokayım yaa dügüne kredi cekicegine evlensin borcsuz gitsin yurt dısına gezmek icin ceksni kredisini yesin icsin eglensin hayat yeterince zor zaten aile olarak önündeki engelleri cekmek lazımay anlatamadık asla :)
yani okuttukları çocukları için gidip evlensin diye tarlalar evler satmıyor, faturalarını ödemiyorlar. bizim memlekette insanlar sorumluluk sahibi yetiştirir çocuklarını. evlenmeyi akıl eden sorunlarını çözmeyi de bilir.
neyse uzatmaya gerek yok. belli ki kim ne yazsa anlayamayacaksınız.
Valla rahmetli ananem Ataturk'le ayni sokaktaymis evi, daha Selanikli'nin nasi dibi olsun kadin, bize hic boyle seyler anlatilmadi valla, ananemin babasi eczaci, erkek kardesleri doktor falan boyle bi aile, öncelikleri okumak olmus, hic duymadigim adetleri duydum bu aksam.
ya bunun sorumluluk la ne ilgisi var ki sız insanları zorlama derdindesiniz bu filmlerdeki gibi benim cocugum güclüdür tek basına yapsn söyle etsin kafası neden oglumu kızımı zora sokayım yaa dügüne kredi cekicegine evlensin borcsuz gitsin yurt dısına gezmek icin ceksni kredisini yesin icsin eglensin hayat yeterince zor zaten aile olarak önündeki engelleri cekmek lazım
Cok uzuluyorum kiz sana, bulamadın tabi dededen 2 apartman takimi kalmis trakyaliyi, napcan beya, ay supurttuver gı suralari,ne bicim trakyalisin, ay pardon sen trakyali degilsin, ondan bu felaketler senin basindaEvlenene kadar kira nedir bilmezdim. Yav bi de 30 yaşında evlendim evi olmayan biriyle o yaşta evlenilir mi
cocukların calısmadıgını nerden cıkardıgın peki ben kendim calısmayı tercih etmedim türkiye kosulları zor sabah erken ise gitmek falan erken kalkmaya gelemiyorum ben burda benden bahsetmiyoruz zaten bu ama diger herkez calısıyo merakın buysaevet çalışkanlar ama çocukları da çalışsın isterler. yani ben yapayım çocuğum yesin demezler. arkadaş bunu idrak edemedi bir türlü malesef.
ona göre babalar ölümüne çalışıp çocuklarını paşa torunu gibi pışpışlamak zorunda.
komık oldugunu mu düsünüyosun emin ol yöre ayırmam ama en azındna trakyalıya gitse rahat eder e-öyle kaynana kaynata gelmez zırt pırt gelemez falan 0 borcla evlenirsin öyle giyimine kusumına kimse karısamaz herkez kendi halında takılırCok uzuluyorum kiz sana, bulamadın tabi dededen 2 apartman takimi kalmis trakyaliyi, napcan beya, ay supurttuver gı suralari,ne bicim trakyalisin, ay pardon sen trakyali degilsin, ondan bu felaketler senin basinda
Karadenizliyim ben kara bahtim kör talihim.Cok uzuluyorum kiz sana, bulamadın tabi dededen 2 apartman takimi kalmis trakyaliyi, napcan beya, ay supurttuver gı suralari,ne bicim trakyalisin, ay pardon sen trakyali degilsin, ondan bu felaketler senin basinda
cocukların calısmadıgını nerden cıkardıgın peki ben kendim calısmayı tercih etmedim türkiye kosulları zor sabah erken ise gitmek falan erken kalkmaya gelemiyorum ben burda benden bahsetmiyoruz zaten bu ama diger herkez calısıyo merakın buysa
Yok komik degil canim, zenginin mali benim cenemi yordukomık oldugunu mu düsünüyosun emin ol yöre ayırmam ama en azındna trakyalıya gitse rahat eder e-öyle kaynana kaynata gelmez zırt pırt gelemez falan 0 borcla evlenirsin öyle giyimine kusumına kimse karısamaz herkez kendi halında takılır
valla sen öyle yap cocuk yapıyosan geleceginide insa ediceksin arkadasım öyle 5 dakikalık zevke benzemez bu isler hem okutucan meslek sahibi yapıcan hemde evinide düsüncen ana baba olmak kolay degilNeyse bu arada balkani, trakyayi, avrupayi, cocugunun onunde ki engelleri kaldirmakla mukellef bilirkisi ilan etmek de olaya bi bakis acisi tabi ama, asil guzelini kimler yapayor biliyor musunuz limoncu hanfendiciim, mesela avrupalilar durumlari ne kadar iyi olursa olsun, cocuklari her kademede is yapsin, calissin, para kazanmayi ogrensin, hic biseye hazir konmasin isterler, o yuzden toplum olarak basarililar, kucucuk yasta bazi seylerin bilincine variyolar, bizim ki ortadoğu kulturu ve cok yanlis bana gore, dotume don alacak kapasitem yok,bi baltaya sap degilim henuz, ama annem babam bana herseyi yapsin evlenirken, niye? Siz kendiniz o guce sahip degilsen, niye kalkisiyosunuz olm o islere diyen yok ki bizde. Anca anan bana kac gram bilezik takicak dugunde.
yanlız ben fatura ödetmiyorum kendi babamlarda dayımlarda amcamlarda ilk sene evlenen cocugun faturalarını öderler cok buyutülcek bisey degil bu hani apartamda oturuyolar ya mesele gelin calısır calısmaz kendi tercihi ee faturalar asagıya bıraıyo falan hane sahibi kimse alır öder bu kadar basit büyütemyin benceYeni bir şey daha öğrendim gece gece, demek ki “ ayy ben sabahnan kalkıp işe gidemem“ diyip eş ailesinden faturaları bile ödemelerini bekleyebilirmişiz. Ne güzel hayatlar varmış ya:)) Biz mevzuyu çok yanlış anlamışız meğer...
Benim esim yabanci, oglum fransa'ya gidicek universiteye, calisip masraflara katki yapacak, herseyi a dan z ye yapar mıyız? Fazlasiyla yapariz, ama bu cocuga iyilik yapmak degildir, ayrica hakaretlerini de sana iade ediyorum. Iyi geceler.valla sen öyle yap cocuk yapıyosan geleceginide insa ediceksin arkadasım öyle 5 dakikalık zevke benzemez bu isler hem okutucan meslek sahibi yapıcan hemde evinide düsüncen ana baba olmak kolay degil
sen alıssmın demekkki herseyi kendin yapmaya ama arkanda bi destek her zaman iyidir
cocugun 5 binde alsa 10 binde alsa ana babalık görevi oglunun yada kızının maasına endeksli degil önce bunu anla
sen laf kalabalıgı yapmak istiyon ama boşşsun
aile dedigin her zaman her kosulda arkan da olucak sen yetimhane kafasıyla devam et cocukların varsa üzüldüm böylesine özel günlerde bile gelinmez agzın böyleyse yüzüne vurmustur lanetligin :))
ben calısmayı tercih etmedim bu kadar basit ille millet gibi yalan mı atıyım ayy kocam izin vermedi babam okutmadı vs babam hep kitapcılarda gezdi öss kitapları icin ben sallamadım üni yiYeni bir şey daha öğrendim gece gece, demek ki “ ayy ben sabahnan kalkıp işe gidemem“ diyip eş ailesinden faturaları bile ödemelerini bekleyebilirmişiz. Ne güzel hayatlar varmış ya:)) Biz mevzuyu çok yanlış anlamışız meğer...
biraz daha ugrasısa akraba cıkıcaz ananem hala anlatır annesi söylüyormus arka sokakta annesinin evi diyeValla rahmetli ananem Ataturk'le ayni sokaktaymis evi, daha Selanikli'nin nasi dibi olsun kadin, bize hic boyle seyler anlatilmadi valla, ananemin babasi eczaci, erkek kardesleri doktor falan boyle bi aile, öncelikleri okumak olmus, hic duymadigim adetleri duydum bu aksam.
Senin keyfi parazitliğini kimse karşılamak zorunda değil. Ben okumayayım ama çalışmıyım ailem yapsın kocam eşşek gibi çalışsın alın terini getirip benim koluma bilezik yapsın ailesi ev versin para versin mezara kadar pardonda kimse senin gözünü karnını doyurmak zorunda değil. Para kazanmak nedir bilmeyen insan gelmiş ev alcaklar her şeyi yapcaklar para akıtcaklar ponçik gelinleri rahat rahat yurt dışında borçsuz gezsın diye. Sen ilerde evini paranı damadına gelinine mezara girene kadar akıt ama belki bu yaptıkların için gelip sürekli dua ederler merhum kayınvalidem bu toprağa girene kadar beni besledi şimdi rahata erdi derlercocukların calısmadıgını nerden cıkardıgın peki ben kendim calısmayı tercih etmedim türkiye kosulları zor sabah erken ise gitmek falan erken kalkmaya gelemiyorum ben burda benden bahsetmiyoruz zaten bu ama diger herkez calısıyo merakın buysa
valla bak en güzelini yapmıssın ohhh miss avrupalı koca en sevdigim helal olsun hemcinsim öptüm seni :)))Benim esim yabanci, oglum fransa'ya gidicek universiteye, calisip masraflara katki yapacak, herseyi a dan z ye yapar mıyız? Fazlasiyla yapariz, ama bu cocuga iyilik yapmak degildir, ayrica hakaretlerini de sana iade ediyorum. Iyi geceler.