- Konu Sahibi sevgi kayaa17
Öteki konudan geldim. Allah size akıl fikir versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere ayrılmaya kalktım bu yaz . Her seferinde istemediğini söyledi. Kenarda beklememi istiyor , cepte.Ayrılalım deseniz peşinize düşmez zaten.
Durum belli.
Tatlım yüzükler atıldı. Bedduasını da aldım, annesi gibi eşimden şiddet görürsem annesini anlarmışım.Ne dicem.
siz ayrilmazsiniz.
O aileyi bile bile evlenirsiniz.
Sonra konu acarsiniz esimin ailesi bla bla bl..
Biz burdayiz yaz sen.
Gokten kemik yagar kopegin duasi kabul olsa.Tatlım yüzükler atıldı. Bedduasını da aldım, annesi gibi eşimden şiddet görürsem annesini anlarmışım.
Anası eşinden şiddet gördüyse senin suçun neymiş onu anlamadım? Bu adam baştan aşağı saçmalık ve sen saçmalıklarına bunca yıl göz yummuşsun. Bu adamın tek bir mantıklı cümlesini okumadım senin yazdıklarından. Eğer evlenseydiniz ipler anasını elinde olacaktı o da "annem senden kıymetli neler çekti beni büyüttü sen 5 10 yıldır varsın kes sesini!!" modunda olacaktı. Eşle anneyi kıyaslamak dünyanın en mantıksız şeyi, emek verip büyütmeyecekse ne diye ana oldu o zaman? Annelik zaten budur. Ama sen dış kapının mandalı olduğun halde, alternatiflerin olduğu halde o herifi 4 yıl bekledin ama görebilene işte. Herifin kafası daha 10 yaş somut işlemler döneminde. Mukayese yeteneği bu kadar soyuta geçememiş yıl üzerinden değer hesaplıyor. He bir de size altın almak istemediler ya, o herif birini bulsun altın da alacaklar taki da takacaklar gör bak lonely demişti dersin. Ama Allah büyük. En iyisini yaptın belki de 26 yıllık hayatında kendin için sevgi kayaa17Tatlım yüzükler atıldı. Bedduasını da aldım, annesi gibi eşimden şiddet görürsem annesini anlarmışım.
Bak canım,geçinecek olan baştan bellidir.Etmeyeceğim, hepiniz zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Görünen köy kılavuz istemez, ben hep seviyorum farkına varır, çabalar dedim ama herşeyiyle evliliğe ters, ne yuva olur ne koca.
Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. dışarıdan fikre ihtiyacım var
Canimm bak inann şimdi bu sorunlari yaşıyosan evlendikten sora iki katini yaşayacaksın bi yaşayan biri olarak sölüyorum bunu nisanlisin bırak gitsin yaa inan ordaki biriyle evlen ne demek kültürü uymuyosa bırak yol yakinken dön derimmmMerhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. dışarıdan fikre ihtiyacım var
Canimmm bırak at yüzüğü inann evkendikten sonra daha iğrenç hal alcakSağolun yorumlarınız için arkadaşlar çok üzülüyorum ve kavga esnasında onu sinirlendirdiğim için bana küfür etmeye ve bını benim yüzümden yaptığını söyleyemeye başladı.
Damat bey ve ailesi tum sulaleni elestiriyor, parmaklarina dolamislar surekli bi sey uretiyorlar, beyefendi seni rezil etmekle tehdit ediyor, istersen kendi memleketinden biriyle evlen diyecek kadar saygisizlar sana karsi, sen hala disardan bi gozden yorum mu istiyorsun?Merhaba arkadaşlar,