♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

inşallah bakalım hepimizin haklarında hayırlısı neyse onları yaşayalım...
ahhh ne sevimli olur seneye de bebek topiğin de karşılaşmak konuşmak
var mı hemen niyetin ?

inşallah bakalım hepimizin haklarında hayırlısı neyse onları yaşayalım...
ahhh ne sevimli olur seneye de bebek topiğin de karşılaşmak konuşmak
var mı hemen niyetin ?
valla hayatta herşey kısmet bence olur mu olur o zaman bu ev dertleri amma boş gelir bize benim hemen niyetim yok ama nişanlıma sorarsak hemen ister hemde bi tane bile degil bir sürü ben mümkün oldugunca ertelerim 2 sene kadar ama kısmet tabi ki sen düşünüyomusun senin işin daha zor

bende olmuşken çok olması taraftarıyım
çocuk güzel şey ya, bilmem... yeğenlerim var iki tane , onları severken kendimden geçiyorum...
hemen bizimde olsun diye nişanlımla gülüşmelere başlıyoruz...

Allah ne zaman nasip eder bilmem tabi, yeter ki aratmasın...

biraz bi evliliğin tadını çıkartalım diyorum, yıllardır hasretiz birbirimize.. sonunda evlendik diye gezmenin eğlenmenin tadına doyayım da, bebek de olur.. hayır demem

aynen bende senin gibi düşünüyorum asla olmaz kesinlikle falan diyemem sonra pişman oluruz etrafımda çocugu olmayan çok tanıdıgım var çok yorucu üzücü bir süreç bir süre bende evliliğimin oturmasını gezip tadını çıkarmayı isterim ama olursa da Allah tan der kabul ederim önlemini aldıktan sonra gerisi biraz nasip kısmet yani sonuçta evli barklı kadınlar kaçak gizli bişey yok

aynen öyle, neden oldu hazır değilim şöyle böyle diye asla isyan etmem...
zaman gittikçe yediğimiz içtiğimizden kaynaklı herhalde bozuldu, hormonlar değişti...
o yüzden bir şey demiyorum.. Allah versin herkese inşallah...
evlat güzel şey

bana benzeyen minnak bir kızım olsun
babasına benzeyen bir oğlum da olsun..
ama mümkünse huyları hep anneye babadan huy almak yok...

öyle heracim, inşallah

şimdilik hayırlı geceler diliyorum sana...
yine görüşmek üzere inşallah güzel haberlerle

topiği unutma sakın, fırsat buldukça yaz gelişmelerini, paylaşalım iyi kötü şeyleri ..

hayırlı geceler tekrardan, seni tanıdığıma sevindim

sağol canım bende seni tanıdığıma sevindim benimle aynı telaşlarda olan biriyle konuşmak iiyi oldu gerçekten sana da hayırlı geceler umarım yine görüşürüz herşey gönlünce olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…