- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128
ah ah bnmki askerden gelseydi olcakti bi an oncede beklemedym:)
Allah kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ah bnmki askerden gelseydi olcakti bi an oncede beklemedym:)
Aynen :) millet düğün hazırlığı mı yapıyor yoksa :)
selamlar kimse ne zamandır bişi yazmamış:)
AMIN cnm sagol az.kaldi cok sukur btrmesne:)Allah kavuştursun
AMIN cnm sagol az.kaldi cok sukur btrmesne:)
AMIN canim guzel dileklerin icin:) hayrlisyla o gunleride hemen gorrm INSALLAH :)çok sevindim...
inşallah bu süreç göz açıp kapayıncaya kadar hızlıca geçer..
sevenler kavuşsun :)
AMIN canim guzel dileklerin icin:) hayrlisyla o gunleride hemen gorrm INSALLAH :)
gelince isini kurduktan snra brazda dinlendiginde ksmet olursa gene diger yaza kadr surer dugun kış gelini olmak istemiyorm cnku:)Ee düğün ne zaman olacak yani askerlik biter bitmez olacak mı
sagol canim aynen heleki uzun donem hic bitmek bilmiyorUmraım bir an önce biter hasretiniz canım:) Ben de geçen sene beklemiştim, 5 ay olmasına rağmen bir türlü bitmek bilmemişti.
hayirli cumalar canim iyi diyelm oyi olalim sen naslsn:)Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
ALLAH mutlu etsin canim benim resm de on Numara :) aynen insan tekrar giymeyi istiyor:)
KIZLAAAARRR :) benim nişanım olduuu. 2 ay oluyor ama anca paylaşabildimmm... nişanlığımın modelini daha önce paylaşmıştımmm. her şey istediğim gibi oldu nişanlığımı tekrar tekrar giymek istiyorummmmm.. çok memnun kaldım çok güzeldi her şeyyy :)
KIZLAAAARRR :) benim nişanım olduuu. 2 ay oluyor ama anca paylaşabildimmm... nişanlığımın modelini daha önce paylaşmıştımmm. her şey istediğim gibi oldu nişanlığımı tekrar tekrar giymek istiyorummmmm.. çok memnun kaldım çok güzeldi her şeyyy :)
Hos geldinn:)Bende geldimmmm
Hos geldinn:)
bn hem nisanlym hmde asker yolu gozluyorm:))Hosbulduk canim :)
bn hem nisanlym hmde asker yolu gozluyorm:))
aynen canim cok zor hemde yok yeni degl kasimda gitmisti uzun donem ekimin sonunda geliyor ksmetse:)ayy seninki baya zor allah kavustursun canim insallah.. Yenimi askerlgii?