• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Benim boyum da 1 62 ayakkabı aldım ben Tunalı da bir ayakkabıcıdan :)) provada ayakkabı giymek iyi oldu ona göre boy ölçüsü aldı alt kısmında kabarıklık var benimkinde ilk gittiğimde oradaki örnek modeli giydigimde çok mutlu oldum heyecan verici :KK68:
bana da kesinlikle ayakkabıyla gel dedi ben zaten ayakkabıyı özel yaptırma taraftarı degilim ama artık bigünde arayıp bulucam:KK16: çok sıkıntılı ama zevkli işler herşeyi harika olsun istiyo insan çünkü bikere oluyo hayatta

bana da kesinlikle ayakkabıyla gel dedi ben zaten ayakkabıyı özel yaptırma taraftarı degilim ama artık bigünde arayıp bulucam:KK16: çok sıkıntılı ama zevkli işler herşeyi harika olsun istiyo insan çünkü bikere oluyo hayatta
Öyle valla baya aradım mağazaları içime sineni bulamamıştım bir de çok pahalıydı sonra buldum topuklu önden çapraz baglamali inşallah sen de bulursun canım hem zevkli hem de stresli :) bitsin artık hemen gelsin o gün :))

aslında zaman çok çabuk geçiyor böyle günler sanki hiç yaşanmamış gibi geçio gidiyo biz büyük nişan yaptık şimdi izleyince o geceyi bende ordamıydım diyorum sanki hiç yaşanmamış gibi bikaç saatte bitiyo bukadar emekte geçip gidiyo keşke 40 gün 40gece olsa eskisi gibi:KK36:
Öyle valla baya aradım mağazaları içime sineni bulamamıştım bir de çok pahalıydı sonra buldum topuklu önden çapraz baglamali inşallah sen de bulursun canım hem zevkli hem de stresli :) bitsin artık hemen gelsin o gün :))
ssl

aslında zaman çok çabuk geçiyor böyle günler sanki hiç yaşanmamış gibi geçio gidiyo biz büyük nişan yaptık şimdi izleyince o geceyi bende ordamıydım diyorum sanki hiç yaşanmamış gibi bikaç saatte bitiyo bukadar emekte geçip gidiyo keşke 40 gün 40gece olsa eskisi gibi:KK36:

ssl
Evet bu kadar ugrastiktan sonra hemen olup bitecek :)) ama heyecandan nasıl olacak kına ve nikah acaba ;)) o kadar insanın karşısına çıkmak herkes sana bakacak hem gurur verici hem de heyecan

benimde boyun kısa bende A kesimi tercih ettim altına nasıl ayakkabı aldınız benim provam 5 gün sonra ve henüz ayakkabım yok ayakkabıyla gitmem lazım çok sıkıntıdayım Allah hepimizin yardımcısı olsunn:)

ayakkabı konusu bende çok sıkıntı :(
yüksek platformlarla oynamak çok zor olacak, düğün boyu da ayak ağrısı çekmek istemiyorum...

ben iki tane ayakkabı düşünüyorum...
bir tane dolgu topuk altım, yine gelinlik ayakkabısı, düğünde oynarken rahat edebilmek için.

ama fotoğraf çekimlerinde falan da yüksek durmak için platformlardan giyeceğim.

çareyi bunda buldum...

provalarda da dolgu topuğu götürdüm, gelinlikçiye bahsettim, iki ayakkabı giymek istediğimi..
ölçüyü de ona göre iki ayakkabıya da uyacak şekilde aldı ...

bakalım artık :)

gerçekten çok stresli bi dönem bende istanbulda fatihte diktiriyorum benimde 2.provam cuma günü ev ustalar mobilyalar kına düğün herşey kızın üstünde çok yorucu artık gelsin geçsin diye beklemeye başladım düğünden sonra nekadar çok boşluğa düşücez :)

heracım diğer konuya yazmışsın ama ben buradan alıntıladım :)

ben o boşlukta boğulmaya razıyım :)
o kadar yoruldum sıkıldım ki, nişanlımla farklı şehirlerdeyiz..

zaman geçmek bilmiyor, ikimizde kendi bulunduğumuz şehirlerde kendi koşturmamız içindeyiz..
beraber yapmak istiyorum çoğu şeyi ama maalesef olmuyor...

artık her şeyi geçtim yani, evleneyim evimde oturayım diye öyle istiyorum ki..

ssl

bende nişanımı hatırlamıyorum desem :)
üstelik açıp seyretmek de istemiyorum, kendimi oynarken izlemeyi hiç sevmem :))

bu kadar telaş ediyoruz da dediğin gibi o gün heyecandan hiçbir şeyi anlamayacağız zaten...
bir bakacağız ki, düğün olmuş bitmiş o büyük an :KK17::KK48::rolleyes::KK73:

bende nişanımı hatırlamıyorum desem :)
üstelik açıp seyretmek de istemiyorum, kendimi oynarken izlemeyi hiç sevmem :))

bu kadar telaş ediyoruz da dediğin gibi o gün heyecandan hiçbir şeyi anlamayacağız zaten...
bir bakacağız ki, düğün olmuş bitmiş o büyük an :KK17::KK48::rolleyes::KK73:
valla bencede öyle anca koşturdugumuzla kalıcaz bence:mad: biz nişanlımla aynı şehirlerdeyiz öyle bi sıkıntımız yok ayrıca buraya evleniyoruz herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz ama yinede herşey benim sırtımda herkes herşeyi bana soruyo haliyle düğüne kadar olan kısmı planlamaktan düğünden sonra napıcaz hiç düşünmüyorum bileee baya bi aylak boş rahat kalıcaz bence:KK60:

valla bencede öyle anca koşturdugumuzla kalıcaz bence:mad: biz nişanlımla aynı şehirlerdeyiz öyle bi sıkıntımız yok ayrıca buraya evleniyoruz herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz ama yinede herşey benim sırtımda herkes herşeyi bana soruyo haliyle düğüne kadar olan kısmı planlamaktan düğünden sonra napıcaz hiç düşünmüyorum bileee baya bi aylak boş rahat kalıcaz bence:KK60:

evet her şey düğün gününe odaklı...
sonrasını düşünmeyi ihmal ediyoruz, yeni bir hayat başlıyor asıl o zamanlara konsantre olmak lazım ama eee işte mümkün değil... tek telaşımız düğün :)

bir çırpıda gelse de rahatlasak, ayy yapacak bir şey de yok diye sıkılsak :)
razıyım her şeye razıyım...

evimi istiyorum :( hiç görmedim.. başka şehirde kuruluyor :(
öyle istiyorum ki... düğün hevesimi geride bırakıyor bazen... hiçbir şey yapmadan düşünmeden evimde oturasım var..

evet her şey düğün gününe odaklı...
sonrasını düşünmeyi ihmal ediyoruz, yeni bir hayat başlıyor asıl o zamanlara konsantre olmak lazım ama eee işte mümkün değil... tek telaşımız düğün :)

bir çırpıda gelse de rahatlasak, ayy yapacak bir şey de yok diye sıkılsak :)
razıyım her şeye razıyım...

evimi istiyorum :KK43: hiç görmedim.. başka şehirde kuruluyor :KK43:
öyle istiyorum ki... düğün hevesimi geride bırakıyor bazen... hiçbir şey yapmadan düşünmeden evimde oturasım var..
ya başka şehirde olmak çok zor geçen yıl benim kuzenim evlendi karısı izmirdendi kızın eşyaları geldi kargoyla hepsi koli içinde düğünden sonra aylarca yerleşmeye çalıştı çok zor oldu onun için biz çok şükür aynı şehirdeyiz ve buraya evleniyoruz her aşamasında görüyorum evimi herşeyi düşünerek seçiyorum yorucu ama değer umarım senin için çok zor canım Allah yardımcın olsun hem aileden kopmakta zordur heralde ben aynı şehirde olmamıza ragmen çok üzülüyorum:cry: anneme babama aşırı düşkünüm onların olmadıgı bi evi düşününce bile aglıyorum:KK61:

ya başka şehirde olmak çok zor geçen yıl benim kuzenim evlendi karısı izmirdendi kızın eşyaları geldi kargoyla hepsi koli içinde düğünden sonra aylarca yerleşmeye çalıştı çok zor oldu onun için biz çok şükür aynı şehirdeyiz ve buraya evleniyoruz her aşamasında görüyorum evimi herşeyi düşünerek seçiyorum yorucu ama değer umarım senin için çok zor canım Allah yardımcın olsun hem aileden kopmakta zordur heralde ben aynı şehirde olmamıza ragmen çok üzülüyorum:cry: anneme babama aşırı düşkünüm onların olmadıgı bi evi düşününce bile aglıyorum:KK61:

yerleşme kısmını geçtim, aylarca yerleşmeye de razıyım ama işte görmemek çok üzücü...
nişanlım sağ olsun her an fotoğraf gönderiyor, eşyaları bir şekilde görebiliyorum ama yine de canlı görmek gibi olmuyor.. kendimi hep misafir olacakmışım gibi hissediyorum ...
beyaz eşyalar geliyor , yatak odası kuruldu, bu tür zamanlarda bende evde olup ilgilenmek isterdim..
o anın heyecanını yaşamak da başkadır sonuçta... :KK43:
yine de bu halimize şükür diyorum ... benden daha kötü durumda olanlarda vardır illa ki diyorum, teselli olmaya çalışıyorum. o da kendi kendime oluyor ancak...

sorma ... uzak hemde epey bir uzak ...
hep diyorum insan sevmese mümkün değil evlenemez herhalde :) yani başka ne gibi bir sebeple kalkar da buralardan giderdim ki...
zor ama napalım arkadaşım, bir yerde yuva kuruyoruz, anne baba olmak için adım atıyoruz...
buna da alışacağız ... :KK51:
şükret şükret aynı memlekettesin, gidersin her istediğinde... çok da ayrılmış sayılmazsın :KK66:

yerleşme kısmını geçtim, aylarca yerleşmeye de razıyım ama işte görmemek çok üzücü...
nişanlım sağ olsun her an fotoğraf gönderiyor, eşyaları bir şekilde görebiliyorum ama yine de canlı görmek gibi olmuyor.. kendimi hep misafir olacakmışım gibi hissediyorum ...
beyaz eşyalar geliyor , yatak odası kuruldu, bu tür zamanlarda bende evde olup ilgilenmek isterdim..
o anın heyecanını yaşamak da başkadır sonuçta... :KK43:
yine de bu halimize şükür diyorum ... benden daha kötü durumda olanlarda vardır illa ki diyorum, teselli olmaya çalışıyorum. o da kendi kendime oluyor ancak...

sorma ... uzak hemde epey bir uzak ...
hep diyorum insan sevmese mümkün değil evlenemez herhalde :) yani başka ne gibi bir sebeple kalkar da buralardan giderdim ki...
zor ama napalım arkadaşım, bir yerde yuva kuruyoruz, anne baba olmak için adım atıyoruz...
buna da alışacağız ... :KK51:
şükret şükret aynı memlekettesin, gidersin her istediğinde... çok da ayrılmış sayılmazsın :KK66:
tabiki öyle senin durumunda olan birine bunu söylemek çok yanlış zaten asıl ayrılan sensin ama dediğin gibi zaten insan sevmese ne okadar mesafeye ne de bukadar emek harcamaya dayanabilir inşallah çooook mutlu oluruz hepimiz:KK60:

tabiki öyle senin durumunda olan birine bunu söylemek çok yanlış zaten asıl ayrılan sensin ama dediğin gibi zaten insan sevmese ne okadar mesafeye ne de bukadar emek harcamaya dayanabilir inşallah çooook mutlu oluruz hepimiz:KK60:

benim ileride kocamın başına kakmalık bahanem hazır :)
Sen düşün :KK53:

ben senin için kalkıppp nerelerden geldiiiimmmmm diye başlayan cümleleri layığıyla kullanabilirim :rolleyes:

şaka bir yana haklısın, başka türlüsü mümkün olmazdı...
aaahh ahhh amin... inşallah hep mutlu oluruz, Allah bu günlerimizi aratmasın.. :KK68:

benim ileride kocamın başına kakmalık bahanem hazır :)
Sen düşün :KK53:

ben senin için kalkıppp nerelerden geldiiiimmmmm diye başlayan cümleleri layığıyla kullanabilirim :rolleyes:

şaka bir yana haklısın, başka türlüsü mümkün olmazdı...
aaahh ahhh amin... inşallah hep mutlu oluruz, Allah bu günlerimizi aratmasın.. :KK68:
hangi şehire gelin gidiyosun canm

baya uzakmış gerçektennno_O ama olsun sen nişanlınla yani ozaman kocanla huzurlu mutlu ol da gerisi yalan:KK39:

aynen öyle..
bir yandan da seviniyorum aslında, herkesten uzak olunca birbirimizin kıymetini daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.. evliliğimiz daha iyi oturacak...
ikimizinde kimsesi olmayacak, daha sağlam daha bağlı oluruz diye düşünüp iyi şeyleri de görmeye çalışıyorum..

öyle işte :)

aynen öyle..
bir yandan da seviniyorum aslında, herkesten uzak olunca birbirimizin kıymetini daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.. evliliğimiz daha iyi oturacak...
ikimizinde kimsesi olmayacak, daha sağlam daha bağlı oluruz diye düşünüp iyi şeyleri de görmeye çalışıyorum..

öyle işte :)
tabiki öyle herxaman iyi şeyler düşün yoksa hayat zehir olur herşey hayırlısıyla atlatılsın herkes evine bakına çekilsin bizde kocalarımızla rahat edelimmmm:oops:

tabiki öyle herxaman iyi şeyler düşün yoksa hayat zehir olur herşey hayırlısıyla atlatılsın herkes evine bakına çekilsin bizde kocalarımızla rahat edelimmmm:oops:

aynenn öyle :)
amiiiiin amiiin....
şafaklarımız da erisin bir güzel..

kuaför işini ayarladım demiştin sanırım, nasıl bir şey düşünüyorsun ?

aynenn öyle :)
amiiiiin amiiin....
şafaklarımız da erisin bir güzel..

kuaför işini ayarladım demiştin sanırım, nasıl bir şey düşünüyorsun ?
evet ayarladım ama modeli hiç bilmiyorum ya postij almayı düşünüyorum çünkü saçlarım çok uzun degil ve ince telliler çok az duruyor o yüzden hafif toplu bişey düşünüyorum bir de çiçekler çok hoşuma gidiyo taç gibi yapıyorlar bakalım öyle bişey olabilir abartılı şeyleri sevmem zaten sen düşündünmü

Back