• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Tüm gelin adaylarına merhaba. Bizi instagramdan takip edebilirsiniz. Kullanıcı adımız: ...

Eğer bu mesaj kural dışıysa yöneticilerimiz kaldırabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bir aylık sözlüyüm. Nişanım da ya 30 nisan yada 1 mayıs olacak kısmetse :)

Merhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan :rolleyes::KK73::KK73:
bende bilmiyorum hiç sevmem de oynamayı heleki ailesi mevlütlü olun dedi.

bir de birşey soracağım kayınvalideniz ve kayınbabanızı hangi aralıklarda arıyorsunuz.

hımm beni de arıyorda sözlümde 2 güne bir ara diyor

Merhaba nişan ve gelin damat fotoğrafı konusunda yardımcı olabilirim kim en güzel anını ölümsüzleştirmek istemezki ?? :)))

Kayınvalideyi aramak mı gerekiyor ki? Ben yurtdışındayım, Kandilde ben k. Validemi fln aramadım o da benimkini aramadı. Gerçekten bilmediğim için soruyorum aramak mı gerekiyor?

Kayınvalideyi aramak mı gerekiyor ki? Ben yurtdışındayım, Kandilde ben k. Validemi fln aramadım o da benimkini aramadı. Gerçekten bilmediğim için soruyorum aramak mı gerekiyor?
Aramak gerekir büyük sonuçta nişanlı sözlüm benim annemi aramadı deyip aramamazlıkta yapma ara kazanan sen olursun

Hmm peki sağolun yardımlar için gerçekten bilmiyordum . Hani inat için değilde bilmediğimden aramamıştım bayramda arayayım bari ;)

Kadını sadece 2 defa gördüm kandil bahanesiyle aramak beni daha hissettirir sanırım. Açılışı yapalım gerisi gelir inşaallah ;)

Peki birşey sormak istiyorum, bizim adetlerde gelinlik ayakkabı vs hep damat karşılıyor, nişanda aynı. Damatlık, ayakkabı ve saat kıza ait diye biliyorum doğru mudur?

Back