Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bilmiyorum hiç sevmem de oynamayı heleki ailesi mevlütlü olun dedi.Merhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan
Ayy daha uni 3. sınıfım darısı başıma ininşallah. çok özendigim için buraya yazmak istedim :))
elbette aranırKayınvalideyi aramak mı gerekiyor ki? Ben yurtdışındayım, Kandilde ben k. Validemi fln aramadım o da benimkini aramadı. Gerçekten bilmediğim için soruyorum aramak mı gerekiyor?
Aramak gerekir büyük sonuçta nişanlı sözlüm benim annemi aramadı deyip aramamazlıkta yapma ara kazanan sen olursunKayınvalideyi aramak mı gerekiyor ki? Ben yurtdışındayım, Kandilde ben k. Validemi fln aramadım o da benimkini aramadı. Gerçekten bilmediğim için soruyorum aramak mı gerekiyor?
sadece özel günlerde değil normalde de arayabilirsinHmm peki sağolun yardımlar için gerçekten bilmiyordum . Hani inat için değilde bilmediğimden aramamıştım bayramda arayayım bari
Doğru biliyorsun canım öyle oluyoPeki birşey sormak istiyorum, bizim adetlerde gelinlik ayakkabı vs hep damat karşılıyor, nişanda aynı. Damatlık, ayakkabı ve saat kıza ait diye biliyorum doğru mudur?