• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

iş gereği heracım, polis nişanlım.. şark görevinde şu an.
biraz da tayin durumu sık yaşanacağı için eve eşya konusunda aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz... her şeyi kiracı olacağımızı hesaba katarak aldık, küçük eşyalar ve az eşya olmasına özen gösteriyoruz...
genelde doğuda oturanlar batıya dönerken eşyalarını bırakıyorlarmış, öyle bir ihtimal bile olabilir yani...

bizde bazı eşyaları batıya döndüğümüz zamana sakladık, almıyoruz şimdilik..

dediğin gibi eşyam nerede olursa oraya alışacağım, insanın yatağı neredeyse nerede dolabını açıp kıyafetini görüyorsa orası evi oluveriyor hemen...
nişanlımdan yana şanslı olduğuma inanıyorum, en başından beri seninle neresi olursa olsun dedik yürüyoruz bakalım...

bende aslında yaşadığım yeri bırakmakta zorlanıyorum seni de anlıyorum, hele ki çevren arkadaşların küçüklükten beri görüştüğün insanlar olunca kopmak çok zor olur...
ama ne diyim,
sevdiğim adam için değer diyorum.

onun orada tek başına olması o kadar canımı sıkıyor ki, benim kalkıp gitmem bu kadar üzmüyor..
Düşün artık...
varsın o tek kalıp sıkıntı çekmesin, bende gideyim. beraber destek olalım birbirimize...
iyi günde kötü günde demenin verdiğimiz sözün hakkını verelim :KK48:

iş gereği heracım, polis nişanlım.. şark görevinde şu an.
biraz da tayin durumu sık yaşanacağı için eve eşya konusunda aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz... her şeyi kiracı olacağımızı hesaba katarak aldık, küçük eşyalar ve az eşya olmasına özen gösteriyoruz...
genelde doğuda oturanlar batıya dönerken eşyalarını bırakıyorlarmış, öyle bir ihtimal bile olabilir yani...

bizde bazı eşyaları batıya döndüğümüz zamana sakladık, almıyoruz şimdilik..

dediğin gibi eşyam nerede olursa oraya alışacağım, insanın yatağı neredeyse nerede dolabını açıp kıyafetini görüyorsa orası evi oluveriyor hemen...
nişanlımdan yana şanslı olduğuma inanıyorum, en başından beri seninle neresi olursa olsun dedik yürüyoruz bakalım...

bende aslında yaşadığım yeri bırakmakta zorlanıyorum seni de anlıyorum, hele ki çevren arkadaşların küçüklükten beri görüştüğün insanlar olunca kopmak çok zor olur...
ama ne diyim,
sevdiğim adam için değer diyorum.

onun orada tek başına olması o kadar canımı sıkıyor ki, benim kalkıp gitmem bu kadar üzmüyor..
Düşün artık...
varsın o tek kalıp sıkıntı çekmesin, bende gideyim. beraber destek olalım birbirimize...
iyi günde kötü günde demenin verdiğimiz sözün hakkını verelim :KK48:[/Q
öyle olması gerçekten zor ama olsun en azından bu zorunlu görev bittiğinde daha heycanlı birdönem olur sizin için yine ev eşyalar farklı bir heyecan olur umarım oralardan çoook güzel şehirlere gelirsiniz sonuçta her sıkıntının karanlığın bir aydınlığı olucak hem birbirinize daha sıkı sarılırsınız bence zaten insan sevince herşeyiyle seviyor umarım mutlu oluruzzz ilerde bebekler için konuşuruz:KK46::oops:

inşallah bakalım hepimizin haklarında hayırlısı neyse onları yaşayalım...
ahhh ne sevimli olur seneye de bebek topiğin de karşılaşmak konuşmak :KK46::anneadayı:
var mı hemen niyetin ?

inşallah bakalım hepimizin haklarında hayırlısı neyse onları yaşayalım...
ahhh ne sevimli olur seneye de bebek topiğin de karşılaşmak konuşmak :KK46::anneadayı:
var mı hemen niyetin ?
valla hayatta herşey kısmet bence olur mu olur o zaman bu ev dertleri amma boş gelir bize:KK3: benim hemen niyetim yok ama nişanlıma sorarsak hemen ister hemde bi tane bile degil bir sürü :KK35: ben mümkün oldugunca ertelerim 2 sene kadar ama kısmet tabi ki sen düşünüyomusun senin işin daha zor

valla hayatta herşey kısmet bence olur mu olur o zaman bu ev dertleri amma boş gelir bize:KK3: benim hemen niyetim yok ama nişanlıma sorarsak hemen ister hemde bi tane bile degil bir sürü :KK35: ben mümkün oldugunca ertelerim 2 sene kadar ama kısmet tabi ki sen düşünüyomusun senin işin daha zor

bende olmuşken çok olması taraftarıyım :KK46::KK46::KK46:
çocuk güzel şey ya, bilmem... yeğenlerim var iki tane , onları severken kendimden geçiyorum...
hemen bizimde olsun diye nişanlımla gülüşmelere başlıyoruz...

Allah ne zaman nasip eder bilmem tabi, yeter ki aratmasın... :KK43:

biraz bi evliliğin tadını çıkartalım diyorum, yıllardır hasretiz birbirimize.. sonunda evlendik diye gezmenin eğlenmenin tadına doyayım da, bebek de olur.. hayır demem :anneadayı::KK48::oops:

bende olmuşken çok olması taraftarıyım :KK46::KK46::KK46:
çocuk güzel şey ya, bilmem... yeğenlerim var iki tane , onları severken kendimden geçiyorum...
hemen bizimde olsun diye nişanlımla gülüşmelere başlıyoruz...

Allah ne zaman nasip eder bilmem tabi, yeter ki aratmasın... :KK43:

biraz bi evliliğin tadını çıkartalım diyorum, yıllardır hasretiz birbirimize.. sonunda evlendik diye gezmenin eğlenmenin tadına doyayım da, bebek de olur.. hayır demem :anneadayı::KK48::oops:
aynen bende senin gibi düşünüyorum asla olmaz kesinlikle falan diyemem sonra pişman oluruz etrafımda çocugu olmayan çok tanıdıgım var çok yorucu üzücü bir süreç bir süre bende evliliğimin oturmasını gezip tadını çıkarmayı isterim ama olursa da Allah tan der kabul ederim önlemini aldıktan sonra gerisi biraz nasip kısmet yani sonuçta evli barklı kadınlar kaçak gizli bişey yok :p

aynen bende senin gibi düşünüyorum asla olmaz kesinlikle falan diyemem sonra pişman oluruz etrafımda çocugu olmayan çok tanıdıgım var çok yorucu üzücü bir süreç bir süre bende evliliğimin oturmasını gezip tadını çıkarmayı isterim ama olursa da Allah tan der kabul ederim önlemini aldıktan sonra gerisi biraz nasip kısmet yani sonuçta evli barklı kadınlar kaçak gizli bişey yok :p

aynen öyle, neden oldu hazır değilim şöyle böyle diye asla isyan etmem...
zaman gittikçe yediğimiz içtiğimizden kaynaklı herhalde bozuldu, hormonlar değişti...
o yüzden bir şey demiyorum.. Allah versin herkese inşallah...
evlat güzel şey :KK51:

bana benzeyen minnak bir kızım olsun :KK48:
babasına benzeyen bir oğlum da olsun..
ama mümkünse huyları hep anneye :KK48: babadan huy almak yok... :KK53:

aynen öyle, neden oldu hazır değilim şöyle böyle diye asla isyan etmem...
zaman gittikçe yediğimiz içtiğimizden kaynaklı herhalde bozuldu, hormonlar değişti...
o yüzden bir şey demiyorum.. Allah versin herkese inşallah...
evlat güzel şey :KK51:

bana benzeyen minnak bir kızım olsun :KK48:
babasına benzeyen bir oğlum da olsun..
ama mümkünse huyları hep anneye :KK48: babadan huy almak yok... :KK53:[/QUO
hhahahhah aynen öyle hep anneye yüzleri babaya benzesin yeterrr:KK68: hayatta herşey kısmet umarım herşey gönlümüze göre olur:KK51:

öyle heracim, inşallah :KK36:

şimdilik hayırlı geceler diliyorum sana...
yine görüşmek üzere inşallah güzel haberlerle :KK25:

topiği unutma sakın, fırsat buldukça yaz gelişmelerini, paylaşalım iyi kötü şeyleri ..

hayırlı geceler tekrardan, seni tanıdığıma sevindim :KK66::KK5:

öyle heracim, inşallah :KK36:

şimdilik hayırlı geceler diliyorum sana...
yine görüşmek üzere inşallah güzel haberlerle

topiği unutma sakın, fırsat buldukça yaz gelişmelerini, paylaşalım iyi kötü şeyleri ..

hayırlı geceler tekrardan, seni tanıdığıma sevindim :KK66::KK5:
sağol canım bende seni tanıdığıma sevindim benimle aynı telaşlarda olan biriyle konuşmak iiyi oldu gerçekten sana da hayırlı geceler umarım yine görüşürüz herşey gönlünce olsunn:KK36::KK25:

Back