iş gereği heracım, polis nişanlım.. şark görevinde şu an.
biraz da tayin durumu sık yaşanacağı için eve eşya konusunda aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz... her şeyi kiracı olacağımızı hesaba katarak aldık, küçük eşyalar ve az eşya olmasına özen gösteriyoruz...
genelde doğuda oturanlar batıya dönerken eşyalarını bırakıyorlarmış, öyle bir ihtimal bile olabilir yani...
bizde bazı eşyaları batıya döndüğümüz zamana sakladık, almıyoruz şimdilik..
dediğin gibi eşyam nerede olursa oraya alışacağım, insanın yatağı neredeyse nerede dolabını açıp kıyafetini görüyorsa orası evi oluveriyor hemen...
nişanlımdan yana şanslı olduğuma inanıyorum, en başından beri seninle neresi olursa olsun dedik yürüyoruz bakalım...
bende aslında yaşadığım yeri bırakmakta zorlanıyorum seni de anlıyorum, hele ki çevren arkadaşların küçüklükten beri görüştüğün insanlar olunca kopmak çok zor olur...
ama ne diyim,
sevdiğim adam için değer diyorum.
onun orada tek başına olması o kadar canımı sıkıyor ki, benim kalkıp gitmem bu kadar üzmüyor..
Düşün artık...
varsın o tek kalıp sıkıntı çekmesin, bende gideyim. beraber destek olalım birbirimize...
iyi günde kötü günde demenin verdiğimiz sözün hakkını verelim
[/Q
öyle olması gerçekten zor ama olsun en azından bu zorunlu görev bittiğinde daha heycanlı birdönem olur sizin için yine ev eşyalar farklı bir heyecan olur umarım oralardan çoook güzel şehirlere gelirsiniz sonuçta her sıkıntının karanlığın bir aydınlığı olucak hem birbirinize daha sıkı sarılırsınız bence zaten insan sevince herşeyiyle seviyor umarım mutlu oluruzzz ilerde bebekler için konuşuruz