• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

evet ayarladım ama modeli hiç bilmiyorum ya postij almayı düşünüyorum çünkü saçlarım çok uzun degil ve ince telliler çok az duruyor o yüzden hafif toplu bişey düşünüyorum bir de çiçekler çok hoşuma gidiyo taç gibi yapıyorlar bakalım öyle bişey olabilir abartılı şeyleri sevmem zaten sen düşündünmü

çiçek fikri güzel, gelinliğinde bütünleşecek modeldeyse harika olur...
benimde saçlarım fazlasıyla uzun..
birde minyon bir tipe sahibim, çarşı pazar alışverişlerinde kimse gelinin ben olduğuna inanmıyor o derece :)
azıcık küçük duruyorum...
o yüzden çok topuz gibi bir şey düşünmüyorum, fazla kadınsı olsun da istemiyorum....

ya dağınık bir topuz ya da lüle lüle dökülsün saçlarım yarım şekilde toplansın falan diyorum...

abartı taş falan bende sevmem, gelinliğimde inci detaylar var, ona uygun bir taç takarım diyorum .. onu da henüz seçmiş değilim...

kınayı ne yaptın ? ne giyeceksin hazır mı elbisen ?

çiçek fikri güzel, gelinliğinde bütünleşecek modeldeyse harika olur...
benimde saçlarım fazlasıyla uzun..
birde minyon bir tipe sahibim, çarşı pazar alışverişlerinde kimse gelinin ben olduğuna inanmıyor o derece :)
azıcık küçük duruyorum...
o yüzden çok topuz gibi bir şey düşünmüyorum, fazla kadınsı olsun da istemiyorum....

ya dağınık bir topuz ya da lüle lüle dökülsün saçlarım yarım şekilde toplansın falan diyorum...

abartı taş falan bende sevmem, gelinliğimde inci detaylar var, ona uygun bir taç takarım diyorum .. onu da henüz seçmiş değilim...

kınayı ne yaptın ? ne giyeceksin hazır mı elbisen ?
ya aynen bende çok ufak gösteriyorum çünkü bende minyonum zayıfım banada herkes kaç yaşındasın diye soruyo ki zaten yaşım da çok büyük degil 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben kendimi evlilik için biraz küçük hissediyorumm:oops: saçların uzunsa çok şanslısın ya her istedigin olurrr ne güzel:) bizim burda kına gecesinde normal elbise giyiliyo kına yakılırkende bindallı giyiliyo kına kıyafetimi henüz almadım ama bindallım hazır hürrem elbiselerinden lacivert:KK68: sen ne giyceksin gelinlik mi bizim aynı yerde hem kına hem düğün olunca gelinlik giymeme gerek kalmıyo

ya aynen bende çok ufak gösteriyorum çünkü bende minyonum zayıfım banada herkes kaç yaşındasın diye soruyo ki zaten yaşım da çok büyük degil 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben kendimi evlilik için biraz küçük hissediyorumm:oops: saçların uzunsa çok şanslısın ya her istedigin olurrr ne güzel:) bizim burda kına gecesinde normal elbise giyiliyo kına yakılırkende bindallı giyiliyo kına kıyafetimi henüz almadım ama bindallım hazır hürrem elbiselerinden lacivert:KK68: sen ne giyceksin gelinlik mi bizim aynı yerde hem kına hem düğün olunca gelinlik giymeme gerek kalmıyo

bende 23 yaşındayım :) kendimi küçük hissetmek ne kelime, geç kaldım ya hu evlenelim artık yeter modundayım :KK68::oops: sevgili olmaktan sıkılmıştım :mad: başka hitaplarımız da olsun nişanlım diyelim sözlüm diyelim kocacım diyelim yeter yaniii :KK34::KK53:

benim kınam kadınlar arasında olacak küçük çaplı bir eğlence.. davetiyeye falan yazılmayacak...
giyen evet iki elbise giyiyor ama ben küçük bir kına için o kadar masrafa girmedim..
bende hürrem elbiselerinden aldım :) benimki de yeşil :confused:

bende 23 yaşındayım :) kendimi küçük hissetmek ne kelime, geç kaldım ya hu evlenelim artık yeter modundayım :KK68::oops: sevgili olmaktan sıkılmıştım :mad: başka hitaplarımız da olsun nişanlım diyelim sözlüm diyelim kocacım diyelim yeter yaniii :KK34::KK53:

benim kınam kadınlar arasında olacak küçük çaplı bir eğlence.. davetiyeye falan yazılmayacak...
giyen evet iki elbise giyiyor ama ben küçük bir kına için o kadar masrafa girmedim..
bende hürrem elbiselerinden aldım :) benimki de yeşil :confused:
bende düğün gibi yapmam zaten ayrı bi davetiye vericez çok yakınlar akrabalar falan ufak bişey daha eglenceli oluyor bence:KK49: ay ben kendimi küçük hissediyorum yaaa nişanlım çok ısrar etti düğün için yoksa ben evlenmezdim hemen ama çok uzun yıllardır sevgiliyiz 9 yıl oldu:KK60:

bende düğün gibi yapmam zaten ayrı bi davetiye vericez çok yakınlar akrabalar falan ufak bişey daha eglenceli oluyor bence:KK49: ay ben kendimi küçük hissediyorum yaaa nişanlım çok ısrar etti düğün için yoksa ben evlenmezdim hemen ama çok uzun yıllardır sevgiliyiz 9 yıl oldu:KK60:

ne çok ortak yan bulduk :KK39:
bizimde 8 ...
lise aşkımdır kendileri :KK200:

aa gerçekten benimde öyleee lise 1den beri birlikteyiiz:KK200: nazar degmesin ikimize dee:nazar: ama sen benden 1 hafta önce gelin olcaksınn tecrübeli olcaksın bana göre :-)

bizde lise 1 de başladık :)hey gidi günler hey :confused:

maşallah evet, nazarlar değmesin bizlere :nazar: sevgililikleri uzunca yıllar sürdürebilmişiz, evliliklerimiz de inşallah bir ömür sürer... :KK52:

aaa evet ben tecrübeli olcam :D
Gelip tecrübelerimi paylaşırım diyeceğim de, düğünün ertesi günü internet başına oturmama pek ihtimal veremeyeceğim :KK48: işim gücüm olur yaaaaaniii :stop::KK23::KK53:

artık düğünden sonra paylaşırız başımıza gelenleri:KK70: :confused:

bizde lise 1 de başladık :)hey gidi günler hey :confused:

maşallah evet, nazarlar değmesin bizlere :nazar: sevgililikleri uzunca yıllar sürdürebilmişiz, evliliklerimiz de inşallah bir ömür sürer... :KK52:

aaa evet ben tecrübeli olcam :KK70:
Gelip tecrübelerimi paylaşırım diyeceğim de, düğünün ertesi günü internet başına oturmama pek ihtimal veremeyeceğim :KK48: işim gücüm olur yaaaaaniii :stop::KK23::KK53:

artık düğünden sonra paylaşırız başımıza gelenleri:KK70: :confused:
yok hemen düğünğn ertesi günü beklemeyiz paylaşmanı:oops:

ama daha sonra paylaşırsan bana tecrübe ve destek olur stresteyim baya çünkü:KK17: balayı falan düşünüyomusunuz

ne için stres yapıyorsun :) ? söylersen yardımcı olurum elbette :KK48:
stres yapılacak ne var, oohhhh sefamız olsun diyeceğiz ...

balayı konumuz biraz karışık.. henüz karar verebilmiş değiliz, zaten epey uzak da yaşayacağımız için bize evimiz de balayı gibi bir şey olacak..
bir kaç günlüğüne karadeniz civarlarına gitme ihtimalimiz var ama öyle herhangi bir rezervasyon yaptırmadık...
doğaçlama olacak büyük ihtimalle..

nişanlımın izin sıkıntısı olabilir, bende eve gider gitmez işe başlamasını istemiyorum.. biraz evimizde vakit geçirelim istiyorum.. şehre alışma sürecinde beraber olalım diye...

yani verilmiş bir karar yok henüz..
siz de planlar var mı ?

ne için stres yapıyorsun :) ? söylersen yardımcı olurum elbette :KK48:
stres yapılacak ne var, oohhhh sefamız olsun diyeceğiz ...

balayı konumuz biraz karışık.. henüz karar verebilmiş değiliz, zaten epey uzak da yaşayacağımız için bize evimiz de balayı gibi bir şey olacak..
bir kaç günlüğüne karadeniz civarlarına gitme ihtimalimiz var ama öyle herhangi bir rezervasyon yaptırmadık...
doğaçlama olacak büyük ihtimalle..

nişanlımın izin sıkıntısı olabilir, bende eve gider gitmez işe başlamasını istemiyorum.. biraz evimizde vakit geçirelim istiyorum.. şehre alışma sürecinde beraber olalım diye...

yani verilmiş bir karar yok henüz..
siz de planlar var mı ?
ya evet sizin öyle bi avantajınız var başbaşasınız çıkıp gezseniz kimse sizi tanımaz ama biz küçük bi şehirde tanınan aileleriz o yüzden eve kapanmamız lazım burda kalmak için yurt dışı düşünüyoruz ama bizde daha karar veremedik ve zaman daralıyor:KK42:

ya evet sizin öyle bi avantajınız var başbaşasınız çıkıp gezseniz kimse sizi tanımaz ama biz küçük bi şehirde tanınan aileleriz o yüzden eve kapanmamız lazım burda kalmak için yurt dışı düşünüyoruz ama bizde daha karar veremedik ve zaman daralıyor:KK42:

öylee zaman daralıyor , hele ki yurt dışı düşünüyormuşsunuz biran evvel plan yapmak lazım, erken rezervasyon indirimlerini de kaçırmayın ..

evin ne durumda ?
geldi mi tüm eşyaların ?
yok yaa nerdeee ustalar evde pazartesi badana falan başlıyor temizlik falan yapılcak sonra eşyalar gelcek 20 güne falan sonrada 1bucuk ayda yavaş yavaş yerleşirim artık:KK16: sende durumlar nasıl

yok yaa nerdeee ustalar evde pazartesi badana falan başlıyor temizlik falan yapılcak sonra eşyalar gelcek 20 güne falan sonrada 1bucuk ayda yavaş yavaş yerleşirim artık:KK16: sende durumlar nasıl

hımm o zaman sana Allah kolaylık versin diyeyim ..

benim beyaz eşyalar geldi, yatak odası geldi, perdeler de asıldı :)
oturma odasının siparişini verdik ama henüz gelmedi.
salon şimdilik ortalıkta yok...

biraz ev dengesiz oluyor , genel temizlik yapıldı nişanlım halletti ama bayramdan sonra gideceğim nasipse..
o zaman yeniden büyük bir temizlik yapacağız artık..

yaşayacak olsak ev hazır aslında :)

sen istanbul da mı oturuyordun ?

hımm o zaman sana Allah kolaylık versin diyeyim ..

benim beyaz eşyalar geldi, yatak odası geldi, perdeler de asıldı :)
oturma odasının siparişini verdik ama henüz gelmedi.
salon şimdilik ortalıkta yok...

biraz ev dengesiz oluyor , genel temizlik yapıldı nişanlım halletti ama bayramdan sonra gideceğim nasipse..
o zaman yeniden büyük bir temizlik yapacağız artık..

yaşayacak olsak ev hazır aslında :)

sen istanbul da mı oturuyordun ?
yaaa süperrr sen baya yol katetmişsin bende perde falan seçiyorum hep işte ama tüm eşyalarım bayramdan sonra gelicek işte sonrada yavaş yavaş yerleşicem inşallah bi aksilik çıkmazsaa:KK51: ben edirnedeyimm en uçta:KK25:

yaaa süperrr sen baya yol katetmişsin bende perde falan seçiyorum hep işte ama tüm eşyalarım bayramdan sonra gelicek işte sonrada yavaş yavaş yerleşicem inşallah bi aksilik çıkmazsaa:KK51: ben edirnedeyimm en uçta:KK25:

sen bir uçtasın, ben şimdilik ortadayım daha sonra bende öbür uçtan yazarım sana :KK48:
senin gibi batının ucunda oturmayı daha çok isterdim tabi inan :oops:

olur Allahın izniyle ya, ev hazır olduktan sonra eşyaların yerleşmesinde bir şey yok...
istediğin dekoru da verirsin , gönlüne göre olur inşallah :KK39:

sen bir uçtasın, ben şimdilik ortadayım daha sonra bende öbür uçtan yazarım sana :KK48:
senin gibi batının ucunda oturmayı daha çok isterdim tabi inan :oops:

olur Allahın izniyle ya, ev hazır olduktan sonra eşyaların yerleşmesinde bir şey yok...
istediğin dekoru da verirsin , gönlüne göre olur inşallah :KK39:
inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım insanın gönlü güzel oldu mu eşiyle huzuru oldu mu o ev saray gelir bize zaten :KK60: ben şehrimi çok seviyorum çünkü ailem burda şimdi eşimde burda vazgeçemem ama insanın evi nerdeyse orayı sever zaten emin ol neresi olursa olsun eşin yanında olunca benimsersin orayı:KK200: nişanlın oralı mı yoksa iş gereği mi

inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım insanın gönlü güzel oldu mu eşiyle huzuru oldu mu o ev saray gelir bize zaten :KK60: ben şehrimi çok seviyorum çünkü ailem burda şimdi eşimde burda vazgeçemem ama insanın evi nerdeyse orayı sever zaten emin ol neresi olursa olsun eşin yanında olunca benimsersin orayı:KK200: nişanlın oralı mı yoksa iş gereği mi

iş gereği heracım, polis nişanlım.. şark görevinde şu an.
biraz da tayin durumu sık yaşanacağı için eve eşya konusunda aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz... her şeyi kiracı olacağımızı hesaba katarak aldık, küçük eşyalar ve az eşya olmasına özen gösteriyoruz...
genelde doğuda oturanlar batıya dönerken eşyalarını bırakıyorlarmış, öyle bir ihtimal bile olabilir yani...

bizde bazı eşyaları batıya döndüğümüz zamana sakladık, almıyoruz şimdilik..

dediğin gibi eşyam nerede olursa oraya alışacağım, insanın yatağı neredeyse nerede dolabını açıp kıyafetini görüyorsa orası evi oluveriyor hemen...
nişanlımdan yana şanslı olduğuma inanıyorum, en başından beri seninle neresi olursa olsun dedik yürüyoruz bakalım...

bende aslında yaşadığım yeri bırakmakta zorlanıyorum seni de anlıyorum, hele ki çevren arkadaşların küçüklükten beri görüştüğün insanlar olunca kopmak çok zor olur...
ama ne diyim,
sevdiğim adam için değer diyorum.

onun orada tek başına olması o kadar canımı sıkıyor ki, benim kalkıp gitmem bu kadar üzmüyor..
Düşün artık...
varsın o tek kalıp sıkıntı çekmesin, bende gideyim. beraber destek olalım birbirimize...
iyi günde kötü günde demenin verdiğimiz sözün hakkını verelim :KK48:

Back