• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

aynen canim cok zor hemde:KK43: yok yeni degl kasimda gitmisti uzun donem ekimin sonunda geliyor ksmetse:)

Hic bir sey kalmamis masallah devirmissiniz günleri siz.. Göz acip kapayincaya biter o gunlerde canim bir bakmissin dugun bile olms bitmis..

Merhaba kızlar bende sözlüyüm kasımda nişanım var aranıza katılayım

merhabalar kasımda nişanım olacak inşallah ankara'da nişan yerleri hakkında önerilerinize ihtiyacım var :KK22:

selam kızlar benimde 7 kasımda nişanım var, daha müziklerime karar veremedim slayt,giriş,pasta ve dans müzikleriniz ne olacak :KK28:

imreniyorum sizlere ya.nişanımda babam akraba kabul etmedi yüzük takıldı el öpme bile omadı hadi fotoğraf çekilelim bitti bu kadar.türk kahvesi bohçası bilmem neyi olmadı hiç biri

selam kızlar benimde 7 kasımda nişanım var, daha müziklerime karar veremedim slayt,giriş,pasta ve dans müzikleriniz ne olacak :KK28:

şimdiden hayırlı olsun canım :) valla benimki evde oldu o yüzden slayt falan olmadı. Ama pasta yaptırmıştık ewde göbek attık :)

Ayrıca düğün tarihim belli oldu kızlaaaaarrrr

şimdiden hayırlı olsun canım :) valla benimki evde oldu o yüzden slayt falan olmadı. Ama pasta yaptırmıştık ewde göbek attık :)

Ayrıca düğün tarihim belli oldu kızlaaaaarrrr

sağol canım,kısmetse tarihi ne zaman düğününün

merhaba canım neden öyle bişey oldu ki
babam istemiyordu nişanlanmamı.bir an ikna oldu hazır o ikna olmuşken nişanlanalım dedik.ama ben diken üstündeydim son anda vazgeçer bir tartışma çıkar diye.ben hariç herkes gülüp eğlenmişti bu da böyle bir anı oldu işte

babam istemiyordu nişanlanmamı.bir an ikna oldu hazır o ikna olmuşken nişanlanalım dedik.ama ben diken üstündeydim son anda vazgeçer bir tartışma çıkar diye.ben hariç herkes gülüp eğlenmişti bu da böyle bir anı oldu işte
İnşallah düğünün güzel geçer düğünde sen herlesten daha çok eğlenirsin

inşallah ya 14 aydır nişanlıyım bu süreçte herkesi sindirip kendi mutluluğumu ön plana almak için epey mücadele ettim.inşallah güzel olur herşey

Kızlar bu arada düğün hazırlığı yapanlar ya da yeni evli olanlar liste yaptınız mı alınacak eşyalar için. Çünkü aklıma sürekli bişeyler geliyor ve hep bişey unutuyorum gibi geliyor özellikle mutfak eşyalarında.

Kızlar bu arada düğün hazırlığı yapanlar ya da yeni evli olanlar liste yaptınız mı alınacak eşyalar için. Çünkü aklıma sürekli bişeyler geliyor ve hep bişey unutuyorum gibi geliyor özellikle mutfak eşyalarında.
Liste yapmştım ben evet, öail adresi verirsen atayım

Back