Söz attık

Yaşın daha çok genç, senin yaşında pek çok kişi daha hayatına yeni başlıyor. Kaybetmemiş, kazanmışsın sen önündeki senelerini. Bir de gözün açılmasa, evlenseydin, işte o zaman durum kötüydü.

Ailesini doyurmadan evlilik düşünmesin. Çok iyi yapmışsınız. Ucuz kurtulmuşsunuz. Evlenseniz her gün ağlayacaktınız, şimdi 3 gün ağlar, 4. Gün halaya durursunuz.
Siz yenisiniz, hatırlamıyorsunuz arkadaşı bence. En az 4-5 yıldır ağladığına biz şahidiz. Hiç bir yorumu kaale almadı şimdiye kadar. Adam dönerse kesin evlenir, bu borç harç, sevgisizlik içine 2 de çocuk dahil ederse bişeyler dank eder ancak.

Gün gelecek şimdi bu hissi yaşadığına bile pişman olacaksın. Ve iyi ki kurtulmuşum diye sevineceksin. Tecrübe ile sabit

Yakın arkadaşım 8 yıllık iliskisini bitirdi sorumsuz biri olduğu için. O da senelerce ha düzelecek ha düzelecek diye diye 8 yılı bitirdi sonra da kendisi artık bitti dedi. Üstünden tam bir yıl geçti akrabası birisiyle tanıştırdı şuan da evliler mutlular ve coxuklular. Yanlış olan kapıyı vakitlice kapatmalısınız ki doğru kapı açıldığında görebilirsiniz. En doğru kararı vermişsiniz

Ne edelim o zaman, evlensin de iki koldan doyursunlar eş ailesini. Tek oğulları yetmeeeez, bir de maaşlı gelin lazım. Arada temizliğe de çağırır gelini şimdi o aile. Misss. '' Ben babamın evine ikinci kez görücü mü getireyim? Mahcup olurum. '' dediği için ben de çok umutlu değilim.

Arkadaşınız benim arkadaşım olabilir mi acaba? Yıl konusunda emin değilim tek. Yoksa aynı hikaye. ☺

Allah kurtarmış sizde kurtulun. Dönmeyin geri.

Değersiz hissetmek en az aldatılmış olmak kadar can yakar. Ve bu adam sizi değersiz hissettiriyor.

Bir farklı çeşidi de bende var. Değişmiyor. Çok şükür senin yaşadığın kadarda değil. Yinede değişeceğini sakın düşünme düzeltirim ben diye yola çıkma düzeltemezsin. En azından benim gibi evlendikten sonra öğrenmedin. Biliyorsun ve bile bile lades deme.

En son babalar duyar'dı o:)

Haklısınız sevgili olduğumuz dönemde çok ayrıl barıs durumunu yasadık ama bu kez gercekten aynı şey değil. Dediğim gibi Şırnak'tan dönmeden son bi kredi çektim ve döndüğümde bitmiş oluyor dedi. Ohh şükürler olsun dedim gercekten inanmıstım bizim için bi gelecek hazırlayacağına . Sürekli ailesi ve kendisi bana psikolojik baskı yapıyordu ben aileme söylemiyorum diye adı konmuyor diye. Neymiş sözlenirsek beni daha çok sahiplenirmiş. O an inandım nedense... Sözlendik ve o tarihten itibaren dünyam başıma yıkıldı neredeyse . Her fırsaatta ben bu adamla nasıl evlencem diye düşünüyodum ve sözlendiğim için pişman olmuştum çoktan. Aslında çok daha öne bitirecektim ama babamlardan utandım cesaret edemedim alacağım tepkilerden korktum. Ama sonunda basardm. Bütün cesaretimi toplayıop. Emin olun bidaha barısmak yok yüzünü bile görmek istemiyorum

sizde kendimi gördüm resmen sizin 5 yıl gerimizden gelmişim yalnızca. o da aynı şekilde polisti. ailesine ev alacağından falan bahsetti daha sevgiliyken. birey olamamış insanlar daha gerçekten daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok. Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri.

Konularına pek yazmadım ama aklımda kalan bir üyesin. Burada sana sayfalarca dil döküldü. Defalarca aynı konuları açtın. Ayrıldım bitti diye de konu açtın. Her seferinde sakın tekrar barışma dendi. Şimdi yine ayrıldım diye konu açıyorsun. Sürekli aynı döngünün içindesin.

Unutursun unutursun.Zaman her şeyin ilacı.Aferin sana ayrılmışsın ondan.Mükemmelsin!!!

Şuan üzülmen sonraki üzülmelerine denk olamayacakti.Bosver 7senen gitti ama tecrübelerin oldu.Onune bak.Seviyorum diyorsun o sevgi değil alışkanlık.Karsina gönlüne göre biri çıkınca bu dediğimi anlayacaksın.

insAllah bundan sonra kendi yolluna bakarsin. ZAmanla zaten hafiflediginide anlarsin. Bu cocuktan bir cacik olmaz. O aile basindayken asla huzurlu ve mutlu olamazdiniz.

Yahu bu kadınlarımız neden böyle. Kendilerini ağlatan saygı göstermeyen sevgi duymayan psikolojik ve fiziki şiddet uygulayan adamlardan ayrılamıyorlar ayrılmak istemiyorlar. Ayrılsalar da yalandan bir özür, sahte sevgi gösterlerine kanıp koşa koşa dönüyorlar.
Biri yazmıştı erkeklerin seçeneği olmayın önceliği olun diye. Ne güzel bir cümle.
Size gelince ağlayacağınıza mutlu olun kurtulduğunuz için. Sakın geri dönmeyin. Çok daha iyilerine layıksınız. Zaman en iyi ilaçtır. Siz onu değil hayalinizde yarattığınız öyle olmasını istediğiniz “onu” seviyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…