Söz attık

Benim cevremde hep erkeklere bu misyon yükleniyor. Farkli olabilir tabi.
Bence sanki aile potansiyeli cocuk satışı bunda cok etkili
Doguluyum doğuda yasiyorum cevremde cok kiz arkadasim cok bissy denemelerde aynı yukuvustlerinde görüyorum

1 arkadaşım çalışmaya başlayınca hemen ailesine ev aldı başka bi kiz arkadasim calismaya başlayınca ailesinin ev kredisini ödedi
1 tanıdığım calisma ya başlayınca egitimindecemegi olmayan babası araba aldırdı kizin düğün öncesi arabasını değiştirmemek istedi

Işe başlayınca kardeşlerinin okul masrafını ödeyenler
Aile ekonomisine maddi destek olanlar borca harca el atanlar maalesef ki hep gördüğüm kiz çocuklarından devamlı bi beklenti hatta evlenip gittikten sonra bile beklenti içinde ilanları gordum maalesef

Sizi görünce aklıma sadece “nush ile uslanmayanı etmeki tekdir, tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir” sözü geliyor.
Uslanmazsınız siz.
Şu aileci, borçtan burnunu çıkaramayan, mızmız adamla evlenir buraya konu açmaya devam edersiniz.
Bir sene sonra da evlendim değişmedi kızlar, üç sene sonrada çocuğumun rızkını yiyor boşanacağım ama çocuk var diye devam edersiniz

Ay hepsinde kessin bitti kessin bitti dedin. Hepsinde kesin ayrılmıştın. Tüm konularının ortasında bunu yazdın, ortadan kayboldun ay ben yine barıştım diye geldin. Bi ara seksenler dizisinde sürekli çocuğuyla babasının evine gelen bir kız vardı. Kocası da peşinden gelir sor bakalım neden yaptım derdi, o da sürekli para batırırdı. Aynı o kadın gibisin

Çok çok çok doğru karar. Bak yoluna kimler kimler çıkacak, ben neden bununla 7 sene tüketmişim hayat varmış diyeceksin. İnan kurtulmuşsun. 75 yaşına kadar yaşasan kabaca (daha fazla olur tabi) 50 seneni kurtarmışsın böyle bak olaya. tek başına çabalamaya evlilik olmaz. Ailesinin köstek olduğu evlilik hayır gelmez. ne o anası değişir ne bu adam değişir. Daha kötü şeyler yaşarsın, doldurup üzerine salarlar. Huzurun olmaz.
açıkcası siz zaten hep uzak köşelerde yaşamışsınız resmî birlikteliğinizde de öyle görüşmemişsiniz. Alışkanlıktan öte değil bu adam. Allah kurtarmış. Anlatamam diyorsan paikolojik destek al. Zaman Her şeyin ilacı. Çok değil 6 ay sonra bile oh dersin.

Sadaka falan verin, allah kurtarmis.. karsiniza size deger veren birisi cikar umarim ve o zaman bu yasadiklarinizi hatirlamazsiniz bile

Beklenen son...
Eski üyelerdenim ve sizin bu adam ile ilgili her konunuzu hatırlıyorum.
Bu adamın değişmeyeceği ve zamanınızı boşa harcamamanız konusunda uyarılarda bulunmuştuk size.
Bu adam iflah olmaz, ailesi maddi olarak getçekten evlatlarını sömürüyor. Oğullarının geleceğini, yuva kurabilme olasılığını hiç düşünmeden sadece bize çalışsın istiyorlar maalesef. Hangi kız bunu kabul edip evlenir bilemiyorum.
Normalde düğün eşya takı olaylarını anlamsız bulurum ama bu adam size altın alamam, düğün yapmayız, eşya gereksiz dediğinde bulmuş saf kızı kandırmaya çalışıyor diye düşünmüştğm.
O zamanlarda ayrılmıştınız ama tekrar tekrar barıştınız, içimden bir ses tekrar aynısı olacak diyor.

Son düzenleme:
Zararın neresinden dönersen kârdır demişler bu adamdan bı cacık olmaz iyi olmuş kurtulmussun ondan ve ailesinden, Allah bı ömür mutlu olacağınız kişiyi çıkarsın karşınıza inşallah.

Bence sizinki sevgiden takıntıya/bağımlılığa dönmüş. Bunun için uzman desteği alın.
Çünkü evlenip boşansanız da bu adama bağımlılık duymanız yüksek ihtimal.

ilk sevgilime sadece 4 yıl süre vermiştim bende onu hatırladım şimdi. üniversiteyi kazandığımda ben bitirene kadar her şeyi yoluna koy evlenelim demiştim gözüm kapalı. ama beceremedi. bende 4 yıla artı 1 gün bile eklemeden bitirdim. verdiğim zamana acıyorum o ayrı ama asla ayrılık kararımdan pişman olmadım. şimdi çok şükür şahane bir evliliğim var ve isteyen insanın karşısındakine değer verdiğini nasıl gösterdiğini çok güzel yaşıyorum.
kendinizi adı sevgi olan saçmalık uğruna bu duruma düşürmeyin. bulunmaz Hint kumaşı mı Allah aşkına bu erkekler ? yalnız yaşamak inanın böyle vasıfsız adamlarla ömür geçirmekten çok daha iyi..

Siz yine de dikkat edin 7 yıl 14 yıl olmasın. Barışmayın bence.

Yazdıklarını okuyunca bir an şaşırdım ben mi yazdım acaba dedim . Hemen hemen aynı seyleri yasamisiz . Bitmek bilmeyen sürekli katlanarak gelen borçlar benim ailemin maddiyatına guvenmesi birde bunu acik acik soylemesi . Bıcak gibi kestim attım arkadasım. Evet o donem gecmeyecek gibydi tedavi aldim nasil atlattım hala bilmiyorum. Su an nasılsın diye sorarsan dünyalar iyisi aşık oldugum bir kocam var. Ikiz de bebeklerimiz yolda allahima bin sukur ki isler ciddiye binmeden cesaret gösterip bitirmisim verilmis sadakam varmis. Onun haberi de geliyor ikinci evliligini yapmis ve yine duzen tutmamis. Lütfen lütfen kararından donme geri dönüp yalvaracak belki de ne olur inanma . Bastan duzen tutmadiysa inan sonradan isler cigirindan cikiyor. Suan boyle dusunmen cok normal hayat sana ne guzellikler suprizler hazirladi bilmiyorsun lutfen onune bak ayni seyleri yasamisiz inan ki . Allah önüne güzel hayirli kapilae acsin senin icin dua edecegim yanlız kelebek (lütfen kararindan donme lutfen )

üzülme, sen yine barisirsin. bundan önceki 57296727. ayriliginizda oldugu gibi.

adam seni sevmiyor, deger vermiyor. hala anlamadin, hala anlamadin, asla da anlamicaksin....

Ayrıldığına değil boşa geçirmiş olduğun yıllara üzülüyorsun sanırım. Geçer desem de her an aklına gelecek. Bu durumla yaşamaktan başka çare yok. Bazı şeyler unutulmuyor malesef

e öyleydin sen onun gözünde, kendi parani biriktirdigin altini alip veriyordun parasi yok diye, oda onla ailesine hediyeler aliyordu.

e öyleydin sen onun gözünde, kendi parani biriktirdigin altini alip veriyordun parasi yok diye, oda onla ailesine hediyeler aliyordu.
Anası babası bile değiş, kıza ikinci el eşya alalım masrafa sokma diyip halasına sigara parası yollamıştı. Önceliğinde halası bile benden önde olacak ben bu kadar peşinde gezeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…