- 18 Temmuz 2016
- 1.671
- 972
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
1 sene sozmu olur 7 seneni cope atmssn artik yoluna bak ne kdr zor olrsada olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yol yakınken ayrıldığın iyi oluş. Umarım seni ikna edip yüzüğü parmağına tekrar taktırmaz.İyi geceler hanımlar
Eskiler belki hatırlar beni
Bir zamanların meşhur yalnız kelebeği ben
Şimdi diyeceksiniz ki ne oldu da döndün
Onca şeye rağmen o adamla sözlendim ben 1 sene önce
Kısa özet geçiyorum
7 senedir görüştüğüm biri vardı 25 yaşındayım ben muhasebeciyim özel sektörde iş varsa çalışırım yoksa evdeyim o da polis memuru
Ünv. de bitti
Ben çalışmaya başladım
Oda Doğu görevine gitti Şırnak dan dönmesini bekledim 3 sene
Döndükten sonra ailemi ikna ettim ve sözlendik
Geçtiğimiz Eylül de
Velhasıl bu adam yıllardır para biriktiremiyor ve hiç bitmeyen bir borcu var kızlar
Ev desen ev değil araba desen araba değil bana sorsanız ailesi yüzünden
Doğuya 60-70 bin borçla gitti çok iyi maaşı vardı dönüşte para biriktirip döncem dedi yine kredi çekip döndü
Sözlenelim dedi kaç sene oldu tamam dedim
Kimseye değil ama ona güvenmek istedim
Sözlenince bi aile kuracağını anlar ona göre davranır diye
Tam aksine sözlendiğimizden beri gözümden yaş dinmedi
Şırnaktan geldi ben işsizdim insan 3 yıl ayrı kaldığı sevdiğiyle vakit geçirmek istemez mi insan
Zaten ayrı şehirdeyiz ama 2 saatlik yakın mesefe
Yanıma nadir geldi gelse de hiç bi plan yapmıyorduk hep param yok diyodu
Ama ailesine gelince parası vardı
Sözlenirken herşeyi kendim yaptım para yok dedi
Bundan bir ay sonra babasına bi araba aldı ucuz bişiydi ama onlara gelince para buldu
Evlencez diyoruz babasının arabasını satıp model yükseltme peşine düştü bu arada hala kredisi var.
bana gelince de diyor ki nikah yapalım ne gerek var düğüne eşya konusunda en uygunundan bahşediyor sürekli o olmasa ne olur bı olmasa ne olur
Yokluktan da değil benden sakınıyordu
Benim derdim maddiyat değildi çabalamıyordu
Hiç hemde ben bişiy diyince de paragöz diyodu
Bende benim için ne yaptın veya ne yaptınız dediğimde nankör diyodu
hep önceliği kendi anne babası
Onlarla vakit geçirmek istiyordu sürekli
Babasına araba almak tek hayali
Sürekli araba alıp satıyo
Annesini yanımda öpüyo durmadan
Annesi sürekli oğlunu ne kadar çok sevdiğini anlatıyo bana hepsinden bunalmıştım artık
Çok ağladım gecelerce beni ailesi olarak görmeyecek mi neden beni sahiplenmiyor diye
Her sene bi umut değişecek herşey düzelecek diye Bekledim ama olmadı
Onunla evlenmekten korktum Aile kuramayacak olmaktan korktum
Gele mahvolmasından korktum ve bitirdim
Ama hala seviyorum niye böyle
Bana yapılan tüm haksızlıklara hakaretlere yanlışlıklara rağmen neden buz kesmiyo kalbim ona
Evden cenaze çıkmış gibi sanki
Bugünler geçecek mi
7 koskaca senem gitti her anımda o var
Unutabilecek miyim
Aslında bunun tedirginliği de var üzerimde . Başkasını hayatıma alabilir miyim ? Alsam da ya onda eskisinin özelliklerini ararsam diye endişe ediyorum . Belirsizlik ne olacağını bilememek falan ... Yapayalnız hissediyorum kendimi şuan . Bittiğini kabullendim ve kendimi şöyle teselli ediyorum . Kelebek acını çekeceksen şimdiden Çek ağlayıp zırla sonra da unut gitsin bidaha da hatırlama bile . Zaten şuan neden üzülüyorum onu dahi bilmiyorum kendime söz geçiremiyorum işte7 sene uzun değil, zaten 7 sene de degil, 1-2 senede çıkmis ortaya, onu sen sündürmüşsün, uzatmissin. Muhtemelen tensel olarak biraz yakınlasmissinizdir simdi ondan senin vazgeçilmezin olmuştur. Kadınlar accik yakınlastigi zaman vazgecilmez görüyor cok yazik ki. Yıllar sonra baska birini sevdiginde, ay o neymiş oyle yaa, ne salakmisim diye bakacaksin geriye. He tabii burdakileri dinlemeyip bariscan muhtemelen. Neyse nasil unutabilirim sorusunun cevabi basit; zaman neleri sogutuyor da, bu hastalıkli aliskanligi mi sogutmayacak?
Asla öyle bişiy olmayacak ama bi gün Onun çok pişman olduğunu görmek istiyorum . Ben kelebeğin hakkını yemişim ailem yüzünden bencilce davranışlarım yüzünden onu Kaybettim diye düşünmesini istiyorum. He bu sana be kazandıracak ki derseniz elbette koca bi hiç . Yalnızca içim soğuyacak ohhh oldu dcemYol yakınken ayrıldığın iyi oluş. Umarım seni ikna edip yüzüğü parmağına tekrar taktırmaz.
Valla itele itele buraya kadar geldi işte . Ben öyle de böyle de bu adamla evlencem büyütmeyeyim uzatmayayım kafasındaydım hep . Ne salakmısım kullanmış resmen bu durumu . Haklı olduğum mevzuda dahi susturulmuşumZaten balik bastan kokmus ama siz gerçekleri görmek istememissiniz
Dün falan yazdık hep kızlar genelde bu tiplere aşık oluyor diye kabul etmeyenler vardi ama sekil a da yine örnek karşımızda.Ama hala seviyorum niye böyle
Ama goremeyeceksin kabullensen iyi olur. Yoksa sırf kalbini bif kez daha yakmak için takarsin o yüzüğü de kendini yakarsınAsla öyle bişiy olmayacak ama bi gün Onun çok pişman olduğunu görmek istiyorum . Ben kelebeğin hakkını yemişim ailem yüzünden bencilce davranışlarım yüzünden onu Kaybettim diye düşünmesini istiyorum. He bu sana be kazandıracak ki derseniz elbette koca bi hiç . Yalnızca içim soğuyacak ohhh oldu dcem
Arabaların satıldığı Malum siteye benim mailimden giriş yapıyordu . Bu akşam favori ilanınız diye bi mail geldi baktım 40 binlik araba bakmaya başlamış kendine Geç kaldı . 10-20 bine araba alıyordu babasına baktı ki evlilik iptal oldu kaldığı yerden babasına araba almaya devam Bi insan hiç mi değişmez dedim ve üyeliğini iptal ettimgitsin babasına kredi çekip araba alsın anasını öpüp koklasın ve hayatı paylaşacağı bir eş değil ailesine hizmet edecek bir kız bulsun evlensin. Çok şükretmeniz lazım ne olduğunu görmüşsünüz seviyorum diyorsunuz sevgi bu olmamalı değer gördüğü yeri sevmeli insan
Bence geri dönecek öyle hissettiriyor yazdıkları.Bu arabesk dusunceye kafandan atar mısın ya.
Bu eve bir daha nasıl gorucu getircem nedir?
Sankı evlı adam ayarttın????
Alt tarafı sozu bozmussun ki Haklısın da bozmakta.
Soz nısan, bozulabılsın dıye yapılıyor.
İnsanlar birbirini tanısın olcsun bıcsın dıye.
Kafasına yatmayan seyde yol versın Bosanmakla ugrasmasın dıye
Valla benim ki herseyden öte alışkanlık olmuş , hayatımda büyük bi boşluk oluştu . Zamanla alışcam atlatacm inşallah . Çalışmaya yeni başladım işyerinde adaptasyon sorunu yaşıyorum . Sinirlerim bozuluyor bi anda. Bi mesaj sesi bi müzik ismi çok şey onu hatırlatıyor . Sanki herkes yemin içmiş bana onu unutturmaya. Böyle olduğu zamanda korkmaya başlıyorum ne zamana kadar hatırlycam diyeDün falan yazdık hep kızlar genelde bu tiplere aşık oluyor diye kabul etmeyenler vardi ama sekil a da yine örnek karşımızda.
Şimdi sana erisilmez falan gözüküyor bacım ayni eve gir onunla anlarsın. Zeytin kavonozuna yag banarken kp altinda arabayla gezerken. Silkelen kendine gel.
7 sene ben ki millet senelerini geçiriyor da olmuyor.. zararın neresinden dönsen kardır. Bu adam seni sevmemiş. Yaşandı bitti diye bak emin ol zaman her şeyin ilacı. Karşına sana değer veren brileri illa ki çıkacaktır. Bir-iki gün ağlat unutursun, her gün ağlamaktan iyidir. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ADINIZA SEVİNDİM.İyi geceler hanımlar
Kısa özet geçiyorum
7 senedir görüştüğüm biri vardı 25 yaşındayım ben muhasebeciyim özel sektörde iş varsa çalışırım yoksa evdeyim o da polis memuru
Ünv. de bitti
Ben çalışmaya başladım
Geçtiğimiz Eylül de
Velhasıl bu adam yıllardır para biriktiremiyor ve hiç bitmeyen bir borcu var kızlar
Doğuya 60-70 bin borçla gitti çok iyi maaşı vardı dönüşte para biriktirip döncem dedi yine kredi çekip döndü
Şırnaktan geldi ben işsizdim insan 3 yıl ayrı kaldığı sevdiğiyle vakit geçirmek istemez mi insan
Bundan bir ay sonra babasına bi araba aldı ucuz bişiydi ama onlara gelince para buldu
Evlencez diyoruz babasının arabasını satıp model yükseltme peşine düştü bu arada hala kredisi var.
bana gelince de diyor ki nikah yapalım ne gerek var düğüne eşya konusunda en uygunundan bahşediyor sürekli o olmasa ne olur bı olmasa ne olur
Annesi sürekli oğlunu ne kadar çok sevdiğini anlatıyo bana hepsinden bunalmıştım artık
Çok ağladım gecelerce beni ailesi olarak görmeyecek mi neden beni sahiplenmiyor diye
Bana yapılan tüm haksızlıklara hakaretlere yanlışlıklara rağmen neden buz kesmiyo kalbim ona
Bugünler geçecek mi
Unutabilecek miyim
Ama hala seviyorum cümlesini okuyunca bende film kopuyor.İyi geceler hanımlar
Kısa özet geçiyorum
Ünv. de bitti
Ben çalışmaya başladım
Geçtiğimiz Eylül de
Bugünler geçecek mi
Unutabilecek miyim
Asla demek istemiyordum aslında ama aslaaaaa. Ben şuan da bu içinde bulunduğum durumu nasıl daha çabuk atlatırım onun derdindeyim . Geri dönmek onla hayat kurmak mümkün değil . Hayatımdan çıkarttım kalbimden aklımdan silip atmak istiyorum onu zorlanıyorum duygusal boşluktayım sadeceBence geri dönecek öyle hissettiriyor yazdıkları.
Ama hala seviyorum cümlesini okuyunca bende film kopuyor.
Lanet olsun kalp işte . Bende nefret ediyorum bu durumdan elimden gelse söküp atacam o kalbi hafıza kaybı falan yasamak istiyorum .Ama hala seviyorum cümlesini duyunca bende film kopuyor.
Valla canım burda çoğu üye geçtiğin yoldan geçmiş tekrar dönüşe volta atıyor. Yaş ne olursa olsun fark etmez. Hayatın bircok yönünü görmüş kişiler için bu dediklerin çok arabesklestirmek geliyor. İnsan iki cocukla koca evini terk ediyor. Bizde geçtik bu yollardan gecmedik değil. Bile bile lades dersin oh oldu ayrıldım bundan diyene kadar o yüzden kandirmayalim birbirimizi. Oh oldu diyene kadar hatırlayip bariscan.Valla benim ki herseyden öte alışkanlık olmuş , hayatımda büyük bi boşluk oluştu . Zamanla alışcam atlatacm inşallah . Çalışmaya yeni başladım işyerinde adaptasyon sorunu yaşıyorum . Sinirlerim bozuluyor bi anda. Bi mesaj sesi bi müzik ismi çok şey onu hatırlatıyor . Sanki herkes yemin içmiş bana onu unutturmaya. Böyle olduğu zamanda korkmaya başlıyorum ne zamana kadar hatırlycam diye
Malesef bana da. Eve gorucu getirememekten bahseden kim varsa olayı boyle kocaman hale getiren, karsı tarafın mınnacik adımında barısıyor.Bence geri dönecek öyle hissettiriyor yazdıkları.