Söz attık

Ne bitmez bi aile sevgisiydi bu böyle çözemedim . Babam da kurtuldun şükret diyor. İleride Karşıma çıkan herkeste bi nebze onu aramaktan korkuyorum
Emin olun, bu adam ile evlenseydiniz bi ömür ailesine kredi çekmekten hiçbirşeyin sahibi olamayacaktınız. Olsa bile sizin değil kendinin üzerine olacaktı. Onu da sizin ehhhh yeter be diyerek boşanma ihtimalinize karşı ailesinin üstüne yapacaktı. Üzgünüm, kaçınılmaz son bu. Şimdi gidin ve kurban kesin, fakir doyurun.

Yani yıllardır böyle hissettiriyor kelebek nesi cazip bu adamın hiç anlamıyorum , buna rağmen devam ettin ve edeceksin gibi geliyor. İnşallah bu son olur gerçekten

Doğudan gelmeden önce son kez bi kredi çekiyrum demişti küçük bi meblaydı diğerlerine bakarak . Döndüğünde bitmiş olacaktı ve artık bizim için çabalycam dedi bana
Ona güvendim güvenmek istedim inandım
Döndü ve hemen söz yaptık söz yaparken bana param yok dedi sözden sonra gitti babasına araba aldı yetmedi gizlice kredi çekmiş neymiş eksisi kredi kartları patlamış
O süreçte de yine bana nikah yapalım dedi ve tartışma yaşadık ailesi beni ve ailemi 10 gün aramadı sormadı o zaman anladım neyin ne olduğunu . Şimdi benzeri bi durum yaşandı ve bu kez son noktayı koydum . Ailem defalarca sordu iyi düşündün mü kızım diye kaç gece sabaha kadar ağlaya ağlaya düşündüm. Böyle bi gelecek böyle bi eş evlilik haketmedim ben dedim ve bitirdim pişman değilim sadece endişe var içimde adını koyamadığım sancılar falan

Bana da öyle geliyordu . Daha onları 1 senedir tanıyan babam bile kurtuldun şükret diyor babası atakçının önde gideni diyo. Zaten evlendiğimizde bu sorunları yaşamaktan korktum bu sebepten bitirdim .

Bana da öyle geliyordu . Daha onları 1 senedir tanıyan babam bile kurtuldun şükret diyor babası atakçının önde gideni diyo. Zaten evlendiğimizde bu sorunları yaşamaktan korktum bu sebepten bitirdim .
Korktuğunuz mutlaka başınıza gelecekti. Kaçış yoktu bundan. Kurtuldunuz. Bundan hiçbir tereddütünüz olmasın.

Insallah gercekten bıtmıstır
Daha önce hiç böyle ciddi bi karar vermemiştim . Ailem sonuna dek arkandayız dedi defalarca sordular ve ben bitirdim . Bidaha da onunla bi geleceğim olmayacak . Zaten onunla evlenmekten korkmuştum kendime saygım kalmamıştı hepsini geçtim babama söz verdim beni ezip geçme bak yarın öbür gün ağlar sızlar sakın dedi söz verdim babama öyle bi düşüncem de yok

Hakkında hayırlısı olsun oyleyse.
En azından geleceğin olmayacağının farkındasın. Ikıncı planda oldugunun da.
Yedi sene nedir ki, 25ındesın daha.
Ergenken sevgili olmussun, hayatında baska adam tanımamışsın.
Ne guzel adamlar su hayatta. Ne guzel seven..
Saygılı davranan.
Sevilmek neymıs? ıns gorursun sende.
Bu neymıs ya meger ask boyle biseymıs dersin umarım.

Konu değil sin istemem ama sanki artik erkek çocuk degilde kiz cocuk öyle görülüyor resmen gelir kapısı olarak şimdinin anne babaları calisan kızlarının birsüre evlenmesine gönüllü bile değiller kazansinlarda getirsinler eve aileye harcasınlar

Erkel çocukta kazandığını biriktirsin altin alsın yarin obur gun evlenirse lazım olur diye

Seni biliyorum kelebek,bir ara aklima da gelmistin.
Ne yapti evlendi mi falan diye.
O adamdan bir cacik olmaz,sen de ondan vazgecmezsin kelebek.Burada kac kez agladin,uzuldun o adama dondun.Bilmiyorum ama sen o adamla ergec evlenirsin.
Evet ama ilk defa böyle ciddi bi karar aldım . Öncekiler ayrıl barış sevgili kavgasıydı . Bı kez öyle değil . 70-80 kişilik söz yaptım ben. İnsanlara ne deriz bidaha bu eve kendimi nasıl bi başkasına istetmeye getiricem diye utanç duyuyorum bunlara rağmen bitirdim . Babamın karşısında mahcup olacağıml bile bile bitirdim

Dönüşü olacak bir ayrılık gibi duruyor buradan bakınca, inşallah öyle bir hata yapmazsınız.

Bu kadarı perişan olmayi da anlamıyorum ben, kaç yıllık eşim canımı sıkacak birşey yaptığında yüzüne bakasim gelmiyor, siz onca değersiz görülmeye ikinci plana değil en son plana atılmaya rağmen hala seviyor, evden cenaze çıkmış gibi acı çekiyorsunuz. Fazla arabesk.

Bende malesef vazgecmeyecegini tekrar barisacagini dusunenlerdenim. Sevgili ikende boyleydi bu. Bu aile bu cocugu omru billah somurecek asla birakmazlar. Lutfen bunu kabulen. Sozlun asla degismez. Ailesinin krndini somurmesine izin vericek. Ne onun ne ailesininde kenarda uc kurus parasi bir mali olur. Insan evladini boyle yer bitirimi be. Allah ananinda babaninda evladinda hayirlisini versin.!

Ahhhh inşallah . Değer görmek sevdiğim kadar sevilmek istiyorum öylesine hasret kaldım ki bunlara .

Bi lokma alsam yeterdi o özellikten . O üzülsün ağlasın dimi ben niye üzülüyorsam

Bu arabesk dusunceye kafandan atar mısın ya.
Bu eve bir daha nasıl gorucu getircem nedir?
Sankı evlı adam ayarttın????

Alt tarafı sozu bozmussun ki Haklısın da bozmakta.
Soz nısan, bozulabılsın dıye yapılıyor.
İnsanlar birbirini tanısın olcsun bıcsın dıye.
Kafasına yatmayan seyde yol versın Bosanmakla ugrasmasın dıye

Böyle düşünmeyin. İnsanlar 3. evliliğini yapıyor, davullu zurnalı. İşine gelen beri gelsin.

Eski konularınizı biliyorum burdaki bir cok üye gibi maalesef bende sonumuzu göremiyordum bence sizin icin gercekten hayırlısı buydu bide evlilik donemi yipranmasi cekmediginiz icon daha fazla yillariniz gitmediği için sukrefin bence

Abartin abartin.
Alt tarafı söz yapmışsınız.
Evlilikler bitiyor da utanmıyor, ailesinin yüzünü de yere eymiyor insanlar.
Gencecik kızlar nasıl böyle 50 yıl öncesinin kafasıyla konuşuyor?
Anlaşamadiniz, ayrıldınız, bunu dünyanın sonu gibi kurmayın kafanızda.

Benim cevremde hep erkeklere bu misyon yükleniyor. Farkli olabilir tabi.

O babana bu adam icin bir de yalan soylemistin,onun yaninda oldugun halde yoldan bir kiz bulup konusturmustun telefonla.
Ah ah,anne baba olunca anlarsiniz klisesi gercek,anne olunca anlayacaksin aileni.
Ailenin de hatalari var aslinda,elbirligiyle buralara geldi isler.
Hata yapmaktan ve cocuklarimin hayal kirikligina ugratmasindan Allaha siginirim tum kalbimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…