Söz attık

Anası babası bile değiş, kıza ikinci el eşya alalım masrafa sokma diyip halasına sigara parası yollamıştı. Önceliğinde halası bile benden önde olacak ben bu kadar peşinde gezeceğim.

ayyy dimi öyle bisey vardi. ucuz hint filimlerindeki ezilen ama herseye ragmen kocasindan vazgecmeyen kadin gibi kelebek

Sana cok kisi olmazi anlatmaya calisti o donem
Konunun birini kapattin birini actin
Herkes anne babadan cok kumar iddia bagimliligi gibi birseyden supheliydi
Olmaz yurumez denildi

Adam seni o zamanda birseyden tutmuyordu,kusura bakma zorla sen yapisiyordun sozlenincede aynen devam etmis
Kendi inadindan olmus biraz
ortada bozulan birsey yokki zaten bozuktu
Neyine uzuluyosun evlenmeden etmeden gecti diye sevin
Bundan sonrasinda sansin acik olsun

Arkadaş orta mı yap kızla erk kli gezin, kursa yazıl orda elbet daha iyi i vardır.

görmemişin sevgilisi olmuş. midem bulandı konu başlıklarına bakarken.hay sevgilini de seni de eşek tepsin be kadın. Allah çevrenizdeki eş dost arkadaşa sabır versin. gerçi inşallah hepsi kaçmıştır da..

Bence bir sadaka vermelisin böyle adamla yuva kurulurmu hiç? Bu daha evlenip seni çocuklu sefil edip babana yollayabilirdi ailesinden iyi bir kazık yiyecekki anlasın bu mal

pek gorusmemissiniz aslinda,
siz sadece hayatinizda birisi olmasini seviyor olmayasiniz.

cok erken yasta baslamis iliski,
uzak olsaniz da adiniz sevgili imis, kendinizi oyle sanmis, buna alismissiniz.

bence acilen baska ortamlara akin,
mumkun oldugunda da baska insanlarla deneyin,
o zaman aslinda suan yasadiginizin gercek bir iliski olmadigini anlayacaksiniz.

Konulara goz attim. Koca diye diye olecek kizlarimiz.... Sanirsin erkek soyu tukendi her buldugumuza yapisip birakmiyoruz ne cikarsa bahtimiza diyerekten. Kaderimize boyun egiyoruz.

Kendinizi sevin deger verin ya. Size boyle davranan insanlara yol vermek yerine yillarinizi harcayip bi de odul niyetine evleniyorsunuz. Adamlarin yaptiklarini normallestirmeyin, ben her b.ku hakediyorum pozisyonuna sokmayin kendinizi.

Barisirsaniz da size her sey mustehak. Tekrar gelip burada akil istemeye yuzunuz de kalmasin artik bi zahmet.

+1
Ek olarak bence adamla birbirlerine layıklar. Bu üye de ailesi için kredi çekmiş ev almıştı tabi ki öderim diyerek. E sen ödersen adam da öder? Aynı hesap. Birey olamamış iki kişi başkalarının başını yakmadan birbirleriyle muhatap olsalar daha iyi olur.

Ah kelebek... Yıllardır hep aynı konular. Asla değişmiyor istediğin gibi olmuyor. Umarım artık biraz kararlı olursun...

Valla 7 değil ama ilişkinin herhalde 4-5 senesine şahidiz. Hep böyle sorunlu idi. Herkes sana ayrıl dedi. Neyse ki sonunda ayrılmışsın. Geçmiş olsun ama zaten evlensen de mutsuz olacaktın arkadaşım

seni ve konularını hatırlıyorum kelebek. burda insanlar seni uyarmaktan bıktı, sen o angut polisle barışmaktan bıkmadın. evlenirsin bile bu gidişle. 7 yılına yazık çünkü... senin kazandığını bile ailesine yedirsin, anca işe gitmeye minibüs paran kalsın cebinde o zaman anlarsın seni zerre sevmediğini.

çok sert yazdım kızların göz göre göre böyle angutları seviyorum demesine dayanamıyorum. aşk sevgi bu değil arkadaşım. inşallah bununla evlenmek gibi bi hata yapmayıp, gerçekten seni sevecek kıymet bilecek birini bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…