Söz attık

7 sene uzun değil, zaten 7 sene de degil, 1-2 senede çıkmis ortaya, onu sen sündürmüşsün, uzatmissin. Muhtemelen tensel olarak biraz yakınlasmissinizdir simdi ondan senin vazgeçilmezin olmuştur. Kadınlar accik yakınlastigi zaman vazgecilmez görüyor cok yazik ki. Yıllar sonra baska birini sevdiginde, ay o neymiş oyle yaa, ne salakmisim diye bakacaksin geriye. He tabii burdakileri dinlemeyip bariscan muhtemelen. Neyse nasil unutabilirim sorusunun cevabi basit; zaman neleri sogutuyor da, bu hastalıkli aliskanligi mi sogutmayacak?

gitsin babasına kredi çekip araba alsın anasını öpüp koklasın ve hayatı paylaşacağı bir eş değil ailesine hizmet edecek bir kız bulsun evlensin. Çok şükretmeniz lazım ne olduğunu görmüşsünüz seviyorum diyorsunuz sevgi bu olmamalı değer gördüğü yeri sevmeli insan

Yol yakınken ayrıldığın iyi oluş. Umarım seni ikna edip yüzüğü parmağına tekrar taktırmaz.

Aslında bunun tedirginliği de var üzerimde . Başkasını hayatıma alabilir miyim ? Alsam da ya onda eskisinin özelliklerini ararsam diye endişe ediyorum . Belirsizlik ne olacağını bilememek falan ... Yapayalnız hissediyorum kendimi şuan . Bittiğini kabullendim ve kendimi şöyle teselli ediyorum . Kelebek acını çekeceksen şimdiden Çek ağlayıp zırla sonra da unut gitsin bidaha da hatırlama bile . Zaten şuan neden üzülüyorum onu dahi bilmiyorum kendime söz geçiremiyorum işte

Yol yakınken ayrıldığın iyi oluş. Umarım seni ikna edip yüzüğü parmağına tekrar taktırmaz.
Asla öyle bişiy olmayacak ama bi gün Onun çok pişman olduğunu görmek istiyorum . Ben kelebeğin hakkını yemişim ailem yüzünden bencilce davranışlarım yüzünden onu Kaybettim diye düşünmesini istiyorum. He bu sana be kazandıracak ki derseniz elbette koca bi hiç . Yalnızca içim soğuyacak ohhh oldu dcem

Ama hala seviyorum niye böyle
Dün falan yazdık hep kızlar genelde bu tiplere aşık oluyor diye kabul etmeyenler vardi ama sekil a da yine örnek karşımızda.

Şimdi sana erisilmez falan gözüküyor bacım ayni eve gir onunla anlarsın. Zeytin kavonozuna yag banarken kp altinda arabayla gezerken. Silkelen kendine gel.

Ama goremeyeceksin kabullensen iyi olur. Yoksa sırf kalbini bif kez daha yakmak için takarsin o yüzüğü de kendini yakarsın

Arabaların satıldığı Malum siteye benim mailimden giriş yapıyordu . Bu akşam favori ilanınız diye bi mail geldi baktım 40 binlik araba bakmaya başlamış kendine Geç kaldı . 10-20 bine araba alıyordu babasına baktı ki evlilik iptal oldu kaldığı yerden babasına araba almaya devam Bi insan hiç mi değişmez dedim ve üyeliğini iptal ettim

Bence geri dönecek öyle hissettiriyor yazdıkları.

Valla benim ki herseyden öte alışkanlık olmuş , hayatımda büyük bi boşluk oluştu . Zamanla alışcam atlatacm inşallah . Çalışmaya yeni başladım işyerinde adaptasyon sorunu yaşıyorum . Sinirlerim bozuluyor bi anda. Bi mesaj sesi bi müzik ismi çok şey onu hatırlatıyor . Sanki herkes yemin içmiş bana onu unutturmaya. Böyle olduğu zamanda korkmaya başlıyorum ne zamana kadar hatırlycam diye

7 sene ben ki millet senelerini geçiriyor da olmuyor.. zararın neresinden dönsen kardır. Bu adam seni sevmemiş. Yaşandı bitti diye bak emin ol zaman her şeyin ilacı. Karşına sana değer veren brileri illa ki çıkacaktır. Bir-iki gün ağlat unutursun, her gün ağlamaktan iyidir. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ADINIZA SEVİNDİM.

Ama hala seviyorum cümlesini okuyunca bende film kopuyor.

Bence geri dönecek öyle hissettiriyor yazdıkları.
Asla demek istemiyordum aslında ama aslaaaaa. Ben şuan da bu içinde bulunduğum durumu nasıl daha çabuk atlatırım onun derdindeyim . Geri dönmek onla hayat kurmak mümkün değil . Hayatımdan çıkarttım kalbimden aklımdan silip atmak istiyorum onu zorlanıyorum duygusal boşluktayım sadece

Valla canım burda çoğu üye geçtiğin yoldan geçmiş tekrar dönüşe volta atıyor. Yaş ne olursa olsun fark etmez. Hayatın bircok yönünü görmüş kişiler için bu dediklerin çok arabesklestirmek geliyor. İnsan iki cocukla koca evini terk ediyor. Bizde geçtik bu yollardan gecmedik değil. Bile bile lades dersin oh oldu ayrıldım bundan diyene kadar o yüzden kandirmayalim birbirimizi. Oh oldu diyene kadar hatırlayip bariscan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…