- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Ne dönmesi . Ben onu hayatımdan çıkarttım buraya yazma amacım içinde bulunduğum durumdan nasıl kurtulabilirim bir an önce atlatabilirim . Hayatımda ona dair hiç bişiy kalmadı . Onu hatırlatacak insanları bile çıkarttım hayatımdan . Tek dileğim unutmak yada zamanla alışıp yaşandı bitti demekSiz yenisiniz, hatırlamıyorsunuz arkadaşı bence. En az 4-5 yıldır ağladığına biz şahidiz. Hiç bir yorumu kaale almadı şimdiye kadar. Adam dönerse kesin evlenir, bu borç harç, sevgisizlik içine 2 de çocuk dahil ederse bişeyler dank eder ancak.
O zaman 1 2 hafta bekle çivi çiviyi söker diyerek sevgili yap. He onlarda senin bu arabesk halini görüp duygusal boslugundan faydalanmaya kalkacak ama izin vermezsen ve yine seviyoruuum diye değil unutmak için flort edersen iyi gelebilir.Asla demek istemiyordum aslında ama aslaaaaa. Ben şuan da bu içinde bulunduğum durumu nasıl daha çabuk atlatırım onun derdindeyim . Geri dönmek onla hayat kurmak mümkün değil . Hayatımdan çıkarttım kalbimden aklımdan silip atmak istiyorum onu zorlanıyorum duygusal boşluktayım sadece
Ya onu yazma sebebim şu açıklık getireyim . Babama karşı kendimi mahcup hissediyorum, istemeye geldiklerinde ne kadar kalabalık güzel bi ortam olmustu babam duygusallastı hatta ilk defa babamı öyle gördüm . Şimdi tekrar aynı hissiyat falan nasıl olur bilmiyorum. Babam da çok iyi davranmıştı onun ailesine falan onlar suistimal etti tabi . Şimdi temkinli olacak ister istemez üzülüyorum kısacasıMalesef bana da. Eve gorucu getirememekten bahseden kim varsa olayı boyle kocaman hale getiren, karsı tarafın mınnacik adımında barısıyor.
Erkekler kandırıyor işte yok ben olmazsam seni kim sever yok bendeki aşkı kimsede bulamazsin yok pembe panjurlu evimiz olacak. Beni bırakırsan toplanamazsin bilmem ne bilmem ne. Görmemiş gecirmemis kızda yiyor. 2-3 çocukla evi terk eden kadınları görmüyor. Kocasini bırakanları görmüyor gözleri. Hayat işte keşkesiz olmuyor pek. Evlenirse yandı. O zaman hiç birakamaz.Malesef bana da. Eve gorucu getirememekten bahseden kim varsa olayı boyle kocaman hale getiren, karsı tarafın mınnacik adımında barısıyor.
Baban kurtuldun dye sevinip daha bile mutlu olur ikinci gelene iyi biriyse. Bunlar hep bahane oluyor canım hepYa onu yazma sebebim şu açıklık getireyim . Babama karşı kendimi mahcup hissediyorum, istemeye geldiklerinde ne kadar kalabalık güzel bi ortam olmustu babam duygusallastı hatta ilk defa babamı öyle gördüm . Şimdi tekrar aynı hissiyat falan nasıl olur bilmiyorum. Babam da çok iyi davranmıştı onun ailesine falan onlar suistimal etti tabi . Şimdi temkinli olacak ister istemez üzülüyorum kısacası
Sevgi değil o canım. 7 yılın kazandırdığı alışkanlık, hayal kırıklığı, pişmanlık sen ne dersen işte. Duygularımızı doğru tanımlayamıyoruz. Bir örnek vereyim. Ben 6 yıllık arabamı sattım. İlk arabamdı. Son model, daha özellikli vs bir araba aldım. Eski arabamdan ayrılırken nerdeyse ağladım ve yeni arabama bindiğim zamanlar hep diğer arabamı anardım. Keşke yenisini almasaydım dediğim de oldu. Yakınlarım artık kızmaya başladı. Daha mı iyiydi eskisi. Belki bir canlı olsaydı ama hala seviyorum cümlesini kuracaktım. Oysa eski araba güçlü, konforlu vs değildi. Bence farkı yok.Lanet olsun kalp işte . Bende nefret ediyorum bu durumdan elimden gelse söküp atacam o kalbi hafıza kaybı falan yasamak istiyorum .
Sizde ayrıldınız dimi ? Ben işte aptal gibi kafa yapısı değişir diye çok bekledim ama yok yani olmadı . Tek sorun maddiyat da değildi kendimi değersiz hissettim onların yanında . İyi ki bitirdim diyorum zaten pişman değilim . Boşluktayım sadecesizde kendimi gördüm resmen sizin 5 yıl gerimizden gelmişim yalnızca. o da aynı şekilde polisti. ailesine ev alacağından falan bahsetti daha sevgiliyken. birey olamamış insanlar daha gerçekten daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok. Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri.
Offf umarım öyle olurBaban kurtuldun dye sevinip daha bile mutlu olur ikinci gelene iyi biriyse. Bunlar hep bahane oluyor canım hep
Çok güzel yerinde bi örnek olmuş. Adını koyamıyorum dediğin gibi zaten ona da diyodum ki senin neyini seviyorum bilmiyorum bi bulabilsem o özelliğimden vazgeçcem diyordum . Ünv. Onla geçti her anımda yanımda o vardı onlara üzülüyorum belki amannn neyse Allah pişman etmesinSevgi değil o canım. 7 yılın kazandırdığı alışkanlık, hayal kırıklığı, pişmanlık sen ne dersen işte. Duygularımızı doğru tanımlayamıyoruz. Bir örnek vereyim. Ben 6 yıllık arabamı sattım. İlk arabamdı. Son model, daha özellikli vs bir araba aldım. Eski arabamdan ayrılırken nerdeyse ağladım ve yeni arabama bindiğim zamanlar hep diğer arabamı anardım. Keşke yenisini almasaydım dediğim de oldu. Yakınlarım artık kızmaya başladı. Daha mı iyiydi eskisi. Belki bir canlı olsaydı ama hala seviyorum cümlesini kuracaktım. Oysa eski araba güçlü, konforlu vs değildi. Bence farkı yok.
Sizde ayrıldınız dimi ? Ben işte aptal gibi kafa yapısı değişir diye çok bekledim ama yok yani olmadı . Tek sorun maddiyat da değildi kendimi değersiz hissettim onların yanında . İyi ki bitirdim diyorum zaten pişman değilim . Boşluktayım sadece
6 yıllık ilişki bitirdim.Ne acılar çektim.Ama böyle bana değer vermeyen , bana cimri adamın tekiydi. Ayrıldıktan sonra dünyam durdu, bir daha asla öyle sevemem asla unutamam diyordum. 1 sene sonra eşimle tanıştım. Asik oldum hemde nasıl. Eşim hayatıma güneş gibi girdi. Şimdiye dek hiç sevilmemis olduğumu anladım onunla. 10 senelik evliyim, 7 yaşında oğlumuz var. Çok şükür ki o ilişkim bitmiş ki evlensek milyon kez ayrılmıştık. Başkasını öyle de bir seviyorsun ki tadından yenmiyor.Evet ama ilk defa böyle ciddi bi karar aldım . Öncekiler ayrıl barış sevgili kavgasıydı . Bı kez öyle değil . 70-80 kişilik söz yaptım ben. İnsanlara ne deriz bidaha bu eve kendimi nasıl bi başkasına istetmeye getiricem diye utanç duyuyorum bunlara rağmen bitirdim . Babamın karşısında mahcup olacağıml bile bile bitirdim
Yaaa bana nasıl umut ışığı oldunuz şuan6 yıllık ilişki bitirdim.Ne acılar çektim.Ama böyle bana değer vermeyen , bana cimri adamın tekiydi. Ayrıldıktan sonra dünyam durdu, bir daha asla öyle sevemem asla unutamam diyordum. 1 sene sonra eşimle tanıştım. Asik oldum hemde nasıl. Eşim hayatıma güneş gibi girdi. Şimdiye dek hiç sevilmemis olduğumu anladım onunla. 10 senelik evliyim, 7 yaşında oğlumuz var. Çok şükür ki o ilişkim bitmiş ki evlensek milyon kez ayrılmıştık. Başkasını öyle de bir seviyorsun ki tadından yenmiyor.
Sonra bin kez üzüleceğine, simdi bir kez uzul, her acı geçiyor illa ki, yoluna girecek hayatin, neden uzuluyorum diye dusunme, uzuntunu de yaşa ve dogru yaptigina inan.Aslında bunun tedirginliği de var üzerimde . Başkasını hayatıma alabilir miyim ? Alsam da ya onda eskisinin özelliklerini ararsam diye endişe ediyorum . Belirsizlik ne olacağını bilememek falan ... Yapayalnız hissediyorum kendimi şuan . Bittiğini kabullendim ve kendimi şöyle teselli ediyorum . Kelebek acını çekeceksen şimdiden Çek ağlayıp zırla sonra da unut gitsin bidaha da hatırlama bile . Zaten şuan neden üzülüyorum onu dahi bilmiyorum kendime söz geçiremiyorum işte
Ay bende ne ağladım ne ağladım. O gözyaşlarım okyanusa yol olurdu sabahlara kadar hıçkırarak, iç çeke çeke. Gerizekalı 6 ay önce eklemek istemiş beni sosyal medyadan hangi akla hizmetse. Yol yakınken kurtulmuşsun dua et. Zaman lazım sadece. Yalnız kalmamaya çalışın, bir mesgale bulun. Allah kurtarmış, sık sık dua edin inancınız varsa. Her şerde bir hayır vardır. Valla o kadar mutluyum ki seven insanla hayat başka. Kilo alsan, cirkinlessen, yaşlansan bile seni seven adama dünya güzelisin. Ben bazen ona üzülerek yaşlanıyorum diyorum, kariciim sadece sen değil bende yaşlanıyorum, oğlumuz büyüyor, dede babaanne de olucaz tabii zamanı gelince diyor. Ya iyi ki ayrılmışimda canım kocamı bulmuşum. Ardına bile bakma, Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.Yaaa bana nasıl umut ışığı oldunuz şuanİnşallah birgün bende siz gibi bahsederim geçmişimden geleceğimden . Tam anlamıyla ayrıldıktan sonra ki durumunuzu yaşamaya başladım . Tuhaf bi haldeyim dünyam durmuş ne yapacağını bilemez halde boş boş bakıyorum etrafa odaklanmakta zorluk çekiyorım hep bi ağlama durumu var
Ne güzel bir karar vermissiniz. Sonucta evlendikten sonra da aklınız basiniza gelebilirdi. Evlenmeden önce böyle ise evlilik sonrasini düşünemiyorum. Sizi saymayan, yaninizda olmayan biriyle evlenseydiniz haliniz ne olurdu? Her gun her dakika ömrünüz aglamakla geçerdi. Hayatinizin konulari kayinvalide problemleri, esinizin annesine düşkünlüğü yüzünden size zaman ayirmamasi, artik konusamadiginiz, hic bisey paylasamadiginiz, kufurler kavgalar.... uzar gider... siz siyrilmissiniz. Olaya ve hayata güzel yanindan bakın. Henüz hayatin basindasiniz ve sizin icin hayat kim bilir hangi guzellikleri barındiriyor bilemezsiniz. Güçlü ve mutlu kalın. Unutmaya calismakla vakit kaybetmeyin zaten hayatinizda olmayan insani, size vekit harcamayan bir insani sirf bir yüzükle hayatinizda bulunmus oldugunu düşünemezsiniz. Salın herseyi hersey guzel olacaktir.İyi geceler hanımlar
Eskiler belki hatırlar beni
Bir zamanların meşhur yalnız kelebeği ben
Şimdi diyeceksiniz ki ne oldu da döndün
Onca şeye rağmen o adamla sözlendim ben 1 sene önce
Kısa özet geçiyorum
7 senedir görüştüğüm biri vardı 25 yaşındayım ben muhasebeciyim özel sektörde iş varsa çalışırım yoksa evdeyim o da polis memuru
Ünv. de bitti
Ben çalışmaya başladım
Oda Doğu görevine gitti Şırnak dan dönmesini bekledim 3 sene
Döndükten sonra ailemi ikna ettim ve sözlendik
Geçtiğimiz Eylül de
Velhasıl bu adam yıllardır para biriktiremiyor ve hiç bitmeyen bir borcu var kızlar
Ev desen ev değil araba desen araba değil bana sorsanız ailesi yüzünden
Doğuya 60-70 bin borçla gitti çok iyi maaşı vardı dönüşte para biriktirip döncem dedi yine kredi çekip döndü
Sözlenelim dedi kaç sene oldu tamam dedim
Kimseye değil ama ona güvenmek istedim
Sözlenince bi aile kuracağını anlar ona göre davranır diye
Tam aksine sözlendiğimizden beri gözümden yaş dinmedi
Şırnaktan geldi ben işsizdim insan 3 yıl ayrı kaldığı sevdiğiyle vakit geçirmek istemez mi insan
Zaten ayrı şehirdeyiz ama 2 saatlik yakın mesefe
Yanıma nadir geldi gelse de hiç bi plan yapmıyorduk hep param yok diyodu
Ama ailesine gelince parası vardı
Sözlenirken herşeyi kendim yaptım para yok dedi
Bundan bir ay sonra babasına bi araba aldı ucuz bişiydi ama onlara gelince para buldu
Evlencez diyoruz babasının arabasını satıp model yükseltme peşine düştü bu arada hala kredisi var.
bana gelince de diyor ki nikah yapalım ne gerek var düğüne eşya konusunda en uygunundan bahşediyor sürekli o olmasa ne olur bı olmasa ne olur
Yokluktan da değil benden sakınıyordu
Benim derdim maddiyat değildi çabalamıyordu
Hiç hemde ben bişiy diyince de paragöz diyodu
Bende benim için ne yaptın veya ne yaptınız dediğimde nankör diyodu
hep önceliği kendi anne babası
Onlarla vakit geçirmek istiyordu sürekli
Babasına araba almak tek hayali
Sürekli araba alıp satıyo
Annesini yanımda öpüyo durmadan
Annesi sürekli oğlunu ne kadar çok sevdiğini anlatıyo bana hepsinden bunalmıştım artık
Çok ağladım gecelerce beni ailesi olarak görmeyecek mi neden beni sahiplenmiyor diye
Her sene bi umut değişecek herşey düzelecek diye Bekledim ama olmadı
Onunla evlenmekten korktum Aile kuramayacak olmaktan korktum
Gele mahvolmasından korktum ve bitirdim
Ama hala seviyorum niye böyle
Bana yapılan tüm haksızlıklara hakaretlere yanlışlıklara rağmen neden buz kesmiyo kalbim ona
Evden cenaze çıkmış gibi sanki
Bugünler geçecek mi
7 koskaca senem gitti her anımda o var
Unutabilecek miyim