Söz attık

Ne dönmesi . Ben onu hayatımdan çıkarttım buraya yazma amacım içinde bulunduğum durumdan nasıl kurtulabilirim bir an önce atlatabilirim . Hayatımda ona dair hiç bişiy kalmadı . Onu hatırlatacak insanları bile çıkarttım hayatımdan . Tek dileğim unutmak yada zamanla alışıp yaşandı bitti demek

O zaman 1 2 hafta bekle çivi çiviyi söker diyerek sevgili yap. He onlarda senin bu arabesk halini görüp duygusal boslugundan faydalanmaya kalkacak ama izin vermezsen ve yine seviyoruuum diye değil unutmak için flort edersen iyi gelebilir.

Malesef bana da. Eve gorucu getirememekten bahseden kim varsa olayı boyle kocaman hale getiren, karsı tarafın mınnacik adımında barısıyor.
Ya onu yazma sebebim şu açıklık getireyim . Babama karşı kendimi mahcup hissediyorum, istemeye geldiklerinde ne kadar kalabalık güzel bi ortam olmustu babam duygusallastı hatta ilk defa babamı öyle gördüm . Şimdi tekrar aynı hissiyat falan nasıl olur bilmiyorum. Babam da çok iyi davranmıştı onun ailesine falan onlar suistimal etti tabi . Şimdi temkinli olacak ister istemez üzülüyorum kısacası

Malesef bana da. Eve gorucu getirememekten bahseden kim varsa olayı boyle kocaman hale getiren, karsı tarafın mınnacik adımında barısıyor.
Erkekler kandırıyor işte yok ben olmazsam seni kim sever yok bendeki aşkı kimsede bulamazsin yok pembe panjurlu evimiz olacak. Beni bırakırsan toplanamazsin bilmem ne bilmem ne. Görmemiş gecirmemis kızda yiyor. 2-3 çocukla evi terk eden kadınları görmüyor. Kocasini bırakanları görmüyor gözleri. Hayat işte keşkesiz olmuyor pek. Evlenirse yandı. O zaman hiç birakamaz.

Baban kurtuldun dye sevinip daha bile mutlu olur ikinci gelene iyi biriyse. Bunlar hep bahane oluyor canım hep

Lanet olsun kalp işte . Bende nefret ediyorum bu durumdan elimden gelse söküp atacam o kalbi hafıza kaybı falan yasamak istiyorum .
Sevgi değil o canım. 7 yılın kazandırdığı alışkanlık, hayal kırıklığı, pişmanlık sen ne dersen işte. Duygularımızı doğru tanımlayamıyoruz. Bir örnek vereyim. Ben 6 yıllık arabamı sattım. İlk arabamdı. Son model, daha özellikli vs bir araba aldım. Eski arabamdan ayrılırken nerdeyse ağladım ve yeni arabama bindiğim zamanlar hep diğer arabamı anardım. Keşke yenisini almasaydım dediğim de oldu. Yakınlarım artık kızmaya başladı. Daha mı iyiydi eskisi. Belki bir canlı olsaydı ama hala seviyorum cümlesini kuracaktım. Oysa eski araba güçlü, konforlu vs değildi. Bence farkı yok.

Sizde ayrıldınız dimi ? Ben işte aptal gibi kafa yapısı değişir diye çok bekledim ama yok yani olmadı . Tek sorun maddiyat da değildi kendimi değersiz hissettim onların yanında . İyi ki bitirdim diyorum zaten pişman değilim . Boşluktayım sadece

Baban kurtuldun dye sevinip daha bile mutlu olur ikinci gelene iyi biriyse. Bunlar hep bahane oluyor canım hep
Offf umarım öyle olur Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin . Ben babamdan çok korkuyordum annem üstüme geldi hatta söylemek istemedi kızar diye . Normalde çok sinirli bi yapısı var ben babam bana bağırıp çağıracak diye beklerken onu göze almışken kurtuldun onlar kaybetti dedi nasıl mutlu oldum

Çok güzel yerinde bi örnek olmuş. Adını koyamıyorum dediğin gibi zaten ona da diyodum ki senin neyini seviyorum bilmiyorum bi bulabilsem o özelliğimden vazgeçcem diyordum . Ünv. Onla geçti her anımda yanımda o vardı onlara üzülüyorum belki amannn neyse Allah pişman etmesin

Polisler hepmi böyle oluyo benim de vardı konuştuğum hiç değer vermezdi bana en son ayrıldık ilk başlarda çok özledim ama sürekli dışarlarda akşamları kadar gezdim eğlendim gezmekten aklıma bile gelmedi
Tabi bazen geliyordu içim acıyordu ama geçti çok şükür

Evlilikte eşinin ailesine olan tavrı çok önemli benim konularımı bilen belki senmi bu tavsiyeyi veriyosun der ama öyle
Ömür boyu ailesiyle mutluluğunu uzaktan izleyen el kızı konumunda olcan
Seninle aynı durumdayım araftayım ama ne hissettiğini çok iyi anlıyorum
Kabul etmek istemiyosun ailesine olan tavrını davranışlarını ilerde değişir ümidiyle ama öyle olmuyor

biz de yeni ayrıldık. asıl sebep bu değildi ama biteceği burdan belli illa ki başka bir sebepten bitiyor. aynı duyguları yaşıyoruz boşluk hissi çok kötü. ama geçecektir eminim. pişmanlık bende de yok değişmiyor işte huylu huyundan vazgeçmez. zararın neresinden dönersek kardır.

6 yıllık ilişki bitirdim.Ne acılar çektim.Ama böyle bana değer vermeyen , bana cimri adamın tekiydi. Ayrıldıktan sonra dünyam durdu, bir daha asla öyle sevemem asla unutamam diyordum. 1 sene sonra eşimle tanıştım. Asik oldum hemde nasıl. Eşim hayatıma güneş gibi girdi. Şimdiye dek hiç sevilmemis olduğumu anladım onunla. 10 senelik evliyim, 7 yaşında oğlumuz var. Çok şükür ki o ilişkim bitmiş ki evlensek milyon kez ayrılmıştık. Başkasını öyle de bir seviyorsun ki tadından yenmiyor.

Yaaa bana nasıl umut ışığı oldunuz şuan İnşallah birgün bende siz gibi bahsederim geçmişimden geleceğimden . Tam anlamıyla ayrıldıktan sonra ki durumunuzu yaşamaya başladım . Tuhaf bi haldeyim dünyam durmuş ne yapacağını bilemez halde boş boş bakıyorum etrafa odaklanmakta zorluk çekiyorım hep bi ağlama durumu var

Sonra bin kez üzüleceğine, simdi bir kez uzul, her acı geçiyor illa ki, yoluna girecek hayatin, neden uzuluyorum diye dusunme, uzuntunu de yaşa ve dogru yaptigina inan.

Ay bende ne ağladım ne ağladım. O gözyaşlarım okyanusa yol olurdu sabahlara kadar hıçkırarak, iç çeke çeke. Gerizekalı 6 ay önce eklemek istemiş beni sosyal medyadan hangi akla hizmetse. Yol yakınken kurtulmuşsun dua et. Zaman lazım sadece. Yalnız kalmamaya çalışın, bir mesgale bulun. Allah kurtarmış, sık sık dua edin inancınız varsa. Her şerde bir hayır vardır. Valla o kadar mutluyum ki seven insanla hayat başka. Kilo alsan, cirkinlessen, yaşlansan bile seni seven adama dünya güzelisin. Ben bazen ona üzülerek yaşlanıyorum diyorum, kariciim sadece sen değil bende yaşlanıyorum, oğlumuz büyüyor, dede babaanne de olucaz tabii zamanı gelince diyor. Ya iyi ki ayrılmışimda canım kocamı bulmuşum. Ardına bile bakma, Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.

Olayı akışına bırakın inanın zaman her şeyin ilacı.Benim her gece beni reddettiği için hüngür hüngür ağladığım platonik sevdiğim vardı sonra okullar virüs yüzünden tatil oldu, memlekete geldim zor oldu ama unuttum, numarasını da sildim aylarca sırf o görsün diye saçma sapan hikayeler paylaşıyordum Whatsappda.Artık onu da yapmamaya başladım yani göz görmeyince gönül katlanıyor.Sadece kesinlikle ama kesinlikle onu tamamen unutmadan çivi çivi söker mantığıyla ilişki yaşamayın.Ben bunu da yaptım ama en fazla 5 gün sürdü, tek gecelik ilişki de yaşadım sadece kendimi rezil etmekle kaldım.

Ne güzel bir karar vermissiniz. Sonucta evlendikten sonra da aklınız basiniza gelebilirdi. Evlenmeden önce böyle ise evlilik sonrasini düşünemiyorum. Sizi saymayan, yaninizda olmayan biriyle evlenseydiniz haliniz ne olurdu? Her gun her dakika ömrünüz aglamakla geçerdi. Hayatinizin konulari kayinvalide problemleri, esinizin annesine düşkünlüğü yüzünden size zaman ayirmamasi, artik konusamadiginiz, hic bisey paylasamadiginiz, kufurler kavgalar.... uzar gider... siz siyrilmissiniz. Olaya ve hayata güzel yanindan bakın. Henüz hayatin basindasiniz ve sizin icin hayat kim bilir hangi guzellikleri barındiriyor bilemezsiniz. Güçlü ve mutlu kalın. Unutmaya calismakla vakit kaybetmeyin zaten hayatinizda olmayan insani, size vekit harcamayan bir insani sirf bir yüzükle hayatinizda bulunmus oldugunu düşünemezsiniz. Salın herseyi hersey guzel olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…