- 9 Eylül 2013
- 11.955
- 27.426
- 798
- Konu Sahibi Asena hilal
bu kadar üzerine düşme bence
ne kadar stres yapmışsın
ben şunu fark ettim mükemmeliyetçi, kılı kılına her şeyi inceleyen insanların özellikle davet organizasyonların da mutlaka sorun çıkıyor
benim üniversiteden arkadaşlarım erkek arkadaşlarıyla dönem ortasında iki üç haftalık tatillerde sözü istemeyi bitirip geliyorlardı
hatta ya bir şeylerin üzerinde duramadım falan dediklerinde hepimiz diyorduk
aman annen seçiyor işte sen orada olsan da alacakları bir çiçek çikolata senin yapacağın tatlı tuzlu çeşitler burada olsan da aynı demiştim arkadaşıma
şöyle düşünüyorum ben ne zaman bir misafire çok özenip bir şeyler yapmaya kalksam fırında ayar tutturamam pilavım lapa olur böreğimin altı pişmez vs. vs.
ama öylesine pişirsem gerilmesem yemeklerim güzel oluyor o mesele
ayrıca annen çok eleştirip karşı tarafla yüz göz olmasın
şimdiden böyle olursa düğünde nişan da neler olur
elbiseni ayakkabını vs. almışsın söz günü kuaför de elbisene uygun güzel bir saç yapsın makkajı kuaföre bile gerek yok evde kendin yaparsan dağılmaz etmez
söz de sizden kaç kişi onlardan kaç kişi gelecek belirleyin ona göre sandalye falan alın komşulardan
kimi nerede oturtacaksın belirlersin
eve iki gün önceden komple temizlik
tatlı tuzlu çeşidini yaparsın biter gider
zaten nişan yapıyorsan bu hazırlıkları oraya harcarsın
ne kadar stres yapmışsın
ben şunu fark ettim mükemmeliyetçi, kılı kılına her şeyi inceleyen insanların özellikle davet organizasyonların da mutlaka sorun çıkıyor
benim üniversiteden arkadaşlarım erkek arkadaşlarıyla dönem ortasında iki üç haftalık tatillerde sözü istemeyi bitirip geliyorlardı
hatta ya bir şeylerin üzerinde duramadım falan dediklerinde hepimiz diyorduk
aman annen seçiyor işte sen orada olsan da alacakları bir çiçek çikolata senin yapacağın tatlı tuzlu çeşitler burada olsan da aynı demiştim arkadaşıma
şöyle düşünüyorum ben ne zaman bir misafire çok özenip bir şeyler yapmaya kalksam fırında ayar tutturamam pilavım lapa olur böreğimin altı pişmez vs. vs.
ama öylesine pişirsem gerilmesem yemeklerim güzel oluyor o mesele
ayrıca annen çok eleştirip karşı tarafla yüz göz olmasın
şimdiden böyle olursa düğünde nişan da neler olur
elbiseni ayakkabını vs. almışsın söz günü kuaför de elbisene uygun güzel bir saç yapsın makkajı kuaföre bile gerek yok evde kendin yaparsan dağılmaz etmez
söz de sizden kaç kişi onlardan kaç kişi gelecek belirleyin ona göre sandalye falan alın komşulardan
kimi nerede oturtacaksın belirlersin
eve iki gün önceden komple temizlik
tatlı tuzlu çeşidini yaparsın biter gider
zaten nişan yapıyorsan bu hazırlıkları oraya harcarsın