Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

evet ben denedim bunu, french de kullandığım kireç beyazı ojelerim çok çabuk kuruyor,ona 1-2 damla damlattım ,sonuç süper!!

dayanamadım aldım yine aldım yine sanırım 500 oldu

nasıl muhafaza ediyorsun o kadar ojeyi en fazla 25-30 tane vardır benim,onları bile nerey tıkıştıracağımı şaşırıyorum..resmini görmek isterim mümkünse koleksiyonunun..

en az benim sanırım. 4-5 tane vardır anca. ama çok seviyorum. bu ara sürüorum her gün. bndan sonra her bijuteri önünden geçerken alcam bi tane

100 mü 500 mü onları nasıl muhafaza ediyosunuz kurumuyolarmı yada saklıomusunuz anlamadım Bnm 20 ya vardır ya yoktur..kullanmadıkça ağdalaşıo bide attıklarımıda sayarsam bnmde bi 100 olmştr kesin

100 mü 500 mü onları nasıl muhafaza ediyosunuz kurumuyolarmı yada saklıomusunuz anlamadım Bnm 20 ya vardır ya yoktur..kullanmadıkça ağdalaşıo bide attıklarımıda sayarsam bnmde bi 100 olmştr kesin

ojeler ağdalaşınca, kuruyunca vs. içine oje çözücü damlatabilirsin. hiçbir zaman bozulmaz oje :) sadece içinden bazı maddeler uçabilir, onu da işte çözücü yardımıyla halledebilirsin. ben ayakkabı kutularında saklıyorum ojelerimi, diğerleri ne yapıyor bilemem :)

nasıl muhafaza ediyorsun o kadar ojeyi en fazla 25-30 tane vardır benim,onları bile nerey tıkıştıracağımı şaşırıyorum..resmini görmek isterim mümkünse koleksiyonunun..

dolabımda kutum var cnm daha önce eklemiştim fotolarını bulursam eklerim tekrar ama ojelerimi ekleyeyim bu daha önceki fotosu şimdi yenileri eklendi

tatlım sen nerelererdesin yahuu
ben de ojede 100 ü gördüm sonunda..

memleketteyim cnm dönecem az kaldı

ben ikea'dan aldigim helmer dolapta sakliyorum en sevdiklerimi, digerleri de buyuk plastik ofis cekmecesinde ve buyuk bir camasir sepetinde duruyor =) onem sirasi da aynen bu sekilde buyukten kucuge =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…