Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

yemin kefaretle bozulabilir, 10 fakiri doyurmak ya da 3 gun oruc tutmak ornegin. ama anladigim kadariyla arkadasimiz bozmak istemiyor sikayetci degil =)

Sayamadım ama 2 tane 4 katlı standı doldurmuş durumdayım sanırım 550 civarı oldu...

Son düzenleme:
oje merakımı yenmek için uzun zamandır terk etmiştim bu topicleri.

ama burdan ayrılmak da çok zor be...

hic yok, kullanmiyorum, cok sagliksiz buluyorum, makyaj seti aldigimda icinde oje olmayanlari tercih ediyorum...oje tirnaklari sarartiyormus...

Son düzenleme:
Kendimi kötü hissettim bi an :2: şimdi merak edip saydım 217 tanecik ojem varmış siz 400-500lerden bahsediyosunuz

hic yok, kullanmiyorum, cok sagliksiz buluyorum, makyaj seti aldigimda icinde oje olmayanlari tercih ediyorum...oje tirnaklari sarartiyormus...

Ojelerin sağlıksız olanları var doğru, ama yeterince araştırır ve bilgi edinirseniz nerdeyse tamamen zararsız ojeler bile olduğunu görürsünüz. Genellikle yabancı ojeler daha iyidir. Oje sürmemeniz elbette sizin tercihiniz ama sebebiniz sağlıksız ürün kullanmama isteğinizse, o zaman cildinize yerli marka makyaj malzemelerini değdirmemenizi öneririm. (Özellikle fondöten gibi cilt tarafından emilen kozmetik ürünlerinin en kalitelisi tercih edilmeli.) Selektif ürün kullanmadığınızı içinde oje olmayan setleri tercih ediyorum demenizden anladım, zira bu tür setler genelde harcıalem markalarda oluyor.

şuan 12 tane yeterlide çok sık aşırı kullanmadığım için kötü oluyo kuruyolar şişede

Bir şişe oje çözücü alın, ojeleriniz hafif kurumaya başladığında birkaç damla damlatın, ilk aldığınız günkü gibi olacaklar. Bu şekilde oje kuruması ve atılması ihtimali kalmıyor.
Biz oje koleksiyoncularını yaratan da aslında o çözücüleri üretip piyasaya çıkaranlar galiba. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…