sosyete pazarı ! kaçıran binnn pişmannn

şortlar L beden tane 10 tl ... ikiisi 15 tl.
MAVİ Marka M beden bluz 7 tl..
yün makine örgüsü desenli hırka mor renk M beden 5 tl

makinein şarjı dolsun devam edıcem hanımlar

cnm sen bnm kargoyu beklet biraz bn yeni ekleyeceklerinide göreyim ona göre alayım kaçırırsam üzülürüm

AFODZYAK ETKILI BAY-BAYAN PARFUM SETİ RADYO PROGRAMNDAN ALDIĞIMIZ SRPRİZ PKTLE GELDİ 89 TLYE MALOLDU, ÜZERINDE 99 TL YAZIYOR(BEN ONLARIN YALANCISIYM) ERKEK OLAN 2 KEZ SIKLDI. DUZENLI KULLANDIĞIMIZ PARFUMUMZ OLDUĞU İÇİN 15 TLDN SATIŞTA
NAKIŞLI KOLSUZ GOMLK 7 TL M BEDN
KREM TUNİK TRIKODUR KOTON MARKA 7 TL DİĞERİ 5 TL
POLO MARKA M BEDN 5TL
KARGO TAR KAPRİ BU TARZI ÇOK ARADIM.. 10 TL M BEDN
H&M XS LİKRALI 3 TL
S BEDEN 5 TL
COLLECZONE M BEDEN 5 TL
KOTON 36 BEDEN 5 TL
KOTON L BEDEN 5 TL
DEFACTO M BEDEN 5 TL
MUDO COLLECTION38 BEDN 5 TL
PARK BRAVO GOMLEK S BEDEN 5 TL
OXXO MARKA KPŞONLU. S BEDENRESIMDKI AYRINTI DEFO DĞİLDİRRR DİKİM TEKNİĞİİRR. 7 TL
BOGAZLI KAZAK M BEDN3 TL
NAR CİCEĞİ ÖN ARKA ACIK BAĞLAMALI TUNİK 5 TL M BEDEN
MAVİ MAKA DENİM 36 BEDEN 10 TL
PANTOLON ETEK 40 BEDEN 10 TL
DOLCE GABBANA S BEDEN 15 TL
tunik, kolları eteği dantelli 5 tl bedn

Bİ UYARI DAHA YAPIYM HANIMLR KIYAFETLER VAKUMLU HURCDA BEKLEDİĞİ İÇİN KIRIŞIKTIR. TEMİZ KULLANILMIŞTIR AKLINIZA KOTU BİRSEY GELMESİN..

Son düzenleme:
fıyatta yardımcı olucam hanımlar 1.sayfaya da bakın kalmasın ürünler lütfenn

Eki Görüntüle 1033632 Eki Görüntüle 1033631 Eki Görüntüle 1033630 Eki Görüntüle 1033629

Canım bu pantalonlar 36 bedendi demi ? Birde uzunlukları nasıl.Şu son eklediğin parfumlerden bayan olanı bana ayırırmısın :) Onu alıcam mutlaka pantalonlarıda boyuma tutarsa almak istiyorum ve tabi pazarlık sunnettır son fiyat ne olur parfum dahıl hepsıne

canım beyaz dantel hırka satıldı ya malesef mesajla gorustugumuz senmıydın ? pantolonların cm cınsınden olcusunu atarım musaıt oldugumda cnm..

beyaz kanvas pantolon+ kahverengı kumas +pantolon+nazar boncuklu mavı marka pantolon ve bayan parfum 5+10+10+10 35 tl yapıyo canım 30 tlye gonderırım kahverengı pantolon hedıyem olmuş olur.. üsküdar atasehır kadıkoy cıvarındaysan elden teslım ederım..

canım beyaz dantel hırka satıldı ya malesef mesajla gorustugumuz senmıydın ? pantolonların cm cınsınden olcusunu atarım musaıt oldugumda cnm..

Yakın zamanlarda görüştüysen ben degılım Hırka güzelmiş satılmasa şaşırırdım zaten Boylarıda uyarsa almak istiyorum özellikle beyaz olanı

Yakın zamanlarda görüştüysen ben degılım Hırka güzelmiş satılmasa şaşırırdım zaten Boylarıda uyarsa almak istiyorum özellikle beyaz olanı
b

bir bayan özel mesajla nazar boncuklu mavı kotun boyunu sorduda cnm sen zannettım onun boyuna olurmu bılmıyorum senın boyun kac bu arada..

pantolon bedenın 26 ise olur canım.. nazar boncuklu olanı bır bayan ayırmam ıcın mesaj atmıs arada kaldım napıcamı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…