ilk link acılmıyor. tarif edebılırmısın canım.. :44:
2. linkteki dantel hırka satıldı maleseff
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk link acılmıyor. tarif edebılırmısın canım.. :44:
2. linkteki dantel hırka satıldı maleseff![]()
![]()
iki tane çanta canım bunlar ne kadar tutuo
mor mng hırka + 2 canta 15 tlydi 10 yapım cnm beyaz hırkayı baska bir bayan sipars verdi...
bu ücune okey dıyosan goruselim..![]()
cnm sen bnm kargoyu beklet biraz bn yeni ekleyeceklerinide göreyim ona göre alayım kaçırırsam üzülürüm
anlaşık canım...yarın pazar zaten
![]()
fıyatta yardımcı olucam hanımlar 1.sayfaya da bakın kalmasın ürünler lütfenn![]()
Eki Görüntüle 1033632 Eki Görüntüle 1033631 Eki Görüntüle 1033630 Eki Görüntüle 1033629
Canım bu pantalonlar 36 bedendi demi ? Birde uzunlukları nasıl.Şu son eklediğin parfumlerden bayan olanı bana ayırırmısın :) Onu alıcam mutlaka pantalonlarıda boyuma tutarsa almak istiyorum ve tabi pazarlık sunnettır son fiyat ne olur parfum dahıl hepsıne![]()
canım beyaz dantel hırka satıldı ya malesefmesajla gorustugumuz senmıydın ? pantolonların cm cınsınden olcusunu atarım musaıt oldugumda cnm..
bYakın zamanlarda görüştüysen ben degılımHırka güzelmiş satılmasa şaşırırdım zaten
Boylarıda uyarsa almak istiyorum özellikle beyaz olanı
![]()
b
bir bayan özel mesajla nazar boncuklu mavı kotun boyunu sorduda cnm sen zannettım onun boyuna olurmu bılmıyorum senın boyun kac bu arada..