Sorun abim, özellikle annelerin fikrine çok ihtiyacım var :(

Canım maalesef bazen insanları adam edemezsin zorla. Bu sorumsuz abı de bende var. Gecmısıne bakıyorum bu başarısı da YOk ama küçük dağları ben yarattım Eda'sında

Annemle babam evli evet. Annem biz küçükken dahi düşünmüş boşanmayı ama hep biz babasız kalmayalım diye ya da biz evlenirken karşı tarafa karşı annesi babası boşanmış demesinler diye derdi. Dese nolur bence ama annem kendi hayatından vazgeçmiş bir yerde bizim için. Keşke boşansaymış. Aslında babam kötü biri değil, kötü alışkanlığı vs da yok. Sadece sorumluluklarının bilincinde değil, hayat derdi yok.

Kilit bir cümle aslında bu söylediğiniz. "Keşke boşansaymış". Sırf çocuklarım için sabrediyorum diyen kadınlara ibret niteliğinde.

Sadece kendi hayatından vazgeçmemiş anneniz, aynı zamanda sizin hayatınızdaki kahramanınızı değersizleştirmiş. Anne ve baba boşanınca babasız kalınmıyorki...

Tabi konumuz şuanda anne ve babanızın evliliği değil.

Dediğim gibi, anneniz abinize maddi destekte bulunmayı bir an evvel bırakmalı. Bu abinize en büyük kötülük aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…