Sonunda yaptı yapacağını

ben bu kız ailelerini anlayamıyorum ya
evet aslında hatalı olan annen ve baban dayak yediğini biliyırlar
hala boşanma diyorlar ne var allah aşkına bir tabak fazla koysalar sofraya
hadi babanı anlarımda annende çok vijdansızmış doğum yaptım hastaneyede evede gelemedi demişsin
kaynanan sizin evde ağamı mafyamı adammı vuruyor annen gelse seni tutp kolundan götürse
o kaynanan apışıp kalırdı kaynanan kendi ağzıyla söylemiş seni ailen istemiyor diye
allahım sen kimsenin başına verme yarabbim ya kızım var büyütüyorum ama çokta korkuyorum

okuyunca gozlerım portledı anım kusura bakmada senın kocan hem ana sozunden cıkmıyan hemde annesınden korkan pısırık bı tıp aaa sen sabır etmısın ayakda alkıslıorum senı sahsen bırı bana yapıcak oyle helekı eısmın aılesı aa7 dı sulalesını kuruturum onlar kımkı senı aılenle anandan babandan uzak tutuorlar ustune yetmıor bıde dovuyorlar yemısım ben oyle kocayı bosa bosanan ılk sende degılsın cocugunla baba evıne gelen babanıda ıkna etmeye calıs

ben zaten karakola gittim ama darp izi falan yok diye rapor verdiler ve savcıya intikal etti ve savcı darp izi falan olmadığı için beni haksız bulmuş adalete bakın

benim annemde benim gibi pasif bi insan olduğu için bunu yapmadı ama çok yanlış yaptılar böle davranmakla bana fayda sağladıklarını düşündüler ama zarar verdiler

Pardon da senin eşin adam mı?
O kadar olaydan sonra hangi akla hizmet edip hemen baba evine gitmedin?

ben zaten karakola gittim ama darp izi falan yok diye rapor verdiler ve savcıya intikal etti ve savcı darp izi falan olmadığı için beni haksız bulmuş adalete bakın

ben son dayak olayindan degil oncekilerden bahsediyorum...
onceki siddet olaylarindan neden hic gidip rapor almadiniz demek istedim...
belki utandiniz cekindiniz, bilemiyorum, sizin halinizden biz cok anlayamayiz...
ama ne olursa olsun o eve geri donmeyin, esinizle ayni eve cikarsaniz ne degisecek ayni okuzle ayni hayata devam...
ailenizin yaninda kalin, onlari bir sekilde ikna edin ve hayata bir sekilde bir yerden tutunmaya calisin...
yazik size...
insansiniz siz, her dakika dovulecek kum torbasi degilsiniz...
ne bileyim gerekirse babaniza ''bunlar eve geri donersem araya dava falan girdigi icin beni daha cok dover, hatta oldururler baba lutfen beni gonderme onlara'' falan deyin acitasyon yapin orada kalmak icin...
ki yalan da degil yani her gun dayak yiyen kadin o evde gun gelir cinayete kurban gider ya da siz cinnet getirip o kaynanayi, kayinpederi ve kocasinizi 30 parcaya dograrsiniz...
olmayacak seyler degil...

evet zaten araya böle şeylerde girdikten sonra biliyorum giitsem çok kötü şeyler olcak ama babamın fikri şu mahkeme yoluyla girersen sana hiçbişey yapamazlar düşüncesinde ama bu çok saçma

Onca dayak, iskence, hakaret gordugun eve hala tamamen kesin ve net olarak ben gitmem diyemiyorsun ya pessss diyorum artik. boyle kendini ezdiren kadinlar oldugu muddetce siddet tsmamen yok olamaz. once siz kendinize bunu hak gormemelisiniz. Okadar dayak hakaret sonrasinda esim aramiyo sormuyo diye uzulmek cok yanlis. bunu bebeginize yapmayin oyle bir ailede yetismesi buyumesi bile sakincali.

Çook üzüldüm canım benim.boşan demek kolay.o yüzden senin için en hayırlısı olsun diyorum.

teşekkür ederim canım gönül isterdiki yuvalar hiç yıkılmasın yavrular hiç arada kalmasın ama oluncada elden bişey gelmiyo işte vicdan sahibi olmayan insanlar yüzünden yuvalar yıkılıyo benim kaynanamdada eşimdede hatta görümcelerim ve kayınlarımdada zerre kadar vicdan olmadığı için biz bu haldeyiz allah bizim ahımızı yerde koymaz inşallah

herkes yazmış sana doğuruları ben ooofffffffff ya oooooofff ağzımı bozmadaan ne yazayım diye düşündüm canım birincisi sakın sakın barışım falan düşünme kendini ve cocugunu seviyosan allahın aşkına o karaktersiz herife artık gününü göster senin cannını omu verdi bi adam namusum dedigi eşine sahip cıkmaktan acizse gitsin atsın kendini bi yerden annasıymış ben adam loucam benim karımı dövecekler bende adam diye gezecem etek giyerim be sakın annem sen oraya dönme ailenle iyi olmaya calış şu an icin mecbursun onların cekicene annanı babanı cekersin gir bi işe onurunla gururunla sen kendini biliyosan kim nedemiş kapa kulaklarınınbiraz zaman gecince ailende alışır hadi unut herşeyi hayata yeniden başla allah seninle olsun

çok teşekkür ederim zaten boşanma davası açıldı davamuız sürüyo artık oluru kalmadı bitti bu evlilik çok zor öle zorki insanın yuvasının dağılması yavrusunun aralarda kalması ama dayanıcam bunlar sayesinde hırs güç kazanıcam dershaneye yazıldım okuluma devam edicem üniversiteye hazırlanıcam babamın beni eve gönderme çabaları bitti artık ailem tamamen benim yanımda sonuna kadar arkamdalar hiçbişey için deilse yavrum için güçlü olucam ve kazanıcam dua edin bana nolur

biliyorum yuvanın dagılması nedir cok iyi biliyorum ben iki yavrudan ayrıldım bizim sebebimiz başkatdı ama ayrı düşdük işte neyse bak herşey zaman ister yavaş yavaş seni senden başkası düşünmez yeri gelir ana baba el olur ama bazen eyvallah etmemiz gerekiyor işte abla tavsiyesi sakın ezik olma dik dur her şey yoluna giricek inan buna kendine ve cocuguna iyi bak

allah yardımcınız olsun ben allaha sürekli şükrediyorum yavrum yanımda diye evet ezik durmucam aksine dimdik durucam evet bazen öz annen bile seni anlamıyor anlamaya çalışmıyor kendine göre yorum yapıyor ama biliyorum onlarda benim kötülüğümü istemiyor şimdi belki bazı insanlara eyvallah etmek zorundayım ama gün gelcek onlar bana eyvallah etmek zorunda kalcak allahım büyük bana öle bi güç mle bi akıl öle bi hayat versinki bunları yapabileyim ölmeden yoksa gözüm açık gidicek ben kimseye muhtaç olmadığımı kendi ayaklarım üzerinde durabiliceğimi birçok insanma göstermeliyim hepsinden önemlisi yavrumun hayatı için bunu yapmalıyım ayaklarımın üstünde dimdik durmalıyım

allah yardımcın olsun bnde 1 senelik evliyim kayınvalidemle birlikte yşıyorum allaha şükür böle sorunlar yaşamadım yaşasaydım napardım bilemiyorum allah yardımcın olsun ailen hala bunları yaşadıktan sonra evliliğine devam mı etmeni istiylar?

allah yardımcın olsun bnde 1 senelik evliyim kayınvalidemle birlikte yşıyorum allaha şükür böle sorunlar yaşamadım yaşasaydım napardım bilemiyorum allah yardımcın olsun ailen hala bunları yaşadıktan sonra evliliğine devam mı etmeni istiylar?

tamam işte böle düşünmeye devam daha cok gencsin istedikten sonra her şeyi yaparsın canı veren allah rızkıda verir hic korkma bi şeyden tam yol yapacaklarına odaklan bak görüceksin ne kapılar acılır daha

bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım

seninki zaten yuva sayılmazki be canım
olmayan birşey nasıl yıkılsın?

ortada bir yuva yokmuşki yıkılsın ........böyle bir ortamda bebek yapmanda yanlış olmuş ama artık hayatta sana destek olacak oğlun öyle düşüneceksin.......arasa ne olacak geri dönecekmisin?bu olaylar son mu bulacak sanıyorsun her şey düzelecek mii?madem kurtulmuşsun dahada dürtme olayı boşan gitsin yoksa aynı hayata bile bile lades dersin ..dua et ailen sahip çıkmış hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…