- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ayy biz de sevgilimle “kesbiş olsun, noltu” cümlesini çok kullanırızSen koştur koştur muayeneye gidince adam "bu benimle evlenmeden sevişmeyecek" demiş. Umudunu kaybedince topuklarını totosuna vura vura kaçmış.
Ayrılmış yani.
Kesbiş olsun.
O zaman sürtünmeyecek. Ya tam ilişki yaşayacak ya tamamen böyle şeylerden kaçınacak, evliliğe saklayacak. Nefsine hakim olamayıp bir şeyler yaşıyorsa da ben bakireyim, çünkü zarım sağlam diye dolaşmayacak.Ya ben bunu da anlamıyorum,28 inde evlenmemiş biriyse illa gerçek anlamda ilişki yaşamak zorunda mı bu insan,belki evlenince yaşamak istiyor tabulara da saygı göstermek gerekir
Bu kadar malpraktis davasi acilirken doktor yurek yemis herhalde yarin obur gun "ben bakireydim sen bozdun!!!" diyebilecek hastayi muayene ediyorsa.Hiç devlet hastanesinde muayene olmadım.
Şuraya 1000 kadın gelse 1000i de aynı şeyi söyler eminim.
Komik duruma düşüyorsunuz ama siz bilirsiniz.
Ayrıca aramızda jinekolog varsa ve yanılıyorsam lütfen beni düzeltsin ama zar esnekse bile bundan emin olamaz kimse siz ilişkiye girmeden ve doktora "ilişkiye girdim kanama olmadı" şeklinde bunu beyan etmeden.
Siz böyle bir beyanda bulunmadıysanız doktor yapıya bakarak tahmin yürütebilir ama ne bilsin kesin kanayacak mı kanamayacak mı?
O yüzden hiçbir doktor böyle bir risk almaz.
inşalah 10 yıl değil de 8 yıldır oO ne demek ya anlamadımne oluyor 26 yaşında seksi savununca? Bakireliğimi kaybedeli nerdeyse 10 yıl oldu, aşık olduğum ilk erkek arkadaşımla sevişmiştim. Çok da memnunum, gençliğimi yaşadım, istediğimi yaptım. Meçhul olunca nasıl oluyor
Seks istemiyorsun diye değil aşırı çelişkili konuştuğun için taktım kafayı. Cidden çelişkilerini görmüyor olamazsın. Bence kafayı çekmişsin, sen bizle kafa buluyorsun.
Çok güldüm hepsi saygın insanlar
İlk ilişkiden sonra vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan karınlar troll mü
Reşit olmadan cinselliğe ben de karşıyım ama reşitlikle cinsel erginliğin bir alakası olmadığını da düşünüyorum. 18 reşit olma yaşı ama 16 ve 18 arasında muhteşem büyük farklar olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.inşalah 10 yıl değil de 8 yıldır o
benim için 18 yaş bile reşit olma için erken ama oraya girmeyim şimdi ...küçüğün rızası var mantığı bana nasıl yanlış geliyorsa 16 yaşında kızın benim bedenim benim kararım sözü yanlış ve anlamsız geliyor ...16 ile 18 yaş arasında çok uçurum yok tabi ama ben yinede 2 senenin fikir ve duygularda farklılık olacağı için 18 sonrası daha iyi olacağını düşünüyorumReşit olmadan cinselliğe ben de karşıyım ama reşitlikle cinsel erginliğin bir alakası olmadığını da düşünüyorum. 18 reşit olma yaşı ama 16 ve 18 arasında muhteşem büyük farklar olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.
Yasalar 18 yaşından önce cinselliği yasaklarken ya da daha doğrusu ceza verirken nikah akdi altında cinsel ilişkiye izin veriyor.
Sallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam
Şu var bir arkadaşım o gün havuza girmişti enfeksiyon kapmisti onu mu demek istiyor acaba ?Ben yaşamadım valla yaşayan da duymadım ne ablalarımda ne kuzenlerimde. Bu tamamen temizlikle alakalı bir durumdur. Pis adamları bulmuşlardır zarla ne alakası var.
Ne yazık ki sizin gibi tabulaştırılan cinsel hayatla büyütülen kadınlar böyle efsanelere inanırlar. Mesela evlenince regl ağrın geçecek denmesi gibi. Hepsi tamamen tesadüfi şeylerin efsaneleşmesi
Ya tebrik ediyorum sizi gerçekten . Yıllarca beklemek çok ama çok anlamsizmisO ne demek ya anlamadımne oluyor 26 yaşında seksi savununca? Bakireliğimi kaybedeli nerdeyse 10 yıl oldu, aşık olduğum ilk erkek arkadaşımla sevişmiştim. Çok da memnunum, gençliğimi yaşadım, istediğimi yaptım. Meçhul olunca nasıl oluyor
Seks istemiyorsun diye değil aşırı çelişkili konuştuğun için taktım kafayı. Cidden çelişkilerini görmüyor olamazsın. Bence kafayı çekmişsin, sen bizle kafa buluyorsun.
Doktor gel bakayım esnekse alttan yapayım demiş galiba ahahah. Bu doktorlar kimler ya aşırı merak ediyorum . Arkadaşımın eşi kadın doğumcu asla muayene edip rapor vermez . Doktorlari da oyuncak ettiler ellerindeSallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam
Bu kadar malpraktis davasi acilirken doktor yurek yemis herhalde yarin obur gun "ben bakireydim sen bozdun!!!" diyebilecek hastayi muayene ediyorsa.
Kim şöyle seviştim böyle seviştim diye sevişmek istemeyeni aşağılamış? Başından beri takip eriyorum konuyu öyle bişey yapan görmedim. Ortaya konuşmayın, kime sağlıksız diye hakaret ediyorsanız alıntılayın bi zahmet.Umutsuz'un zaten durumu ortada zaten ona ne desek boş
Ama birşey diyeceğim, buradaki zar kafalı kadınlar ne kadar sağlıksız bir düşünce yapısına sahipse seviştirme yarıştıran ben şöyle seviştim böyle seviştim deyip karşı tarafın düşünce yapısını aşağılayan kafa da bir o kadar sağlıksız
Ben gerçek olduğuna inanıyorum. Böyle çok arkadaşım oldu. Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum. Memleket Umutsuz kaynıyor yahu.Bu umutsuz böyle dizi gibi yazıyor, 60 sayfa konuşulmuş bir de . Herkesi kandırıyor kadın, eğer kadınsa… bilmiyorum tanışan takipleşen var mı…
Umutsuz'un zaten durumu ortada zaten ona ne desek boş
Ama birşey diyeceğim, buradaki zar kafalı kadınlar ne kadar sağlıksız bir düşünce yapısına sahipse seviştirme yarıştıran ben şöyle seviştim böyle seviştim deyip karşı tarafın düşünce yapısını aşağılayan kafa da bir o kadar sağlıksız
Bana da öyle geliyor ya dalga geçer gibi her konusu sankiBu umutsuz böyle dizi gibi yazıyor, 60 sayfa konuşulmuş bir de . Herkesi kandırıyor kadın, eğer kadınsa… bilmiyorum tanışan takipleşen var mı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?