Sonunda Olanlar Oldu

Ben gerçek olduğuna inanıyorum. Böyle çok arkadaşım oldu. Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum. Memleket Umutsuz kaynıyor yahu.
Ama saçma sapan şeyler konuşulmuş bekaretle ilgili. Kaç yaşındaydı umutsuz… internette artık her bilgi var, böyle taş devrinde yaşayan biriymişçesine sorular sorulmaz yani

Bunlara anca seviştiği adamların aptal olanları inanır. Bunca kadının arasında şunu yazmak çok komik.

Hem kendi bedenlerini tanımıyorlar hem mantık yürütme diye bir şey yok.
Organik bir yapıdan bahsediyoruz sonuçta, neyin ne kadar kesinliği olabilir yani?
Böyle bir toplumda doktor niye böyle bir risk alsın? Talep etmişsin ki bakmış işte.
Şu saçmalıklara inanacak kadar kafası çalışmayan bir erkek varsa da evlenip üremesin zaten mümkünse.

Bu umutsuz böyle dizi gibi yazıyor, 60 sayfa konuşulmuş bir de . Herkesi kandırıyor kadın, eğer kadınsa… bilmiyorum tanışan takipleşen var mı…

bence gerçek.
her anlattığı gerçek mi bilemem ama hep tutarlı.
hep aynı tutarsız tutarlılığı sürdürmek kolay olmasa gerek.

Kastım öyle cevaplar değil ama arada gördüm bu yüzyılda hala zarı mı savunuyorsunuz minvalinde cevaplardı. Kaçıncı sayfaydı hatırlamıyorum vallahi.
İsteyen istediği şekilde yaşar yada yaşamaz yani demek istediğim buydu

bence gerçek.
her anlattığı gerçek mi bilemem ama hep tutarlı.
hep aynı tutarsız tutarlılığı sürdürmek kolay olmasa gerek.
Ben hiç okumuyorum onun konularını o derece. Yine yiyecek milleti, onlar da sayfalarca açıklayacaklar diye düşünüyorum.

+1
Güzel bir ilişki kuramaması konusunda kendinden başka herkesi suçladı. Diğer kadınlar, erkekler suçlu, hatalıydı ona göre. Kendisi biricik, masum adeta bulunmaz Hint kumaşıydı. Nasıl olur da bu mükemmelliğe erkekler şans vermez diye öfkeliydi. Öfkesini de sevişen kadınlar ve sevişme talep eden erkeklerden çıkardı.

Ama saçma sapan şeyler konuşulmuş bekaretle ilgili. Kaç yaşındaydı umutsuz… internette artık her bilgi var, böyle taş devrinde yaşayan biriymişçesine sorular sorulmaz yani
Elindeki akıllı telefonu sadece sosyal medya için kullanan o kadar çok insan var ki. Yalan doğru ordan ne görürse.. Tarayıcıyı alışveriş siteleri dışında açmazlar bile. Siz çok steril bir cevredesiniz galiba, imrendim yav. Valla bak.

Biz sevistigimiz için erkekler sekse kolay ulaşmış da zavallı kızımız koca bulamamış zhehehehe ne güldüm.

Yok ya ne sterili… çeşit çeşit ortamda bulundum, çok çevrelere girip çıktım. Anlatsam roman olur. Çok bakire olanlar da hiç böyle saldırgan değildi

Biz sevistigimiz için erkekler sekse kolay ulaşmış da zavallı kızımız koca bulamamış zhehehehe ne güldüm.
Valla kendi yazdı. Birinden çok hoşlanmış, ama adam sevişme talep edince ayrılmış. Ondaki hissi de başkasında yakalayamamış. Bunun suçlusu da sevişmeyi tabi hale getiren kadınlarmış.

Yok ya ne sterili… çeşit çeşit ortamda bulundum, çok çevrelere girip çıktım. Anlatsam roman olur. Çok bakire olanlar da hiç böyle saldırgan değildi
Ben iki üç kelimesinden yakalıyorum bunları ya, mesela biri bi arkadaşımız için "Yatmadığı bi babam kaldı , ama gitti kaptı zengin kocayı, alemin çulsuzunu da anca biz toplayalım."dediydi. Bu kadar dürüstünü bu anonim ortamda gördüğünüz için de inanılmaz geliyor olabilir.

Talep edersin bakar ama aaa esnekmiş alttan muayene edeyim demez hiç bir doktor.

Bakire olmadığım zamanlarda bile bazen karından bakayım zorlamayayım seni diyor benim doktorum eğer karından görülecek bişeyse. Çok meraklı değiller onlar da kukumuzla muhatap olmaya.

Bunu reelde mi söyledi? Çok kıskanmış gerçekten. Ben internetten bakmak dururken burda bunca soruyu cahil cahil sormasına takıldım açıkçası. Yoksa sizin kadın gibi konuşanları ben de gördüm. İnanmadığım kısım burada saftirik gibi konuşmalar yapması.

İnternetten bakılır elbette ancak bire bir yaşayanlara anonim olmanın rahatlığı ile sormak çok daha farklı.
Şöyle bi örnek vereyim: Bipolar teşhisi geldiğinde, kendi doktorlarımdan, internetten ve dahi pek çok kitaptan bilgi toplamaya başladım. Ancak illa gittim, diğer yaşayanlardan da dinlemek-gözlemlemek-kıyaslamak istedim, açıktan da bunu soramıyordunuz tabii çünkü damgalama vardı o yıllarda. Benim için çok önemliydi bu konu.

Şimdi zar konusu da bu insanlar için önemli, çok önemli o zarın orada olup olmaması ki kadın (ilk kez) kan görünce doktora gitmiş kontrol ettirmiş (Umutsuz). Bu dahi yetmiyor ve burada bir de kan soruyor millete, kimde nasıl oldu anlattıracak bir de oradan mukayese edecek ve bunu da salağa yatarak yapmaya çalışıyor. Bilmemek değil. İnternette aratmıştır da kızlık kanı nasıl olur diye, onla da yetinememiştir.

Umutsuz ne kadar troll bir karakterdir bilemem ancak gerçekte asla var olamayacak biri değil.

Az önce de dedim, bi sey bilmediklerinden değil, bildikleri için suçlu hissediyorlar . Çünkü bilmemek = temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…