• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Ya ben bunu da anlamıyorum,28 inde evlenmemiş biriyse illa gerçek anlamda ilişki yaşamak zorunda mı bu insan,belki evlenince yaşamak istiyor tabulara da saygı göstermek gerekir
O zaman sürtünmeyecek. Ya tam ilişki yaşayacak ya tamamen böyle şeylerden kaçınacak, evliliğe saklayacak. Nefsine hakim olamayıp bir şeyler yaşıyorsa da ben bakireyim, çünkü zarım sağlam diye dolaşmayacak.

Hiç devlet hastanesinde muayene olmadım.
Şuraya 1000 kadın gelse 1000i de aynı şeyi söyler eminim.
Komik duruma düşüyorsunuz ama siz bilirsiniz.

Ayrıca aramızda jinekolog varsa ve yanılıyorsam lütfen beni düzeltsin ama zar esnekse bile bundan emin olamaz kimse siz ilişkiye girmeden ve doktora "ilişkiye girdim kanama olmadı" şeklinde bunu beyan etmeden.
Siz böyle bir beyanda bulunmadıysanız doktor yapıya bakarak tahmin yürütebilir ama ne bilsin kesin kanayacak mı kanamayacak mı?
O yüzden hiçbir doktor böyle bir risk almaz.
Bu kadar malpraktis davasi acilirken doktor yurek yemis herhalde yarin obur gun "ben bakireydim sen bozdun!!!" diyebilecek hastayi muayene ediyorsa.

Afedersiniz ama her naneyi yiyip, sonra “ben bakireyim” triplerine giren bir insansınız. Çevremde var birkaç tane bu modellerden. Muhafazakar zengin koca arayışı içindeler, o yüzden “sağlam” tutmaya çalışıyorlar kendilerini. Akıl fikir diliyorum. 21. yüzyılda hala bu muhabbetler.

Kusura bakmayın ama bakire değilsiniz. Geçmiş olsun.

Cinsellik yaşamak istemekte bir problem yok. Problem ikiyüzlü yaklaşımınızda.

O ne demek ya anlamadım :KK70: ne oluyor 26 yaşında seksi savununca? Bakireliğimi kaybedeli nerdeyse 10 yıl oldu, aşık olduğum ilk erkek arkadaşımla sevişmiştim. Çok da memnunum, gençliğimi yaşadım, istediğimi yaptım. Meçhul olunca nasıl oluyor :KK70:

Seks istemiyorsun diye değil aşırı çelişkili konuştuğun için taktım kafayı. Cidden çelişkilerini görmüyor olamazsın. Bence kafayı çekmişsin, sen bizle kafa buluyorsun.
inşalah 10 yıl değil de 8 yıldır o

inşalah 10 yıl değil de 8 yıldır o
Reşit olmadan cinselliğe ben de karşıyım ama reşitlikle cinsel erginliğin bir alakası olmadığını da düşünüyorum. 18 reşit olma yaşı ama 16 ve 18 arasında muhteşem büyük farklar olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.

Yasalar 18 yaşından önce cinselliği yasaklarken ya da daha doğrusu ceza verirken nikah akdi altında cinsel ilişkiye izin veriyor.

Reşit olmadan cinselliğe ben de karşıyım ama reşitlikle cinsel erginliğin bir alakası olmadığını da düşünüyorum. 18 reşit olma yaşı ama 16 ve 18 arasında muhteşem büyük farklar olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.

Yasalar 18 yaşından önce cinselliği yasaklarken ya da daha doğrusu ceza verirken nikah akdi altında cinsel ilişkiye izin veriyor.
benim için 18 yaş bile reşit olma için erken ama oraya girmeyim şimdi ...küçüğün rızası var mantığı bana nasıl yanlış geliyorsa 16 yaşında kızın benim bedenim benim kararım sözü yanlış ve anlamsız geliyor ...16 ile 18 yaş arasında çok uçurum yok tabi ama ben yinede 2 senenin fikir ve duygularda farklılık olacağı için 18 sonrası daha iyi olacağını düşünüyorum

Ben yaşamadım valla yaşayan da duymadım ne ablalarımda ne kuzenlerimde. Bu tamamen temizlikle alakalı bir durumdur. Pis adamları bulmuşlardır zarla ne alakası var.
Ne yazık ki sizin gibi tabulaştırılan cinsel hayatla büyütülen kadınlar böyle efsanelere inanırlar. Mesela evlenince regl ağrın geçecek denmesi gibi. Hepsi tamamen tesadüfi şeylerin efsaneleşmesi
Şu var bir arkadaşım o gün havuza girmişti enfeksiyon kapmisti onu mu demek istiyor acaba ?

O ne demek ya anlamadım :KK70: ne oluyor 26 yaşında seksi savununca? Bakireliğimi kaybedeli nerdeyse 10 yıl oldu, aşık olduğum ilk erkek arkadaşımla sevişmiştim. Çok da memnunum, gençliğimi yaşadım, istediğimi yaptım. Meçhul olunca nasıl oluyor :KK70:

Seks istemiyorsun diye değil aşırı çelişkili konuştuğun için taktım kafayı. Cidden çelişkilerini görmüyor olamazsın. Bence kafayı çekmişsin, sen bizle kafa buluyorsun.
Ya tebrik ediyorum sizi gerçekten . Yıllarca beklemek çok ama çok anlamsizmis

Sallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam😂
Doktor gel bakayım esnekse alttan yapayım demiş galiba ahahah. Bu doktorlar kimler ya aşırı merak ediyorum . Arkadaşımın eşi kadın doğumcu asla muayene edip rapor vermez . Doktorlari da oyuncak ettiler ellerinde

Umutsuz'un zaten durumu ortada zaten ona ne desek boş
Ama birşey diyeceğim, buradaki zar kafalı kadınlar ne kadar sağlıksız bir düşünce yapısına sahipse seviştirme yarıştıran ben şöyle seviştim böyle seviştim deyip karşı tarafın düşünce yapısını aşağılayan kafa da bir o kadar sağlıksız

Ama birşey diyeceğim, buradaki zar kafalı kadınlar ne kadar sağlıksız bir düşünce yapısına sahipse seviştirme yarıştıran ben şöyle seviştim böyle seviştim deyip karşı tarafın düşünce yapısını aşağılayan kafa da bir o kadar sağlıksız
Kim şöyle seviştim böyle seviştim diye sevişmek istemeyeni aşağılamış? Başından beri takip eriyorum konuyu öyle bişey yapan görmedim. Ortaya konuşmayın, kime sağlıksız diye hakaret ediyorsanız alıntılayın bi zahmet.

Bu umutsuz böyle dizi gibi yazıyor, 60 sayfa konuşulmuş bir de . Herkesi kandırıyor kadın, eğer kadınsa… bilmiyorum tanışan takipleşen var mı…

Bu umutsuz böyle dizi gibi yazıyor, 60 sayfa konuşulmuş bir de . Herkesi kandırıyor kadın, eğer kadınsa… bilmiyorum tanışan takipleşen var mı…
Ben gerçek olduğuna inanıyorum. Böyle çok arkadaşım oldu. Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum. Memleket Umutsuz kaynıyor yahu.

o öyle olmadı yalnız.
yorumları sırası ile takip ederseniz pembekuvars sevişenlere laf etti zira evlenmeden sevişen kadınlar olduğu için tanıştığı erkekler sevişmek istiyormuş o sebeple evlenecek adam bulamıyormuş. sevişen kadınları aşağılayan kendisi oldu asıl. üstelik kimse ona neden sevişmiyorsun dememiş gördüğüm kadarıyla.

Bana da öyle geliyor ya dalga geçer gibi her konusu sanki😄Kadın bence ama nasıl cevaplar geleceğini bile bile açıyor böyle konular

Back