- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bakireyim diye sözel beyan ettiğinde doktor asla alttan bakmaz zatenSallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam
Sallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam
O ne demek ya, zar mevzusuna o kadar yabancıyım ki neyden bahsedildiğine dair hiçbir fikrim yokBen bu derece bir pick me girl görmedim. "Esnek olduğu halde yapmıyorum!" oofff. Namusun(!) zirvesi.
Ergenliğini pcosla geçirmiş biri olarak bu yoruma ben de katılıyorum. Ki hesap edin ne kadar kadın doğumcu ile muhatap olduğumu.Sallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamam
benim aklıma mirkelamın şarkısı geldi gece gece:tavla tavla beni tavla sallaaa pulları zarlarııııO ne demek ya, zar mevzusuna o kadar yabancıyım ki neyden bahsedildiğine dair hiçbir fikrim yok
İçiniz fesat muayene olmam gerekti esnek zarın alttan da olabilirsin dedi benim cesaretim yoktu normal karından yaptı
Asdfffhjkkkkl muayene etmeden nasıl anladı esnek olduğunu? Alnınızda mı yazıyordu?
Bakireyken 23456542 defa doktora gitmişimdir. Kimse "aç bi bakayım da esnekse ona göre bir muayene yöntemi seçelim" demedi.
Doktor bakire olup olmadığınızı sorar ve yöntemi buna göre seçer zaten.
Tabii kapısına dayanıp "sevgilimle sürtünerek alev aldım, bekaretim gitti mi" diye ağlamadığınız sürece.
O ne demek ya, zar mevzusuna o kadar yabancıyım ki neyden bahsedildiğine dair hiçbir fikrim yok
Ömrüm boyunca hep özel hastanelere gittim ömrümde durduk yere bekarete bakıldığını görmedim, 37 yaşındayım. Cidden sıkıştıkça bi yalan sallıyorsun ya.Özel doktorlar bakıyor herkes kendi romanını yazmış okuyor kime ne anlatacağım boş işler
Yok onu demedim ben, pick me girl'ü biliyorum, esnek zarın ne olduğunu bilmiyordumDoğrudan zarla ilgili bir tabir değil, "Ben senin bildiğin kızlardan değilim"in ingiliççe geyiği.
Bu da gecenin minik kültür aralığı olsun sana.
İnanır mısın 2-3 yılım özel hastanelerde jinekologlarla geçti resmen. Hastalığım takip gerektiriyordu. Hiçbiri de merak edip de bekaret kontrolü yapmadı.Özel doktorlar bakıyor herkes kendi romanını yazmış okuyor kime ne anlatacağım boş işler
Ben hastaneye de değil direkt doktorun muayenehanesine gidiyorum 15 yaşımdan beri. Bakireliğimde hiç aç bakayım esnek misin demedi. Bir sonraki kontrolde bi sorayım sen bana niye bakmadın diyeÖmrüm boyunca hep özel hastanelere gittim ömrümde durduk yere bekarete bakıldığını görmedim, 37 yaşındayım. Cidden sıkıştıkça bi yalan sallıyorsun ya.
Ha şu kürtaj, bekaret muayenesi gibi şeyleri gizliden yapan, özel muayenehanelere gittiysen de neden gittiğin açık ozaman . Onlar genelde kayıtsız iş yapanların gittiği yerdir
Yok onu demedim ben, pick me girl'ü biliyorum, esnek zarın ne olduğunu bilmiyordum
Tabi sizin doktorlar da prezint prezıntıÖzel doktorlar bakıyor herkes kendi romanını yazmış okuyor kime ne anlatacağım boş işler
Saygın doktorTabi sizin doktorlar da prezint prezıntı
Özel doktorlar bakıyor herkes kendi romanını yazmış okuyor kime ne anlatacağım boş işler
Bunlara anca seviştiği adamların aptal olanları inanır. Bunca kadının arasında şunu yazmak çok komik.Hiç devlet hastanesinde muayene olmadım.
Şuraya 1000 kadın gelse 1000i de aynı şeyi söyler eminim.
Komik duruma düşüyorsunuz ama siz bilirsiniz.
Ayrıca aramızda jinekolog varsa ve yanılıyorsam lütfen beni düzeltsin ama zar esnekse bile bundan emin olamaz kimse siz ilişkiye girmeden ve doktora "ilişkiye girdim kanama olmadı" şeklinde bunu beyan etmeden.
Siz böyle bir beyanda bulunmadıysanız doktor yapıya bakarak tahmin yürütebilir ama ne bilsin kesin kanayacak mı kanamayacak mı?
O yüzden hiçbir doktor böyle bir risk almaz.
Hiç devlet hastanesinde muayene olmadım.
Şuraya 1000 kadın gelse 1000i de aynı şeyi söyler eminim.
Komik duruma düşüyorsunuz ama siz bilirsiniz.
Ayrıca aramızda jinekolog varsa ve yanılıyorsam lütfen beni düzeltsin ama zar esnekse bile bundan emin olamaz kimse siz ilişkiye girmeden ve doktora "ilişkiye girdim kanama olmadı" şeklinde bunu beyan etmeden.
Siz böyle bir beyanda bulunmadıysanız doktor yapıya bakarak tahmin yürütebilir ama ne bilsin kesin kanayacak mı kanamayacak mı?
O yüzden hiçbir doktor böyle bir risk almaz.
Şuraya kadar sessiz sessiz gülüyordum ama burada koyverdim bu nedir yaUzak yoldan at sırtında gelmişti. Oturttuk, su ikram ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?