Sonunda Olanlar Oldu

Onu bunu bırakın da bizim kız her şeyi rızası ile yapti, tam penetrasyon gerçekleşmedi diye kendini bakire sanıyor, ahkamını bile kesiyor. Kaldıramayacağı işlere baştan girmeyecek.
Aynı kafa ki bu üye de umutsuzla, hatta daha beteri. Kime laf anlatıyorsun?

İşiniz yok mu sizin size ne elin konusundan size özelimi açma hakkını kendinizde nerden buluyorsunuz bu hadsizliğinize son verin

Eşiniz geçmişinizi sorsa dürüstçe anlatabilirmisiniz sanmam ama beni ilgilendirmez
Ben eşimden evvel de cinsel hayata sahiptim. İkimizin de geçmişinde uzun ilişkileri oldu, bir şeyler illâki yaşanıyor, çetele mi veriliyor oturup didik didik konuşuluyor mu sanıyorsunuz? Bana ne, ona ne?

Dünya görüşü bunları irdeleyecek kadar farklı olan biriyle zaten ne işim olur?

Sandığınız gibi de kimse kimseyi götürmüyor, kendinizi armutmuş gibi görmekten, cinsellik eyleminin verilen alınan bir şeymiş gibi bahsetmekten vazgeçin. Bu şahsınıza, kadınlığınıza saygısızlık. İlk kez ilişkiye gireceğimiz zaman bana öküz gibi bakire misin diye de sormadı, soran heriften de uzaklaşın; dağ ayılığının lüzumu yok. O aşamaya gelince sizin onayınız yönlendirmenizle olay ilerliyor zaten.

Yine aynı konu evine gitti diye cinsellik yaşamak zorunda değil erkekler de eve giden kız sevişir kafası var bu kafayı kim verdi onlara
Ya adam başından beri sevişmek istiyor. Hatta sevişmeyeceksek olmaz bu iş bile demişti. Adamın talebi belliyken, ne diye evet diyor umutsuz o zaman? Hem adamın ne olduğunu biliyor hem de şikayetleniyor. Adamın niyeti el ele tutuşup gezelim, arada bir de öpüşürüz falan değil işte. Madem bu kadar beklentiler farklı uzak duracaktı en baştan. Ama durmadı. E adam da durmadı haliyle. Sonuç ortada. Umutsuz sütten çıkma ak kaşık değil anlayacağınız.

E 40 yaşında adam, liseli ergenler gibi kuş öpücüğü ile yetinecek hali yok. Hayallerde yaşıyorlar yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…