- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yav bir de üyelik adı umutsuz ya. Ona ayrı bir kopuyorum.Düzgün biri niye umutsuzla evlensin yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav bir de üyelik adı umutsuz ya. Ona ayrı bir kopuyorum.Düzgün biri niye umutsuzla evlensin yav
umutsuzla biri niye evlensin yavDüzgün biri niye umutsuzla evlensin yav
Kendi gibi biri olur ya bence. Böyle anasına babasına kardeşlerine hizmet ettirecek, evinin kadını 6 çocuğunun anası yapacak, evden dışarı adım attırmayı geç perde açtırmayacak, gözünün biri de hafiften dışarda bir adam yakışır bence. Kan gelmezse sıkıntı olur ama.umutsuzla biri niye evlensin yav
Perde açtırmayacak ama 10000 erkeğin içine çalışmaya gönderecek.Kendi gibi biri olur ya bence. Böyle anasına babasına kardeşlerine hizmet ettirecek, evinin kadını 6 çocuğunun anası yapacak, evden dışarı adım attırmayı geç perde açtırmayacak, gözünün biri de hafiften dışarda bir adam yakışır bence. Kan gelmezse sıkıntı olur ama.
Çalışma kısmını bilemedim. Umutsuzda evlendikten sonra işi bırakacak kadın tipi var. Ama adam maaş kartına el koyup zorla çalıştırırsa bilemem. Bebeklere de babaanne bakar misler gibi.Perde açtırmayacak ama 10000 erkeğin içine çalışmaya gönderecek.
Allasen dener mener iğne iplik dikiş atmaya falan kalkar yazmayın şöyle şeylerEvlenecek olsa tabii diktirir ya ohooo dikecek doktor bulamasa terzi bulur ona diktirir. Onu bulamazsa yapı marketten hızlı yapıştırıcı alır onunla yapıştırır.
Yeter ki koca olsun
Umutsuz işi bırakmaz, çünkü tek orda dinlenebilecek.Çalışma kısmını bilemedim. Umutsuzda evlendikten sonra işi bırakacak kadın tipi var. Ama adam maaş kartına el koyup zorla çalıştırırsa bilemem. Bebeklere de babaanne bakar misler gibi.
O kadarını düşünebileceğine inanıyor musun?Umutsuz işi bırakmaz, çünkü tek orda dinlenebilecek.
ay hadi inşallah ,ağzından damlıyor be mübarek hdkdlslsşşsşsKendi gibi biri olur ya bence. Böyle anasına babasına kardeşlerine hizmet ettirecek, evinin kadını 6 çocuğunun anası yapacak, evden dışarı adım attırmayı geç perde açtırmayacak, gözünün biri de hafiften dışarda bir adam yakışır bence. Kan gelmezse sıkıntı olur ama.
Anamın bir lafı var "Deli kızın düğünü olmuş, gitmiş baş köşeye oturmuş. Her günüm bayram olacak sanmış." diye. İşi başta bıraksa da sonra girmeye çalışacak.O kadarını düşünebileceğine inanıyor musun?
Yumurtalıkları mı girdi ki yoksa ?Bası girmedi oyle birsey olmadi diyorum
Aaa niye ki aceba?Umutsuz uçmuş
Zarı al geriye ne kalır demiştin hatırladın mı ?Aaa niye ki aceba?
Aaa niye ki aceba?
Neyinden ucuz kurtulmuş? Kimse evine gitmişsin, otele gitmişsin yakınlaşmışsın da hak etmişsin dememiş. Konu sahibinin konusuna ilk defa denk geliyorsunuz sanırım. Ama buradaki konusunda bile kendi isteğiyle artık sürtündü mü tam penatrasyon yaşamadan bir şey mi yaptı neyse kendi isteğiyle yapıyor. Durmak isteme nedeni de tamamen sadece kan, zar düşüncesi. Ahlak vs değil.Şu mesajları okuyunca ahlak olarak çöktüğümüzü bir kez daha gördük erkeklerin işine geliyor bu durum.Evet evlenmek istemiş olabilir evet evine gitmiş olabilir evine gitti diye seks yapmak zorunda değil bir kadın.Evlenip yaşasın erkekler bizim kültürümüz böyle ve yorumlar hep kadını kınayan yorumlar ne zama bu kadar yozlaştık biz.Aramıyorsa alacağını alamadığı için ve bunu yaşayan kadınlara saygı duymuyorum sonra erkekler hep tüm kadınları cinsellik olarak görüyor önce sevgi önce gönül kazanma bitti bu çağdan şu iğrenç kafa yapılarından tiksiniyorum.Ucuz kurtulmuşsun kimbilir kimlerin canını yaktı o adam.
Kıran kırana bir savaş yaşanır ve sağ kalan adamı kapat
Kudra dünden beri aklıma ne geldi
Vanessa zorunlu ve umutsuz aynı kişiye aşık olursa ne olur diye
Zarım yırtılmasın her türlü haltı yiyeyim, eleştirince kadın kadının düşmanı, hep kadınları kınayın diyorlar. Bahsedilen erkeklerin zihniyetini de bu zar kafalar besliyor zaten.Neyinden ucuz kurtulmuş? Kimse evine gitmişsin, otele gitmişsin yakınlaşmışsın da hak etmişsin dememiş. Konu sahibinin konusuna ilk defa denk geliyorsunuz sanırım. Ama buradaki konusunda bile kendi isteğiyle artık sürtündü mü tam penatrasyon yaşamadan bir şey mi yaptı neyse kendi isteğiyle yapıyor. Durmak isteme nedeni de tamamen sadece kan, zar düşüncesi. Ahlak vs değil.