• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

umutsuzla biri niye evlensin yav 😅
Kendi gibi biri olur ya bence. Böyle anasına babasına kardeşlerine hizmet ettirecek, evinin kadını 6 çocuğunun anası yapacak, evden dışarı adım attırmayı geç perde açtırmayacak, gözünün biri de hafiften dışarda bir adam yakışır bence. Kan gelmezse sıkıntı olur ama.

Kendi gibi biri olur ya bence. Böyle anasına babasına kardeşlerine hizmet ettirecek, evinin kadını 6 çocuğunun anası yapacak, evden dışarı adım attırmayı geç perde açtırmayacak, gözünün biri de hafiften dışarda bir adam yakışır bence. Kan gelmezse sıkıntı olur ama.
Perde açtırmayacak ama 10000 erkeğin içine çalışmaya gönderecek.😁

Perde açtırmayacak ama 10000 erkeğin içine çalışmaya gönderecek.😁
Çalışma kısmını bilemedim. Umutsuzda evlendikten sonra işi bırakacak kadın tipi var. Ama adam maaş kartına el koyup zorla çalıştırırsa bilemem. Bebeklere de babaanne bakar misler gibi.

Evlenecek olsa tabii diktirir ya ohooo dikecek doktor bulamasa terzi bulur ona diktirir. Onu bulamazsa yapı marketten hızlı yapıştırıcı alır onunla yapıştırır.
Yeter ki koca olsun 😌
Allasen dener mener iğne iplik dikiş atmaya falan kalkar yazmayın şöyle şeyler :D

Çalışma kısmını bilemedim. Umutsuzda evlendikten sonra işi bırakacak kadın tipi var. Ama adam maaş kartına el koyup zorla çalıştırırsa bilemem. Bebeklere de babaanne bakar misler gibi.
Umutsuz işi bırakmaz, çünkü tek orda dinlenebilecek.

Şu mesajları okuyunca ahlak olarak çöktüğümüzü bir kez daha gördük erkeklerin işine geliyor bu durum.Evet evlenmek istemiş olabilir evet evine gitmiş olabilir evine gitti diye seks yapmak zorunda değil bir kadın.Evlenip yaşasın erkekler bizim kültürümüz böyle ve yorumlar hep kadını kınayan yorumlar ne zama bu kadar yozlaştık biz.Aramıyorsa alacağını alamadığı için ve bunu yaşayan kadınlara saygı duymuyorum sonra erkekler hep tüm kadınları cinsellik olarak görüyor önce sevgi önce gönül kazanma bitti bu çağdan şu iğrenç kafa yapılarından tiksiniyorum.Ucuz kurtulmuşsun kimbilir kimlerin canını yaktı o adam.

ay hadi inşallah ,ağzından damlıyor be mübarek 😍😍😍 hdkdlslsşşsşs

O kadarını düşünebileceğine inanıyor musun?
Anamın bir lafı var "Deli kızın düğünü olmuş, gitmiş baş köşeye oturmuş. Her günüm bayram olacak sanmış." diye. İşi başta bıraksa da sonra girmeye çalışacak.

Şu mesajları okuyunca ahlak olarak çöktüğümüzü bir kez daha gördük erkeklerin işine geliyor bu durum.Evet evlenmek istemiş olabilir evet evine gitmiş olabilir evine gitti diye seks yapmak zorunda değil bir kadın.Evlenip yaşasın erkekler bizim kültürümüz böyle ve yorumlar hep kadını kınayan yorumlar ne zama bu kadar yozlaştık biz.Aramıyorsa alacağını alamadığı için ve bunu yaşayan kadınlara saygı duymuyorum sonra erkekler hep tüm kadınları cinsellik olarak görüyor önce sevgi önce gönül kazanma bitti bu çağdan şu iğrenç kafa yapılarından tiksiniyorum.Ucuz kurtulmuşsun kimbilir kimlerin canını yaktı o adam.
Neyinden ucuz kurtulmuş? Kimse evine gitmişsin, otele gitmişsin yakınlaşmışsın da hak etmişsin dememiş. Konu sahibinin konusuna ilk defa denk geliyorsunuz sanırım. Ama buradaki konusunda bile kendi isteğiyle artık sürtündü mü tam penatrasyon yaşamadan bir şey mi yaptı neyse kendi isteğiyle yapıyor. Durmak isteme nedeni de tamamen sadece kan, zar düşüncesi. Ahlak vs değil.

Merhaba,
dünden beri defalarca troll, erkek gerekçeleriyle şikayet ettiğiniz, dalga geçtiğini düşündüğünüz üyenin konusuna 40 sayfa yazmanın çelişkisine değinmeyeceğim.
Sorunlarına çözüm arayan, tavsiye bekleyen üyelerin topiklerine yazmak yerine kafa bulacağınız kişilerin konularına yazmayı seviyorsunuz.

Sonra dönüp bu trolleri bizim çıkardığımızı söyleyenler ima edenler oluyor, biz biri hakkında şikayet olduğunda değerlendiriyoruz, üyeliği iptal edip site iletişimden yetkililere ulaşmasını bekliyoruz, arayan her şüpheli üyelikle görüşülüyor, kadın olduğu teyit ediliyor, konularındaki çelişkiler bile soruluyor, üye tanınmamak için böyle yazıyorum veya konularım gerçek diyorsa da üyenin beyanı esastır, ki yeri geliyor sadece bir kullanıcı adından ibaret olduğunuz halde, sırf buradaki konumunuz zedelenmesin diye ve yargılamalara maruz kalmamak için sizlerde 2. üyelik alıp hayatınızla alakalı bir konuyu anlatmak istediğinizde hikayenizden bazı gerçekleri değiştirerek yazıyorsunuz, kadın olduğu teyit edilmiş yazdıklarının da ısrarla gerçek olduğunu söyleyen birine hayır efendim senin yazdıkların yalan üyeler öyle karar verdi diyemeyiz, benim hayatım bu dediğiniz müddetçe hiçbirinizin anlattıklarına yalan diyemeyiz.

Troll olduğunu düşündüğünüz ama sitede aktif olan tüm üyeler için yazıyorum, hepsiyle görüşüldü, Kadınlar ve yazdıklarının gerçek olduğunu söylüyorlar, bu durumda aksi ispat edilene kadar üyelere müdahale edemeyiz.
Bazı insanlar vardır ki ilgi görmeyi sever, belki ilgi görmek istiyorlardır bilemem, ki çoğunuz iyi hatırlarsınız troll olduğunu, sırf üyeleri kışkırtıp banlatmak için konu açtığını düşündüğünüz üyeler vardı, ne oldu onlara?

Gerçekten kadınlardı, konuları da gerçekti ama ilgi görmek dikkat çekmek hoşlarına gittiği için sürekli konu açarlardı, sizlere madem troll olduklarını düşünüyorsunuz yazmayın diyordum, onların da konularına inanmıyoruz ama deyip sayfalar dolusu kafa bulacak şeyler yazarken bir yandan da üyeye konu açıyor diye kızıyordunuz, sonra ne oldu? Üyeler kendiliğinden çekip gitmeyi tercih etti, yerlerine sizlerin eğlencesine hitap eden yenileri geldi, bu döngü böyle devam eder gider, hep böyle oldu çünkü.

Çelişki, troll olduğunu söylediğiniz kişilerde değil sizlerde, biri sürekli konu açıyor dalga geçiyor diye düşünüyorsanız topiğinde yazmazsınız, bu üyelerin varlığından rahatsız olduğunuz için yazıyorum, onları konu açmaya teşvik eden sizsiniz hem sitede ne işi var gitsinler diyor hem açtıkları her konuya sayfalarca yazıyorsunuz.

Neyinden ucuz kurtulmuş? Kimse evine gitmişsin, otele gitmişsin yakınlaşmışsın da hak etmişsin dememiş. Konu sahibinin konusuna ilk defa denk geliyorsunuz sanırım. Ama buradaki konusunda bile kendi isteğiyle artık sürtündü mü tam penatrasyon yaşamadan bir şey mi yaptı neyse kendi isteğiyle yapıyor. Durmak isteme nedeni de tamamen sadece kan, zar düşüncesi. Ahlak vs değil.
Zarım yırtılmasın her türlü haltı yiyeyim, eleştirince kadın kadının düşmanı, hep kadınları kınayın diyorlar. Bahsedilen erkeklerin zihniyetini de bu zar kafalar besliyor zaten.

Yazan şahıs da birkaç günlük herifle yatağa girebiliyor aman zarıma bir şey olmasın kafasında, al birini vur ötekine. Bekaretini de armut gibi görüp, yatağa girdiği herif bekaretini istemiş de vermek istememiş temalı konu açmış. Adamla yakınlaş her naneyi ye, adam birleşme isteyince alçak, ırz düşmanı, evlenmeden virmemmm(!) olsun.

Back