Sonunda Olanlar Oldu

Ben o şahısla davalığım boş laflarınızı kendi yaşantınızı herkese emboze etmeye çalışmayın o anki ambians farklı kadın erkeğe dur dese de durmuyor laflara bak laflara kendin gibi sanma herkesi

Bu kafalardan erkek cesaret bulup cinsellik yaşamayan kadını bile sorma nezaketi göstermeden götürmeye çalışıyor

Ucuz kurtulmuş ilişki olsa belki vajinal mantar vs bi sürü acısı bilmem kesini çekecekti şimdi en azından içine birşey olmamış adam zaten yine gidecekti bu sefer erken gitti adam çünkü sırtlan bence

Ayrıca herkes evlenemeyebiliyor sizin kocanız gibi sahip çıkmayabiliyor o kız napacak o zaman sürekli birileriyle birşey mi yaşasın mantığınızdaki saçmalık evlenmeyecek adam dokunmayacak o kadar

Ayrıca herkes evlenemeyebiliyor sizin kocanız gibi sahip çıkmayabiliyor o kız napacak o zaman sürekli birileriyle birşey mi yaşasın mantığınızdaki saçmalık evlenmeyecek adam dokunmayacak o kadar
Seks yaparken evlilik şartı koymuyoruz arkadaşım, belki ben istemeyeceğim evlenmek seks yaptığım adamla, ten uyumum yoksa, cinsel hayatımız akmıyorsa neden evleneyim ki? Kimsenin bana sahip çıkmasına ihtiyacım da yok, ben her anlamda kendi seçimlerini yapabilecek kadar özgür, ayakları yere sağlam basan bir kadınım; seks yapıp beni ortada bıraktı hain herif, sırtlan herif diye de ortalığa düşmem, kendi hür irademle yaptığım eylemin arkasında dururum.

Yatağına giriyorsunuz diye de sizin izin vermediğiniz hiçbir şeyi zaten yapamaz da, adamın bunu talep etmesi kadar doğal bir şey yok. Mesela ben seks yapmadan evvel iki yıl sadece seviştim. Seks yapmama sebebim hazır hissetmemem, henüz reşit olmamam, herhangi bir istenmeyen hamilelik durumunda karşılayacak ekonomik gücüm olmamasıydı, zarla, toplumdaki değer yargılarla alâkalı değildi. Beklentileriniz uymazsa en fazla bitirsiniz. Bu adamı sırtlan, şerefsiz yapmaz. Ben de seks yapmayacağım partner istemem.

Bu kadar evlenmeden olmazcıysanız, ar namus(!) derdindeyseniz, değer yargılarınız bu şekildeyse, o zaman fikirlerinizle eylemleriniz uyuşsun. Üç günlük herifle yatağa girip istedi vermedim sırtlan herif ne demek? Beni ilgilendirmez sevişmenizde de seks yapmanınızda da değilim, ben aştım o konuları, ben evlenmeden yaşadım namus(!) bekçiliği yapmıyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum, bakireyim mi diyeceksiniz kocanıza sırf zar duruyor diye?

Konu sahibi de takmış kafayı zara, bakireyime. Alaya alınan konu bu.

ben de şu yakınlaşma sırasında durabilenlere hastayım yaa... tam olanlar olmak üzereyken nasıl bir iradeniz var da duruyorsunuz?

Ben kurallarıma uygun yaşıyorum herkesin bedeni kendine o şahıs çok farklıydı durum adli boyutta

Ucuz kurtulmuş ilişki olsa belki vajinal mantar vs bi sürü acısı bilmem kesini çekecekti şimdi en azından içine birşey olmamış adam zaten yine gidecekti bu sefer erken gitti adam çünkü sırtlan bence
Burdaki sırtlan umutsuz ama, yiyecek av bulamayınca yıllar yıllar önceki sevgiliye (leş) saldırıyor

Bu kafalardan erkek cesaret bulup cinsellik yaşamayan kadını bile sorma nezaketi göstermeden götürmeye çalışıyor
Sorma nezaketi gostermiyorsa adam, kadın da tıpış tıpış gitmesin? Kimse Umutsuzun kafasına silah dayamadı. Nikahı bastırırım hayalleri suya düşünce ağlıyor işte bizim kız.

Yine aynı konu evine gitti diye cinsellik yaşamak zorunda değil erkekler de eve giden kız sevişir kafası var bu kafayı kim verdi onlara
Sorma nezaketi gostermiyorsa adam, kadın da tıpış tıpış gitmesin? Kimse Umutsuzun kafasına silah dayamadı. Nikahı bastırırım hayalleri suya düşünce ağlıyor işte bizim kız.

Sen kadın düşmanı erkek kafalı birisin. O yüzden kendine de düşmansın. Kadınların da sen gibi zavallı olduğunu düşünüp devamlı yaşından, yok ilk gün sevişmesinden falan vurmaya çalışıyosun. Ayol sen sevişmemişsin ki bildiğin sinir krizi geçirmişsin.
Kendinin bi farkına varsana. Herhangi bir duruşun fikrin, bir seçimin var mı? Daha seçilir olabilmek için yaptıklarından başka.

Eşiniz geçmişinizi sorsa dürüstçe anlatabilirmisiniz sanmam ama beni ilgilendirmez

Çok güldüm ne kullanıyorsunuz

Yine aynı konu evine gitti diye cinsellik yaşamak zorunda değil erkekler de eve giden kız sevişir kafası var bu kafayı kim verdi onlara
Onu bunu bırakın da bizim kız her şeyi rızası ile yapti, tam penetrasyon gerçekleşmedi diye kendini bakire sanıyor, ahkamını bile kesiyor. Kaldıramayacağı işlere baştan girmeyecek.

Size yorum yapmak düştüğünü sanmıyorum
Düşmüş ki yapmışım, size mi soracaktım?

Ben kurallarıma uygun yaşıyorum herkesin bedeni kendine o şahıs çok farklıydı durum adli boyutta
Tam olarak dava dilekçesine ne yazdınız? Adamla seviştim ama bekaretimi isteyince evlenmeyi düşünüyor musun diye sordum, düşünmüyorum deyince de dava açmaya karar verdim falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…