- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.384
- 108
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
ahahhaha yenge kaçacak en sonu ,bu da bebeğiyle ortada kalırBebegi de yenge buyutur yaa evde ne olsa kabak kadina patliyor ahshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaha yenge kaçacak en sonu ,bu da bebeğiyle ortada kalırBebegi de yenge buyutur yaa evde ne olsa kabak kadina patliyor ahshsh
Sıfırdan yüze kaç saniyede çıkıyor?Keyfe keder boyali, ilk sahibinden dusuk kmde, hafif cizikleri var ama bu yasta aliyorsaniz normal, aliciyla beraber ekspere gideriz.
Yenge evleri alıp bunları kapının önüne koyacak. O kutsal günü bekliyorum benahahhaha yenge kaçacak en sonu ,bu da bebeğiyle ortada kalır
"Evlenmeyecegim icin diktirmezdim" yazmış. Yani evlenecek olsa diktirirmiş manası çıkıyor. Sonra da yanlış yazdım dedi, ardından yok fikrim değişti dedi.Kelime yanlıştı zaten. Evlenmeyeceğim demiş. N ve m civarında, hatta tam ortalarında bir e harfi eksik kalmış
Konu evlilikse bes saniyede çıkar abla.Sıfırdan yüze kaç saniyede çıkıyor?
Yahu evlenecek adam ciksin umutsuz evde kendi bile diker o gazla ahshdh"Evlenmeyecegim icin diktirmezdim" yazmış. Yani evlenecek olsa diktirirmiş manası çıkıyor. Sonra da yanlış yazdım dedi, ardından yok fikrim değişti dedi.
Evlenememek de bir ihtimal dahili tabi. Siz de haklısınız Çilek Hanım.
:) Ya bu denli evlenmek istemeyi anlayamıyorum. 29 yaşındayım, bekarım. Henüz öyle bir şey olmadı bana. Size oldu mu bekarsanız Lyanna Hanım?Yahu evlenecek adam ciksin umutsuz evde kendi bile diker o gazla ahshdh
Boya takıntısı olan aramasın karşimKeyfe keder boyali, ilk sahibinden dusuk kmde, hafif cizikleri var ama bu yasta aliyorsaniz normal, aliciyla beraber ekspere gideriz.
Zaten artık kızlık zarı zedelendiği için kimse almaz ki umutsuzu. Evde kalmayı garantiledi.
hayrıma ben de o gün bişeyler dağıtırım sevinçtenYenge evleri alıp bunları kapının önüne koyacak. O kutsal günü bekliyorum ben
Mahallesindeki teyzeler bile görücü gitmiyor yav. Nasıl kaçıyorsa insanlar bunlardan.Boya takıntısı olan aramasın karşim
Nasıl bir sürtünme ile kan geliyor? Uzaya mekik mi fırlatıyorsunuz o enerjiyle, nasıl bir abazalık bu? Kaç yaşına gelmişsin hala yok ben deneyimsizim bilmem diye geziyorsun, yemek yapmak için de bunu söylüyorsun marifet gibi kızım seni alsa alsa tipik ev kızı tanımına uyan birini isteyen alırdı. E o özelliğin de yok. Nolcak şimdi?
Bula bula da seviştiğin an tuvalete gittiğindeki kanı önceden ne yaptıysan ondan olmuştura bağlayan kendin gibi cinsellik cahili birini bulmuşsun keşke kaçırmasaydın. Başının sonunu getirseydin… :/ umutsuzvaka01
bebeğim o evlenecek yer arıyor yokluktan 10 yıl önceki adama yazıp kendini düdükletiyor daha evlenmemesi mi kalmış"Evlenmeyecegim icin diktirmezdim" yazmış. Yani evlenecek olsa diktirirmiş manası çıkıyor. Sonra da yanlış yazdım dedi, ardından yok fikrim değişti dedi.
Diyoruz kanamayabilir diye ama doktordan iyi mi bilecen diyor. Doktor sanki kanama garantisi verdi.Zedelenince yine mutlaka kanar diye düşünüyor da belki tek sıkımlık canı vardı zarın (iyi ki klavyem türkçe sjsjkl). Zedelendi, kanadı ve kanama limiti doldu belki de. Kısmet artık, evlenebilirse de boşanmayı garantilemiş.
doktor bunun kukusuna bakmamıştır bile kaporta darbeli diye He deyip geçti işteDiyoruz kanamayabilir diye ama doktordan iyi mi bilecen diyor. Doktor sanki kanama garantisi verdi.
Ben 32 yasindayim, evlilik gundemimde yok.:) Ya bu denli evlenmek istemeyi anlayamıyorum. 29 yaşındayım, bekarım. Henüz öyle bir şey olmadı bana. Size oldu mu bekarsanız Lyanna Hanım?
Ayol ben ilk fikfigimden once baska sebeple doktora gittigimde kanama diyalogu geçmişti. Doktor yapısından dolayı kanama olmaz gibi gorunuyor haberiniz olsun demisti. Ben sanıyorum ki tertemiz bir sevisme olacak.Diyoruz kanamayabilir diye ama doktordan iyi mi bilecen diyor. Doktor sanki kanama garantisi verdi.
Umutsuz hadi ilk gece herifi kekledin , o listenden birileri elbet hortlayacak, o zaman ortaya çıkacak el değmemiş gül goncasi olmadığın. Ha bi de akli olan erkek 30 unda iş hayatı olan bir kadının el değmemiş olduğuna inanmaz , artık bulacan bi saftirik, gerçi oylesini de bir ömür sırtında taşıman lazım, napcan artık.Bak uyariyorim
Bu konuda dalgaya alacaksan yazma
Psikolojimi bozdunuz yahu
Doktor niye yalan soylesin
"Evlenmeyecegim icin diktirmezdim" yazmış. Yani evlenecek olsa diktirirmiş manası çıkıyor. Sonra da yanlış yazdım dedi, ardından yok fikrim değişti dedi.
İşte düzgün biri olması şart.Ben 32 yasindayim, evlilik gundemimde yok.
Olursa, hayat o noktaya getirirse evlenirim. Olmazsa da evlenmem. Sirf evlenmis olmak icin koca pesinde kosup olur olmadik insanlari hayatima almam yani.
En yakin arkadaşlarımdan biriyle yasitiz ve cocuk cok istiyor, neredeyse sirf cocuk icin evlenecek ama o bile "cocuk icin yasim geciyor" panigine kapilsa bile kocaa kocaa diye gezinmiyor. Duzgun bir adamdan olursa olur ancak diyor.
Bence koca o evden cikis bileti ve statu oldugu icin umutsuzun derdi koca bulmak
Düzgün biri niye umutsuzla evlensin yavİşte düzgün biri olması şart.
Bu sevgilisi zaten evlenmez umutsuz ile ama, hadi yanıldık diyelim. Asla mutlu olamaz.