Sonunda Olanlar Oldu

Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Halen bana namus bekciligi yapiyorsun
Komiksin
Herkes senin ve o küçük mahallenin değer yargılarına göre yaşamıyor. Çürüyüp gideceksin o mahallede, bu kafan senin hapishanen ve en sonunda mezarın da olacak.

ilk görüşmede yatmışsın diyor kafa o kadarına çalışıyor çünkü. e adamda ilk görüşmede yatmış oluyor.
neyse kudra kabul etmiş adamı böyle bize laf düşmez
Şimdi kendisi hem yatmış, hem kan gelmiş, hem bakire, hem de yıllanmış bekar.
Kudra burada baya bir önde yaw

Komiksin
Aslanlar gibi seviştim. Bakire de değildim. Kocamdan önce ohooooo... Ama söz konusu namussa senden daha namusluyum inan ki. Hediye paketi gibi sunmadım kendimi kimseye, ilk sen açacaksın diye yalan söylemedim. Namus budur. Onunla burnunla sevişip bakireyim deyince namuslu olmaz insan.

Herkes senin ve o küçük mahallenin değer yargılarına göre yaşamıyor. Çürüyüp gideceksin o mahallede, bu kafan senin hapishanen ve en sonunda mezarın da olacak.

zarı olmadan bir erkeğin kendisiyle evlenebileceğini aklı hafsalası almıyor çünkü.
birinin onu kendisi olduğu için sevebilme ihtimali yok o yüzden zarı canı pahasına koruyor.
koştur koştur doktora gidiyor.

Ama gerçekten o ihtimal yok. Umutsuzdan zarını al geriye ne kalır ki?

Bir kadının daha iki gün önce tanıştığı ve kendine değer vermeyen bir erkekle saçma sapan sürtünüp klozette kan göstermesi çok aşağılayıcı ya. Bir insan kendine niye böyle değersiz bir hayatı reva görür hiç anlamam.

Klozetteki kanı gösterme amacı da tamamen şey mesajı vermek “bak sen benim bakireliğimi aldın, bundan sonra sorumluluk sende evlenmek zorundasın”.

İlişki sana değer verenle yaşanır ve yaptıklarından pişman olmazsın. Sanaldan her bulduğun erkeğe yama olmak sonra da bakire olduğunu iddia etmek hoş değil.

Komiksin
Sevgilisiyle ilk buluşmada aslanlar gibi yatıp, sonra sevgilisini tosun gibi kocası yapan yürekli kadınlarız.

Sevgilimin pipisi değdi, hüğğğğğğğğ küloduma da kan vurdu kestanem çizilmiş midir, zarım zedelenmiş midir diye klozet kapağı üstüne oturup ağlamıyoruz, adet kanımızı beni bozdun diye gösterip küçük düşmüyoruz, yarın öbür gün de regli iki gün gecikse sürtündük ama bakireyim(!) hamile kalmış mıyımdır diye zırlamayı da kalite standartlarımıza uygun görmüyoruz.

Umutsuz biliyo musun umutsuz g*tün osurugu mutsuz olur. Yatagın yorganın, koltugun perdenin rengini attırır ve evi sarar, insanin cigerlerini yakar.

Sende burayı yakıyorsun sorularınla, yanıtlarınla nasıl gaz yayıyorsan zehirli bir gaz gibi yakıyorsun. Cok patatetik bir hal almaya basladın. Bunca sene okudugum en igrenc sorularından biri olabilir.

Ama gerçekten o ihtimal yok. Umutsuzdan zarını al geriye ne kalır ki?
Çamaşır makinesi var , yengenin yüzüne bakmayıp ne yüzle kurduğu sofraya oturuyorsun diye sorulduğunda "Ama o da çamaşırlarını yıkıyor bizde " diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…