- 3 Nisan 2014
- 36.127
- 147.251
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Halen bana namus bekciligi yapiyorsun
Komiksin
Herkes senin ve o küçük mahallenin değer yargılarına göre yaşamıyor. Çürüyüp gideceksin o mahallede, bu kafan senin hapishanen ve en sonunda mezarın da olacak.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Bu çok koyar şimdi keşke yazmasaydınilk görüşmede kendisiyle yatan adamı da koca diye almış cık cık cık dimi umutsuz
Bu çok koyar şimdi keşke yazmasaydın
Şimdi kendisi hem yatmış, hem kan gelmiş, hem bakire, hem de yıllanmış bekar.ilk görüşmede yatmışsın diyor kafa o kadarına çalışıyor çünkü. e adamda ilk görüşmede yatmış oluyor.
neyse kudra kabul etmiş adamı böyle bize laf düşmez
Aslanlar gibi seviştim. Bakire de değildim. Kocamdan önce ohooooo... Ama söz konusu namussa senden daha namusluyum inan ki. Hediye paketi gibi sunmadım kendimi kimseye, ilk sen açacaksın diye yalan söylemedim. Namus budur. Onunla burnunla sevişip bakireyim deyince namuslu olmaz insan.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Herkes senin ve o küçük mahallenin değer yargılarına göre yaşamıyor. Çürüyüp gideceksin o mahallede, bu kafan senin hapishanen ve en sonunda mezarın da olacak.
Ama gerçekten o ihtimal yok. Umutsuzdan zarını al geriye ne kalır ki?zarı olmadan bir erkeğin kendisiyle evlenebileceğini aklı hafsalası almıyor çünkü.
birinin onu kendisi olduğu için sevebilme ihtimali yok o yüzden zarı canı pahasına koruyor.
koştur koştur doktora gidiyor.
Hem nikahı basamamış.Şimdi kendisi hem yatmış, hem kan gelmiş, hem bakire, hem de yıllanmış bekar.
Kudra burada baya bir önde yaw
Ama gerçekten o ihtimal yok. Umutsuzdan zarını al geriye ne kalır ki?
Of yenge deme ya, üzülüyorum o kadına. İnşallah malları almıştır üstüne vekaletnameyle. Ordan yüzü gülsün bari.aslan gibi yengesi var
Sevgilisiyle ilk buluşmada aslanlar gibi yatıp, sonra sevgilisini tosun gibi kocası yapan yürekli kadınlarız.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Çamaşır makinesi var , yengenin yüzüne bakmayıp ne yüzle kurduğu sofraya oturuyorsun diye sorulduğunda "Ama o da çamaşırlarını yıkıyor bizde " diyor.Ama gerçekten o ihtimal yok. Umutsuzdan zarını al geriye ne kalır ki?
Eeee hangi sonuca bağlandı şimdi konu
Umutsuz bakire mi, değil mi ?
paket açılışı gibi clickbait başlık.
Okuyam du, ne çıkmış içinden, hıyar mı çıkmış ahshs
AhahahahahahahahÇamaşır makinesi var , yengenin yüzüne bakmayıp ne yüzle kurduğu sofraya oturuyorsun diye sorulduğunda "Ama o da çamaşırlarını yıkıyor bizde " diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?