- 19 Mayıs 2020
- 46.591
- 208.823
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Garibim zaten 30 una kadar meyveyi tam tadamadı, güç bela koca bulacak şu saatten sonra da , al başına vajinismus belasını olmaz inşallah.Biz bekareti olmayanlar gidip bir köşede ağlayalim bence benimde klozette gösterme hakkım yokmuydu
2 çocuk normal doğdu neyse kurtuldukAaa demek hala bakiresin
Kurdeleyi enişte kesememiş ha !2 çocuk normal doğdu neyse kurtulduk
Bende çocukta yok rahibe olarak ölücem2 çocuk normal doğdu neyse kurtulduk
AZIZBAKİRENeyse umutsuzvakacım.
Nickini artık UMUTSUZBAKİRE koydum, bırak öyle kalsın
ben artık gerçek bir üye olduğuna inanmıyorum bu konudan sonra.böyle bir kadın olamaz 2022 de 30 yaşlarındaZaten sevimsizdin iyice tüy diktin gerçekten. Yok ne renkti, nasıl geldi falan. Rezillik başka şey değil.
Bir daha yakinlasmayacam zatenGaribim zaten 30 una kadar meyveyi tam tadamadı, güç bela koca bulacak şu saatten sonra da , al başına vajinismus belasını olmaz inşallah.
Yahu silah zoruyla mi yorum yap diyorunZaten sevimsizdin iyice tüy diktin gerçekten. Yok ne renkti, nasıl geldi falan. Rezillik başka şey değil.
Sevgilinle ilk gorusmede yatmissinAaa demek hala bakiresin
Kimin neyiyle oynadığı bu konuda belli oldu. Yeni yetme ergen oğlan çocuğu seniYahu silah zoruyla mi yorum yap diyorun
Hoslanmiyorsan yorum yapma kardesim
Git az otede oyna
Hah ceycey.ben artık gerçek bir üye olduğuna inanmıyorum bu konudan sonra.böyle bir kadın olamaz 2022 de 30 yaşlarında
En azından senin gibi doktora gidip ezik ezik zar kontrolü yaptırmamış. Sürttürüp sonra zar yerinde mi demek en büyük eziklik. Rezillik.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Halen bana namus bekciligi yapiyorsun
Komiksin
senin gibi bakireyim diyerek ortalarda dolanmıyor.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Keşke sende sevişseydinde böyle ne olduğun belli olmayan birşey olmasaydınSevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Sevgilisi bile aşağılamış yahu.Seviye daha inmez herhalde buradan aşağı dediğimde biraz daha indirdiğini görüyorum, bunu tek başına başarıyorsun(!) üstelik.
Elletip belletip bakireyim diye takılmamış, aslanlar gibi yatmış.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?