- 3 Nisan 2014
- 36.127
- 147.251
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kafası mı çarpmış ki ben heç anlamadım o zedelenme kısmını
O nasıl bir zede ki klozete kan dolmuş
sürtünmeden çıkan alev zedelemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafası mı çarpmış ki ben heç anlamadım o zedelenme kısmını
O nasıl bir zede ki klozete kan dolmuş
İnsan utanır he.dilekçe yaz umutsuz.
senin kendine ettiğin hakareti hepimiz toplansak edemeyiz. gidip beraket kontrolü yaptırmışsın.
ama o kadar eril bir kafan var ki ne yaptğının bile farkında değilsin.
yuhannes artıkınsürtünmeden çıkan alev zedelemiş
Bence tampona hafiften değmiş olabiler.
İnşallah çamurluğa bir şey olmamıştır
Yav adam akıllı 8 kusurlu hateketten yapmamıştır direk el yordamiyla kurcalama falan benceBence tampona hafiften değmiş olabiler.
İnşallah çamurluğa bir şey olmamıştır
Gelmedi ki. Esnekti sanırım.Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Neyini kurcalayacak ki bak ben de bunu hiç anlamadım.Yav adam akıllı 8 kusurlu hateketten yapmamıştır direk el yordamiyla kurcalama falan bence
Uçtular diyorsun aşk tutku ferrari wuuuuuYanlış biliyorsunuz hepiniz ferrari kırmızısı olur
Biz bekareti olmayanlar gidip bir köşede ağlayalim bence benimde klozette gösterme hakkım yokmuyduGelmedi ki. Esnekti sanırım.
Aaa demek hala bakiresinGelmedi ki. Esnekti sanırım.
Kızım asıl haber; bakire ama aslında bakire değilumutsuzummm yavrummmm çok geçmiş olsunnnn.kara haberi şimdi duydummm.
Kiz öyle mi oluyor hala bizim için bir ümit var mıAaa demek hala bakiresin
İnsan utanır he.
Seviştim, sürtüştüm, itiştim.
Hele bak bakalım zar duruyor mu doktor :)
En az kendisi kadar olacak bence. Tabii kendindeyken hiç umursamadığı huylar, düşünceler karşısındaki insanda olup kendisine yapılınca anlayacak.Umarım bir gün becerebilir de evlenirse evleneceği adam her çiçekten bal alırım ama karım bakire olsun kafasında en az kendi kadar iğrenç bir adam olur. O da becerebilirse işte...
Lanet bakire !Kiz öyle mi oluyor hala bizim için bir ümit var mı
Ohh en bakire benim yaptığım şeylerin ne önemi var fiyuuLanet bakire !
Hâlâ renk soruyor yaAaa demek hala bakiresin