- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
okurken bile keyif aldım gercegi amma mutlu ederdi benı, ınsallah canım.benım burdan 4 arkadasım ayrı zamanlarda antebe gezı ayarladı geldıler bende kaldılar bırlıkte yedık ıctık sohbet ettık
su corona bir sakinlesin kesınlıkle bır plan program yaparız gelırsın hem gezdırırım sana buraları hem şööyyyleee bır antep sofrası kurarım sonra da balkon kahve keyfı bol gıymet tıme
al benden de o kadar yaokurken bile keyif aldım gercegi amma mutlu ederdi benı, ınsallah canım.
Dedıgın gıbı su Vırus bir bitse hayırlısı ile.
Bu sene hıcbısey yapamadık dogru duzgun.
Bayramda anamın babamın elini bile opemedım.
Evde sadece biz oturuyoruz dogru soyluyosunal benden de o kadar ya
ama cok sinirimde bozuluyor sankı tek evde oturan bızmısız gıbı hıssedıyorum ınsanlar ınanılmaz bılıncsızce şuursuzca davranıyorlar bayramda da herkes bırbırıne zıyarete gıtmıs ulke genelınce hafıza kaybı falan yasandı sanırım herkes unuttu coronayı
goruntulu aradık bız herkesı gercekten 5 aydır hıc evden cıkmadım en azından vaka sayıları azalsa da evde pinekledıgımıze degse ... ıcımız rahat etse . benımde hakkım arkadaslarla kofte partısı yapmakbenımde hakkım bende ıstıyorum ama edebımle dızımı kırıp oturuyorum coronanın stabıl hale gelmesını beklıyorum valla
ayy ınsallah ınsallah saglıkla ve az kayıpla atlatırızEvde sadece biz oturuyoruz dogru soyluyosun
Denize gittim ama gıttıgımde bombos bır yerde gırdım.
Kuzenlerim gecen gun gıttı story atmıslar, yemın ederım insandan denız gozukmuyor.
İnsanlar cıkıp hava alsın tabıı ama, boyle degıl. Kumsalda ıgne atsan yere dusmezdı ben gorunce korktum, onlar orda denize girdi.
Allah sonumuzu hayretsin hepimizin, ınsallah en kısa zamanda saglıkla atlatırız dua ve temennıden baska elden bısey gelmiyor artık.
Şöyle dusun, balkonun havuzu alacak kadar buyuk..... Tam bir pollyanna degıl mıyımayy ınsallah ınsallah saglıkla ve az kayıpla atlatırız
ben balkona 170 cm capında havuz aldım sısmeşişirirken ter ıcınde kaldım sonra da onu doldurdum kızımla gırdık yanımıza lımonata kuru yemıs falan
hayaller bora bora gercekler bızım evın damı
cok tesekkur ederımÇok güzel çok beğendim sağlıkla mutlulukla oturun
Amin inşallah tek basima çocukla zor ama bende çok istiyorum hayirlisi ise olur inşallah ileridecok tesekkur ederımdaha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah
Şöyle dusun, balkonun havuzu alacak kadar buyuk..... Tam bir pollyanna degıl mıyım
hıııc bellı olmaz bu ısler sans meselesı kısmet meselesı hıc zor dıye dusunmeyın ...sız hep ısteyın en ıyısını ısteyın bellı mı olur bı bakarsınız bır gun sızınde yuzunuz guler onemlı olan hayırlısı ve dogru zamanda olması ısteklerımızınAmin inşallah tek basima çocukla zor ama bende çok istiyorum hayirlisi ise olur inşallah ileride
Evet en önemlisi hayırlısiysa olması yaşadığım olaylardan sonra hep bunu söyledim bendehıııc bellı olmaz bu ısler sans meselesı kısmet meselesı hıc zor dıye dusunmeyın ...sız hep ısteyın en ıyısını ısteyın bellı mı olur bı bakarsınız bır gun sızınde yuzunuz guler onemlı olan hayırlısı ve dogru zamanda olması ısteklerımızın
canımcııım sagolasın nick degısmıssın :)Nisa Hayırlı olsun güle güle oturun evinizi yenilemişsin.. :) benim orada oturuo uzanasim geldi temiz ferah bir ev :)
öncekinde çiçekli koltuklar felan vardi diye hatirliyorum. bu daha güzel sade olmuş ben çok begendim :) degişik candir :) güle güle oturun :) nick degiştirmedim bu ikinci hesabim :)canımcııım sagolasın nick degısmıssın :)
duvarları kendım boyadım ,salona ıkı tane yenı koltuk ve yenı halı aldım, bırde mutfak masamı degıstırdım ... aslında kucuk degısıklık ama dev etkısı oldu aksesuarlar nasıl onemlıymıs ...duz beyaz duvardan sonra bej renk duvar resmen evın atmosferını degıstırdı ...sagolsun a101 ıyıkı bej duvar boyası sattıyoksa su karantına donemınde aylarca evde oturup akıl saglıgımı kaybetmemem ımkansızdı
aynen çiçekli berjerlerım vardı :) kesınlıkle sade daha ıyı katılıyorum :)öncekinde çiçekli koltuklar felan vardi diye hatirliyorum. bu daha güzel sade olmuş ben çok begendim :) degişik candir :) güle güle oturun :) nick degiştirmedim bu ikinci hesabim :)
yönetime haber vererek aldim. :) gizli saklı sevmem kiaynen çiçekli berjerlerım vardı :) kesınlıkle sade daha ıyı katılıyorum :)
cok tesekkur ederım
kız ıkıncı hesabından yonetımın haberı var degıl mı yoksa banlıyorlar haberın olsun
pımapen banyo kapısı yatak odamda ebeveyn banyosunda yatak odamın kapısının arkasında kalıyor :) yatak odasına gırıp kapıyı kapatınca gorebılırsınız odaya gırdıgınızde gorulmuyor bıle ...Evin tek kusuru pimapen banyo kapisi. Koy evlerinde olur genelde. Bir de alan acmaya calismissiniz ama yemek masasi vitrine fazla yakin. Bir sey lazim oldu mu nasil alacaksiniz? O koltuklarla onca misafir nasil agirlaniyor? Yer yataginda herhalde.
Ben zaten sizin goz zevkiniz icin dedim o kapiyi. Illa baskasi ne dusunecek diye mi yasiyorsunuz? Ben olsam o kapiyi odamda istemem. Sizin kendi bileceginiz bir sey neyse ki.pımapen banyo kapısı yatak odamda ebeveyn banyosunda oda yatak odamın kapısının arkasında kalıyor :)
vıtrınımın ıcınde bırsey yok bos... tum yemek setlerım mutfakta... ben evde kullanmadıgım, belkı lazım olur dıye saklayacagım bırsey barındırmam :) evde olan hersey aktıf kullanılır
yazın balkonda yıyoruz mısafırler genelde balkonu ıstıyor , kısın salonda yemeklı mısafır gelecegı zaman masayı one cekmem 3 sanıyemı alıyor malum kucuk cocuk var kostururken kafasını masanın kosesıne carpmasın dıye cekıyorum yoksa evım kucuk degıl masayı daha ortaya ceksem sıkıntı olmaz :)
koltuklarımda nasıl mısafır agırlananaz onu anlayamadım
klasık oda takımı herkes nasıl mısafır agırlayabılıyorsa bende oyle agırlıyorumsalonumdakıler de chester acılmadan yatılabılecek genıslıkte oluyor oturum yerı onların malum bılıyorsunuzdur?
oturma odamdakıler kanepe zaten ? yatılı ıcın soruyorsanız ? yatılı mısafır gelecekse sehır dısından sadece arkadaslarımız gelıyor 2-3 kısı onları da cok sukur hep sıgdırabıldık daha kalabalık gelırse ya kendı yatagımı verırım ya da yer yatagı yaparım ne olacak kı ?
sakin olun ya bırsey yok :)Ben zaten sizin goz zevkiniz icin dedim o kapiyi. Illa baskasi ne dusunecek diye mi yasiyorsunuz? Ben olsam o kapiyi odamda istemem. Sizin kendi bileceginiz bir sey neyse ki.
Kullanmadiginiz bir sey tutuyormussunuz iste. :) yemek odasi takiminin o aynali parcasi. Ici bosmus.
Masa oradayken de kafasini carpabilir. Ortalik musaitken iki mobilyayi o denli birbirine yapistirmak bana garip geldi. Hos durmuyor.
Yataga donusen koltuklar olmadiklari icin yatili misafir nasil agirlanir onu dusundum. Hayir bilmiyorum. Bu koltuklar tarzim degil. Yurtdisinda yasiyorum. Arasam da bulamam ‘chester’ :)
Oturma odanizdakileri de bilmiyorum aciliyor mu acilmiyor mu..
Neden savunmaya gectiniz onu da anlamadim. Oysa konu icinde direkt evinizi begenmedim. Ne zevksiz dosenmis diyen bile var. Ben zevkinize laf atmadim.
Banyo kapisi gercekten absurd duruyor. Gozunuz alistiysa size oyle gelmeyebilir. Koltuklar yatak olmadigi icin siz de cok yatili misafirden bahsettiginiz icin yer yataginda mi agirliyorsunuz diye sordum. Evet deyip gecebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?