Sonunda kendi evime taşındım :)

Misss ne güzel bir ev Nisa Huzurla, sağlıkla otur inşallah güzel ailenle.
Bu arada tuvalet ve yatak odasının ayrı koridorda olması kadar akılcı bişey yok, benim yaşadığım yerlerde salon ya da oturma odasının görüş alanında ve tuvaleti kullanmak çok rahatsız edici oluyor herkes adına.

canımm cok tesekkur ederım cok mutlu oldum begenmene

N nscckts canım eski fotoları da hatırlıyorum, senin evin zaten çok güzel, ferah ferah odalar, kullanışlı, bol ışık alıyor, ama yeni update'e bayıldım. Tam dozunda bir renk, canlılık sıcaklık katmışsın eve. İnan her kare çok güzel, sanki davet ediyor insanı...bu akşam bir çaya mı gitsek dedirtiyor.

Maşallah canım! Enerjine, emeğine sağlık valla. Çok uğraştın her detay için, vakit aldı, ama fazlasıyla değmiş bence. Güzel ailenle sağlıkla, ağız tadıyla oturun inşallah. Mutfak masası beyaz nasıl olur diye hayal edemiyordum, ama yuvarlak masaya, harekteli, oymalı sandalyeler yine çok şirin olmuş.

Şuraya tekrar bir maşallah koyuyorum Ailecek yuvanızda mutluluklar inşallah.

canımmm sagolasın amin ah ah inşallah ...keske bırlıkte cay ıcebılsek ...
o cıceklı berjerler cıceklı kırlent ve renklı halıların degısmesı tum evın atmosferını degıstırdı
sımdı benı daha cok yansıttıgını dusunuyorum

Duvarları renklendirmen de çok güzel oldu canım ya. Evin o temizlik kokan beyazlığından vazgeçmeden ortamı acayip ısıtmışsın.

Salon takımında çok güzel oldu , bak o kızdığın bej krem olayı isabet oldu diyorum tekrar. Ben hangisi hangisiydi yine unuttum ama güzel olan buu

Salondaki masan da çok şirin olarak gözüme takıldı bu arada. Şu takımla gelen kocaman masalardan yok mu sende?

aynen ıyıkı a101 bej renk boya sattı da onun sayesınde boyadım evı
ben daha acık renk koltuk ıstıyordum ama senın ve dıger canların da dedıgı gıbı bu daha soft oldu buna da gozum alıstı
evlenırken cok buyuk 12 kısılık masam vardı takımın ıcınde almıstım ama daha kucuk eve tasındıgım ıcın degıstırmıs bunu almıstım :) bunu da 200 lıra gıbı bır rakama n11 den almıstım :) bunu cok sevıyorum 4 kısılık durduguna bakma aslında 6 kısılık ınce hafıf bır masa cok pratık

mutfaga aldıgım yenı masayı da ozellıkle acılıp buyuyen aldım kı bılıyorsun bız kalabalık bır aıleyız kalabalık sofraları sevıyorum dıye
her odada masa varmıs gıbı duruyor ondan bıraz rahatsızım ama vallahı hepsı kullanılıyor

ay güzel yaa. Bizimkilerde bakıyorum, ayda yılda bir kullansak da solanda kocaman yer işgal eden kütük masalar var hep.
Böyle 6 kişilik olda 4 kişilik burda, mutfakda kalabalık için bir masa derken her yerde bir seçenek olması çok daha güzel. Paşa gönül nerde isterse orada yerim. Miss

Güle güle oturun hayırlı olsun

bılıyorsun tek basıma yemek yerken bıle mum ısıgında cesıt cesıt mezelerle yerım tek basıma masayı doldurdugum oluyor valla
bır ınsan evın her alanında yasar mı gercekten her odada yasıyoruz bır yerde kahve ıcıyoruz elımızde kupa sohbet ede ede dıger odaya gecıyoruz sonra baska bırsey oluyor dıger odaya bız nıye odalar arası gezıyoruz bılmıyorum ama heryerde oturuyorum

2 yıl olmuş taşınalı sanırım.Allah içinize sindirsin .Musmutlu yaşayın inşallah.Bir sey sormak istiyorum ebeveyn odanızdaki karyolanızdan memnunmusunuz?gıcırdama yapıyormu ?Tam istediğim model ama bu konuda çok tereddüt ediyorum

cok tesekkur ederım
karyoladan cok cok memnunum oncekı yatagım bellonanın venturo serısının bazalı yatagı ıdı
bazalı yataklar hem cok hantal oluyor, kaba yer kaplayan... baslıgı kumas oldugu ıcın toz toplayan... bana gore kullanıssızdı ve fazla buyuktu 200*220 olculerındeydı

bende bır genc odası satan mobılyacıya gıttım dedım kı model begensem bunun 160*200 olculerınde yapar mısınız :) tabıkı yaparız oyle buyuk yatak ısteyen ebeveynler oluyor cok yapıyoruz dedı
kızıma oda takımı aldıgım yerden aldım yanı karyolayı ve hayatımda yattıgım en rahat yatak ,aldıgım en kalıtelı uyku dıyebılırım karyola gercekten bazalı yataktan daha rahat daha kullanıslı kesınlıkle tavsıye ederım ve genc oda takımı satan magazalarda ıstedıgınız model ve olcuyu yapabılıyorlar cunku anlasmalı oldukları marangozları var bunu degerlendırebılırsınız

evlenırken aldıgımız yatak buydu

hıc gıcırdama yapmıyor tamamen gürgen ağaç komple agac, hıc metal aksamı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…