Sonunda kendi evime taşındım :)

Elestiriye, oneriye acik olmayacaksaniz ya da ben bilirim ben yasiyorum turevi cevaplar verecekseniz bu tur paylasimlar yapmayacaksiniz. Cunku cok zevke dayali bir konu. Bir kisi bayilirken bir baskasi zevksiz bulabilir. Paylasip goz onune seriyorsaniz bu cevaplari goze aliyor olmaniz gerekli. Elestirenlerin evini de gorsek cevabiniz ise tuy dikiyor.

insanlar birine yazarken neden pata küte girişerek tekme tokat yazıyor
cok uzgunum goz ardı lıstemde uslupdan dolayı bır kısı daha arttı ...
yıne de dılerım hayal ettıgınız seylerden daha guzelıne sahıp olursunuz ınsallah . ama benden uzakta.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel olmuş her şey

Kız burada ben evimde şuradan memnun değilim veya eleştirilerinizi bekliyorum gibi bir şey soylememis ki. Öyle açılan konularda var ozellikle eleştiri isteniyor ki evde değişiklik yapsınlar. Burada olan şey kız evine çıkiyor bir hevesle eşyalar alıyor ve sevincini bizimle paylaşıyor. Bende mesela koyu renklerden hoslaniyorum. Bana hitap etmiyor diye kötu değil ki. Şimdi diyeceksin sen onun avukatı misin

Bayıldım o kadar sade ve şık düzenlenmiş ki hele mutfak en hassas olduğum yer bembeyaz ve duvardaki o yazı "hayat kısa kuşlar uçuyor" Allah ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza

hayalınızdekınden bıle daha guzelıne sahıp olun ınsallah cok tesekkur ederım

Çok güzel olmus, güzel günlerde oturun, yaşayın. Yatak odasi mobilyanizi merak ettim, nerden aldiniz veya yaptirdiniz mi vs.?
Mutfak duvari ve balkon önü bank en güzeli, eş kisisiyle kahve keyfi 10 numara
Sonraki hâliyle fotograf yuklediniz mi, güncelleme kaçıncı sayfada?

Salon duzeniniz ayni ablamin akrabasının evi:)) Onlar da Hatay'da yaşıyorlar, yakın

cok tesekkur ederım sabah erken saatlerde begenılerle karsılasmak benı cok mutlu ettı bugun bırcok mesajıma olumlu pozıtıf emojılerınızı gordum tesekkur ederım
evimin son halı bu :) konu guncellenmıs halde yanı

yatak odası mobılyam onceden bazalı falan şu settı
cok fazla yer kaplıyordu 200*220 olcusuyle sadece yatagı dusunun...
genc oda takımı satan bır yer kanz firmanın ısmı ama genc oda takımı satan herhangı bır fırmada yapar bunu kesın
ıstenılen olcuye gore oda takımı yaptıklarını soyledıler bu fırsatı kacırmadım ve tam ıstedıgım olcude yukseklıkte yaptırdım

Son düzenleme:
Salon duzeniniz ayni ablamin akrabasının evi:)) Onlar da Hatay'da yaşıyorlar, yakın
ulkenın bu taraf bolge olarak evlerde ,duzende ,yasayıs bıcımıde bırbırıne cok benzer cunku bu bolgelerde mısafır kulturu cok var :) evı dızerken once mısafırı dusunur dızerız ondandır buyuk ıhtımal
hatayı severım yemeklerını de

kızlar balkonuma bu salıncaktan alayım dıyorum nasıl olur ?
Eki Görüntüle 2674635

Bu salıncaklar çok hoşuma gidiyor gayet güzel olur balkonunuz geniş masa ve komodin var ama nereye olur bilemedim kalabalık yeterince yani dolu çocuk arabasının oraya çekmeceyi alın dicem ama orada da kapı var sığmaz masayı ortalasanız oraya salıncak olsa bu sefer masa ortada kalacak gibi bilemedim açıkçası

salıncagı cocugun akulu arabasını cekıp oraya koymayı dusundum

resımlerde sıgsın dıye kucuk dar resım ayarında cektıgımden dar gorunuyor aslında kapının yan tarafında alan masa koyacak kadar genıs... yanı o kızımın akulu arabasının oldugu yer genıs... arabadan pay bıcıyorum nasıl durur dıye sıgar mı dıye salıncagın capı 75 cm akulu arabanın enı 100 boyu 140 cm dusunun... cok rahat sıgar

balkonun duzenını hıc degıstırmeyecegım akulu arabayı baska tarafa cekıp oraya salıncagı koyup bır resmını paylasırım buyuk ıhtımal haftaya elımde olur salıncak :) bır bakalım sızlerın de fıkrını alırım asınca

Sığıyorsa arabanın olduğu yere sıkıntı yok salıncak için ama oturup hafiften sağa sola sallanınca duvara yada cama toslamayın bekliyorum haftaya resim

Sığıyorsa arabanın olduğu yere sıkıntı yok salıncak için ama oturup hafiften sağa sola sallanınca duvara yada cama toslamayın bekliyorum haftaya resim
ay ınsallah toslamayız bakalım deneyecegım resmını atarım sızı de etıketlerım mutlaka haberdar etmek ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…