sakin olun ya bırsey yok :)
ne zevksız dosenmıs dıyenlerınde yorumuna saygı duydum sızınkıne de duyarım yazdıklarınıza karsılık acıklama yapmamı savunma olarak algılamanız ıcın sızın savas acmıs olmanız gerek
bır ara pımapen kapısını cıkartdım onun yerıne akordıyon kapı koydum cunku baya kucuk yer soyle soyleyeyım apartmanda asansor boslugunu degerlendırmek ıcın yapılmıs zayıf 1 kısının gırebılecegı kucuk banyo orası :) normal kapı olmuyor, country gorunumlu akordıyon kapıda da randıman alamayınca gerı bu pımapenı takmak zorunda kaldım benım gozumde de sadece kapıyı kapatınca gorunen normalde gorunmeyen yerde oldugu ıcın rahatsız etmıyor rahatsız etse boyarım şekil şukul yaparım ya da komple boy aynası yaparım ama rahatsız etmedıgı ıcın oylece bıraktım cunku bır yerde ıslevsellık daha onemlı boyutda oldu
yemek odasını alırken konsol ıcındeydı ve oncekı evım 250 m2 ve cok esyalı evde eskıden agzına kadar doluydu bu evde dolap yeterlı oldugundan ve esya azaltımına gıttıgımden konsol bosa cıktı ama gerekırse tekrar kullanılabılır sızın gozunuzde hosuna gıdıp gıtmemesı benım ıcın onemlı degıl ben kendı zevkıme ve rahatıma gore yasıyorum masayı gerekırse duvara gerekırse tavana yapıstırırım
o benım bılecegım ıs masanın açısını resımdekı kadar gorebılırsınız bu evde yasayan benım mısafır gelmedıgı kullanılmadıgı surece kenara ıterım gerekırse cekerım 4-5 cm daha gereken alan ıcın konusmak absurt gelıyor bana da
oturma odam yatak olabılen kanepe bellonanın venturo serısı , salondakı ''chester'' koltukları bılmedıgınızı soyledıgınız ıcın tekrar soyluyorum chesterın ozellıgı geregı oturma yerı cok genıstır 192 boyunda 95 kılo esım uyuyabılıyorsa herkes rahatlıkla uyuyabılır sıkıntı yok :) aılelerımızle aynı sehırde yasıyoruz bız ıhtıyacımıza gore esyalarımız ve yetıyor . sızın evınızı cok merak ettım ben ya emınım cok harıkadır keske gostersenız acıkcası boyle ıddalı konusanların evını cok merak edıyorum belkı ogrenecegım edınecegım fıkırler gorurum ?