Sonunda kendi evime taşındım :)

Güle güle mutlu huzurlu günlerde oturun inşallah..

Ay mis gibi olmus, saglikla huzurla oturun insallah...
Bende evimi yaptiriyorum insallah ben de boyle fotograflari paylasirim bir gun.
Cok begendim icim acildi.

Ay mis gibi olmus, saglikla huzurla oturun insallah...
Bende evimi yaptiriyorum insallah ben de boyle fotograflari paylasirim bir gun.
Cok begendim icim acildi.
Begenmenıze cok sevindim sabırsızlıkla beklıyorum evinizin resimlerini ıcınıze sinerek agız tadıyla mutlulukla yaptırırsınız guzel gunler gorurursunuz ınsallah Allah kolaylık da versin guzel ama yorucu işler

Tşk ederim belki birgün bende paylaşırım ne kadar benzediğini görürsün
Ya ne guzel olur konu acsanız birbirimize boyle misafir oluyoruz fikirler alıyoruz cok seviyorum bu tarz konuları evler gormeyı

Çok güzel huzurunuz daim olsun

Ay canim benim, konu sahibine bakmadan cevap yazdim biliyor musun, sadece fotograflara odaklanmisim anlasilan...
Cok guzel olmus evin cok, senin de ayni sekilde Allah saglikla oturmayi nasib etsin, cok begendim gercekten, hatta baska evlere de bakicam burada dekor anlaminda, cunku malum benim esyalar 8 - 9 senelik.
Gerci mobilyalarim hala saglam oldugu icin, yenileme geregi de olmadi haliyle, ama bakalim nasil duracak yeni evimizde cok merak ediyorum.
Tadilati bir an once bitse de biz de kendi evimize gecsek, o gunlerimi iple cekiyorum.

tum yorgunluga beklemeye degecek
yenı yıla yenı ev bu guzel bır ısaret

ben bazı esyalarımda, sıkıldıgım mobılyalarımda ...kırlent degısıklıgı ,kulp degısıklıgı ,kanepelerın ayaklarının yenılenmesı gıbı ufak detaylara gıttım ınanılmaz degısıklık oldu sankı yenı esya almısım gıbı 6 senelık evlıyım 3 ev degısıklıgı yasadım ama sonunda kendımı benı yansıtan hali buldugumu dusunuyorum belkı ufak detaylarla oynamak mobılyalarında ıcıne sınmeyen durumları ortadan kaldırabılır

saglık yerınde olsun da heeepsı hallolur

N nscckts birsey sormak istiyorum, bu asagidaki fotograftaki hayat kisa kuslar ucuyor yazisini uygulamak zor oldu mu?
Ben de bu tarz birsey almak istiyorum evime ama tereddutlerim oldu hep.
Sen internet uzerinden mi aldin? Uygulamayi nasil yaptin?

trendyoldan aldım saatle bırlıkte urun cok hafıf cıft taraflı bantla ortasından mınıcık yapıstırdım cıkarmak ıstedıgımde duvara zarar vermesın dıye... yaz basından berı duvarda, hıc gevsemedı nohut tanesı kadar yapıskan tam ortasından yettı acıkcası
cok memnunum ben
urunun ıcınde cıft taraflı bandıda cıkıyor arkasına yapıstırıp duvara sabıtlıyorsun ıstedıgın zaman gerı yapıstırdıgın yerden sokebılıyorsun
ındırımı takıp edersen cok uyguna alırsın 15 tl ye dustugu zamanlar oluyor saatıde 45 tl ye almıstım ucretsız kargo seklındeydı trendyolda n11 de gıttıgıdıyorda hepsınde var

Uygulamasi rahat olduysa ben de bakacagim.
Sanirim tasindiktan sonra nereye ne koyacagima karar verecegim.
Bos duvarlara gore karar verme taraftariyim.
Bu kare veya daha oval gelen aynalar oluyor cok parcali onlardan da almayi dusunuyorum da bakalim...
Hayirlisi ile su tadilat bir bitsin, bu ara tadilatla yatip tadilat ile kalkiyorum resmen

buyuk duvarlara kendım kanvas alıp cadence boya alıp zevkıme gore sadece desen ve renk vererek boyayıp tablo yaptım hem ıstedıgım renk evıme gore calısmıs oldum hemde buyuk duvarlar doldu

o cok parcalı aynaları da sevıyorum guzel duruyor hem ayna ısıgı daha yansıttıgından aydınlık da verır guzel olur

Çok beğendim evinizi Allah güle otursun inşallah. İnşallah bende Birgün kızlar kendi evime taşındım sonunda diye paylaşım yaparım. Ağız tadıyla mutlu huzurlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…