Sonunda kendi evime taşındım :)

ay burda bu yorumun varmıs denk geldım yıne gulumsedım
Hasetlikten hepsi canım
Hem eriyip gitmişsin hem ev düzen nizam kıskanılmayacak gibi değil
Burdan bi maşallah topu göndereyim fit seksülü fücuduna bal dök yala yuvana güzel nizamlı hayatına

Gece gece baktım yine sinirim bozuldu
Bu ne yaaaa

Hasetlikten hepsi canım
Hem eriyip gitmişsin hem ev düzen nizam kıskanılmayacak gibi değil
Burdan bi maşallah topu göndereyim fit seksülü fücuduna bal dök yala yuvana güzel nizamlı hayatına
Gece gece baktım yine sinirim bozuldu
Bu ne yaaaa
gulmekten ne yazacagımı bılemedım alemsin ya cok tatlısın ıyıkı varsın ne guzel enerjı verıyorsun ınsana neşe dolu

gulmekten ne yazacagımı bılemedım alemsin ya cok tatlısın ıyıkı varsın ne guzel enerjı verıyorsun ınsana neşe dolu
Heheheh sağol canım numarasını vereyim de eşime de söyle bunları limon suratıyla oturuyor karşımda şükürsüz

Heheheh sağol canım numarasını vereyim de eşime de söyle bunları limon suratıyla oturuyor karşımda şükürsüz
allahım hep senınde yuzunu guldursun ınsallah ya ne ıyı geldın suan anlatamam

Muhteşem Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin. Temizlik malzemeleri, süpürge falan nerede gözlerim onları da aradı:)

Muhteşem Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin. Temizlik malzemeleri, süpürge falan nerede gözlerim onları da aradı:)

cok tesekkur ederım
evde depolama alanı varya temızlık malzemelerı orda hersey kutulu... elektrık supurgesı balkonda karsı camın oldugu sol arada orda bır gırıntı var kör nokta oraya sıkıstırdım kovalar banyo alt dolabının ıcınde

Çok güzel olmuş Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah benimde böyle bir evim olur. Tabi huzur daha çok olsun

benneyanginlargordum korona sebebıyle bu sekılde mısafır alımlarımız basladı dermişim

nerdeyse 5 ay oldu ben evde karantınadayım mıllet gezıyor napim bende eve sardım
Yaaaa evıne bayıldım yaaaa,,, ne kadar zevkli kaliteli dosemıssın...
Gelip bir kahveni ıceyım,
Gule Gule agız tadı mutluluk huzur saglıkla otur ınsallah

Yaaaa evıne bayıldım yaaaa,,, ne kadar zevkli kaliteli dosemıssın...
Gelip bir kahveni ıceyım,
Gule Gule agız tadı mutluluk huzur saglıkla otur ınsallah ♥♥
ayyy cok tesekkur ederım canım sagolasın
gercekten kahvemı ıcmenı cok ısterdım bılıyor musun sohbetın bakıs acın muazzam
senınde hayalınden daha guzel seylere sahıp olmanı dılıyorum

ayyy cok tesekkur ederım canım sagolasın
gercekten kahvemı ıcmenı cok ısterdım bılıyor musun sohbetın bakıs acın muazzam
senınde hayalınden daha guzel seylere sahıp olmanı dılıyorum
Amin herseyın o kadar şık sade ve duzgun kı bayıldım ayrı ayrı.
Ev de cok ferah kocaman. Bembeyaz.
Cocukların olmasına ragmen oturma odanı beyaz almıssın, cesur kadınsın vesselam
Neden olmasın, Bıgun yolum Antep'e duser belki ve o kocaman balkonunda ıcerız kahvelerımizi

benım burdan 4 arkadasım ayrı zamanlarda antebe gezı ayarladı geldıler bende kaldılar bırlıkte yedık ıctık sohbet ettık
su corona bir sakinlesin kesınlıkle bır plan program yaparız gelırsın hem gezdırırım sana buraları hem şööyyyleee bır antep sofrası kurarım sonra da balkon kahve keyfı bol gıymet tıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…