Sonunda kendi evime taşındım :)

Oyyyy düzenden yıkılacak her yer orta yerinden çatladım haaaa maaşallah
Güzel günlerde oturun çok emek vermişsin

vay bebem vay cok güzel bayildim.
Allah güzel günlerde oturmayi nasip etsin insallah.
daha güzellerini versin.
Burda böyle evler yok hepsi kücücük.
düzenini ayrica cok sevdim bal dök yala

Oyyyy düzenden yıkılacak her yer orta yerinden çatladım haaaa maaşallah
Güzel günlerde oturun çok emek vermişsin
vay bebem vay cok güzel bayildim.
Allah güzel günlerde oturmayi nasip etsin insallah.
daha güzellerini versin.
Burda böyle evler yok hepsi kücücük.
düzenini ayrica cok sevdim bal dök yala
cok tesekkur ederım kızlar
daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah

Eviniz maşallah çok çok güzel. Düzen çok iyi.
Ama balkonunuza ayrıca bayıldım. güzel günlerde oturun

güle güle oturun fakat ben bu tarz pembeli, beyazlı, desenli perdeleri evlerden pek hoşlanmıyormuşum onu fark ettim

güle güle oturun fakat ben bu tarz pembeli, beyazlı, desenli perdeleri evlerden pek hoşlanmıyormuşum onu fark ettim
suan bende hoslanmıyorum
5-6 yıl once bunlar cook modaydı heryer cıcek bocek englısh homedan fırlama evlerdı nasıl bır akıl tutulması yasadım da ıcımde nasıl bır çiçek fışkırması vardı da boyle çiçeğe bogdum bılmıyorum esasında esım bıraz sevıyor mesela berjerlerı kırlentlerı o desenlı perdelerı esım begendı kıs sonu oturma grubumuzu yenıleyecegız ben kese kagıdı rengı bej rengı kum rengı ya da antrasıt rengı seylere duz seylere bakıyorum esıme gosterırken hala onun elı cıceklılere gıdıyor

çiçek zehırlenmesı yasadım valla 5 senedır hepsını yenıleyecegım
yalnız bana bırtek konuda yardımı oldu cocuk buyuturken hıc leke sorunu yasamadım bu kadar desene

ahahaha doğru diyosunuz, o dönem evlenen ve ev yenıleyen herkesin evi bu renk tonlarında. şuan tanıdıklarımı düşünüyorum ve evet kesinlikle öyle
şuan biraz daha sade, keskin tonlu odalar, evler gözümüze sokulduğu için de olabilir, ileriki yıllarda da bu donuk tonlarla nasıl yaşamışız diyebiliriz
ben de 1 yıllık evliyim ve farklı şehirde ev döşeyeceğim, önerilerinizi beklerim salonumu koyu, oturma odamı acık yapayım diyorum ben de. oturma odası kücük olacagından acık renk geniş göstersin diye.

aynen cok guzel olur ama oturma odası cok gunluk kullanılacagından acık rengı temız tutmak cok zor oluyor acık renk secerken yıne krem gıbı acık degıl de bej gıbı kum gıbı bır acık renk secın bence
krem rengı temız tutarken zorlandım cunku bır mısafır geldı sıyah kumas pantolon gıymıs kalktı gıttı arkasından 1 sene o lekeyı cıkarmak ıcın ugrastık mesela
ben az cok burdan tanıyorum sızı guzel secım yapacagınızdan emınım :)
hayırlı olsun sımdıden agız tadıyla saglıkla huzurla oturun ınsallah

açık renk tutulmuyor
ben pembelerden kremlerden açiklardan çok sıkıldım..:)
bi daha alacaksam yeşil veya turkuvaz rengine tercih ederim :)
ve benim ev babaanne evi
gerçekten öle.. eski modern kafasi ben
nisa çok güzel ben bayıldım pembiş pembiş:) ama heryerde pembiş evler dolu.

ay çok teşekkür ederim tavsiye ve iyi temennileriniz için^^
nick değiştirdim aslında ama tanıyor olmanıza şaşırdım birazcık, ama ben de sizi tanıyorum yorumlarınızın güzelliğinden <3
öyle işte hep böyle güzel konularda buluşmak dileğiyle

ya ben sıkıldım valla çiçekten falan
hadı kızın odasına bırsey dıyemıyorum kızım ne ıstıyorsa odasına o
ama cıceklı boceklı odadan halı ve perdelerımden nefret edıyorum resmen

ya ben sıkıldım valla çiçekten falan
hadı kızın odasına bırsey dıyemıyorum kızım ne ıstıyorsa odasına o
ama cıceklı boceklı odadan halı ve perdelerımden nefret edıyorum resmen
benim bi odasi kirimzi çiçekli krem rengili. koltuklar krem yastıklar kırmızı çiçekli.. hali da ayni şekilde..
oraya misafir aliyorum.. bayılıyolar
bi odasi da babaanne evi kahve tonlarii.. normal kanepeli örtülü çekyatlı kahve rengi halı. vitrin kahve.
yatak odam pembe.. degiştirecem beyazi seçerdim olsam.. sıkıldım..
6 yıldır degiştirmedim evlendiğimden beri..
ben düz seçerdim olsam..:)
kaynanamin evi pembe.. koltuk takımı da pembe. gören yeri degiştirdi sanar.
Ben pimpirikli bir ailenin pasaklı geliniyim temizliğimi eleştirirler beğenmezler. temiz ol derler içimde degil bu.

aman kurban olsunlar sana
senın guler yuzun hos sohbetın yeter

guya balkonu botanık yapıcaktım... koronadan dolayı cıkıp gezemedım kı
neyse bu sene balkon boyle kalsın kısmet...

eviniz çok güzel mobilyalarınızında hepsi beyaz olunca evi aydınlık göstermiş :)
güle güle oturun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…