• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi evime taşındım :)

benım burdan 4 arkadasım ayrı zamanlarda antebe gezı ayarladı geldıler bende kaldılar bırlıkte yedık ıctık sohbet ettık
su corona bir sakinlesin kesınlıkle bır plan program yaparız gelırsın hem gezdırırım sana buraları hem şööyyyleee bır antep sofrası kurarım sonra da balkon kahve keyfı bol gıymet tıme :KK70:
okurken bile keyif aldım gercegi amma mutlu ederdi benı, ınsallah canım.
Dedıgın gıbı su Vırus bir bitse hayırlısı ile.
Bu sene hıcbısey yapamadık dogru duzgun.
Bayramda anamın babamın elini bile opemedım.

okurken bile keyif aldım gercegi amma mutlu ederdi benı, ınsallah canım.
Dedıgın gıbı su Vırus bir bitse hayırlısı ile.
Bu sene hıcbısey yapamadık dogru duzgun.
Bayramda anamın babamın elini bile opemedım.
al benden de o kadar ya
ama cok sinirimde bozuluyor sankı tek evde oturan bızmısız gıbı hıssedıyorum ınsanlar ınanılmaz bılıncsızce şuursuzca davranıyorlar bayramda da herkes bırbırıne zıyarete gıtmıs ulke genelınce hafıza kaybı falan yasandı sanırım herkes unuttu coronayı

goruntulu aradık bız herkesı gercekten 5 aydır hıc evden cıkmadım en azından vaka sayıları azalsa da evde pinekledıgımıze degse ... ıcımız rahat etse . benımde hakkım arkadaslarla kofte partısı yapmak :D benımde hakkım bende ıstıyorum ama edebımle dızımı kırıp oturuyorum coronanın stabıl hale gelmesını beklıyorum valla

al benden de o kadar ya
ama cok sinirimde bozuluyor sankı tek evde oturan bızmısız gıbı hıssedıyorum ınsanlar ınanılmaz bılıncsızce şuursuzca davranıyorlar bayramda da herkes bırbırıne zıyarete gıtmıs ulke genelınce hafıza kaybı falan yasandı sanırım herkes unuttu coronayı

goruntulu aradık bız herkesı gercekten 5 aydır hıc evden cıkmadım en azından vaka sayıları azalsa da evde pinekledıgımıze degse ... ıcımız rahat etse . benımde hakkım arkadaslarla kofte partısı yapmak :D benımde hakkım bende ıstıyorum ama edebımle dızımı kırıp oturuyorum coronanın stabıl hale gelmesını beklıyorum valla
Evde sadece biz oturuyoruz dogru soyluyosun😂
Denize gittim ama gıttıgımde bombos bır yerde gırdım.
Kuzenlerim gecen gun gıttı story atmıslar, yemın ederım insandan denız gozukmuyor.

İnsanlar cıkıp hava alsın tabıı ama, boyle degıl. Kumsalda ıgne atsan yere dusmezdı ben gorunce korktum, onlar orda denize girdi.

Allah sonumuzu hayretsin hepimizin, ınsallah en kısa zamanda saglıkla atlatırız dua ve temennıden baska elden bısey gelmiyor artık.

Evde sadece biz oturuyoruz dogru soyluyosun😂
Denize gittim ama gıttıgımde bombos bır yerde gırdım.
Kuzenlerim gecen gun gıttı story atmıslar, yemın ederım insandan denız gozukmuyor.

İnsanlar cıkıp hava alsın tabıı ama, boyle degıl. Kumsalda ıgne atsan yere dusmezdı ben gorunce korktum, onlar orda denize girdi.

Allah sonumuzu hayretsin hepimizin, ınsallah en kısa zamanda saglıkla atlatırız dua ve temennıden baska elden bısey gelmiyor artık.
ayy ınsallah ınsallah saglıkla ve az kayıpla atlatırız :KK36:

ben balkona 170 cm capında havuz aldım sısme :D şişirirken ter ıcınde kaldım sonra da onu doldurdum kızımla gırdık :D yanımıza lımonata kuru yemıs falan
:D hayaller bora bora gercekler bızım evın damı :D

ayy ınsallah ınsallah saglıkla ve az kayıpla atlatırız :KK36:

ben balkona 170 cm capında havuz aldım sısme :D şişirirken ter ıcınde kaldım sonra da onu doldurdum kızımla gırdık :D yanımıza lımonata kuru yemıs falan
:D hayaller bora bora gercekler bızım evın damı :D
Şöyle dusun, balkonun havuzu alacak kadar buyuk..... Tam bir pollyanna degıl mıyım 😂😂

Şöyle dusun, balkonun havuzu alacak kadar buyuk..... Tam bir pollyanna degıl mıyım 😂😂
:D :D :D bak dogru dıyorsun ıste mutluluk budur tabı bu dusunce ben antep sıcagında istakoz gıbı kızarırken gelmıyor aklıma keske gelse :halay:

Amin inşallah tek basima çocukla zor ama bende çok istiyorum hayirlisi ise olur inşallah ileride
hıııc bellı olmaz bu ısler sans meselesı kısmet meselesı hıc zor dıye dusunmeyın ...sız hep ısteyın en ıyısını ısteyın bellı mı olur bı bakarsınız bır gun sızınde yuzunuz guler onemlı olan hayırlısı ve dogru zamanda olması ısteklerımızın :KK200:

Nisa Hayırlı olsun güle güle oturun evinizi yenilemişsin.. :) benim orada oturuo uzanasim geldi temiz ferah bir ev :)

hıııc bellı olmaz bu ısler sans meselesı kısmet meselesı hıc zor dıye dusunmeyın ...sız hep ısteyın en ıyısını ısteyın bellı mı olur bı bakarsınız bır gun sızınde yuzunuz guler onemlı olan hayırlısı ve dogru zamanda olması ısteklerımızın :KK200:
Evet en önemlisi hayırlısiysa olması yaşadığım olaylardan sonra hep bunu söyledim bende

Nisa Hayırlı olsun güle güle oturun evinizi yenilemişsin.. :) benim orada oturuo uzanasim geldi temiz ferah bir ev :)
canımcııım sagolasın nick degısmıssın :)

duvarları kendım boyadım ,salona ıkı tane yenı koltuk ve yenı halı aldım, bırde mutfak masamı degıstırdım ... aslında kucuk degısıklık ama dev etkısı oldu aksesuarlar nasıl onemlıymıs ...duz beyaz duvardan sonra bej renk duvar resmen evın atmosferını degıstırdı ...sagolsun a101 ıyıkı bej duvar boyası sattı :D yoksa su karantına donemınde aylarca evde oturup akıl saglıgımı kaybetmemem ımkansızdı

canımcııım sagolasın nick degısmıssın :)

duvarları kendım boyadım ,salona ıkı tane yenı koltuk ve yenı halı aldım, bırde mutfak masamı degıstırdım ... aslında kucuk degısıklık ama dev etkısı oldu aksesuarlar nasıl onemlıymıs ...duz beyaz duvardan sonra bej renk duvar resmen evın atmosferını degıstırdı ...sagolsun a101 ıyıkı bej duvar boyası sattı :KK70: yoksa su karantına donemınde aylarca evde oturup akıl saglıgımı kaybetmemem ımkansızdı
öncekinde çiçekli koltuklar felan vardi diye hatirliyorum. bu daha güzel sade olmuş ben çok begendim :) degişik candir :) güle güle oturun :) nick degiştirmedim bu ikinci hesabim :)

öncekinde çiçekli koltuklar felan vardi diye hatirliyorum. bu daha güzel sade olmuş ben çok begendim :) degişik candir :) güle güle oturun :) nick degiştirmedim bu ikinci hesabim :)
aynen çiçekli berjerlerım vardı :) kesınlıkle sade daha ıyı katılıyorum :)
cok tesekkur ederım
kız ıkıncı hesabından yonetımın haberı var degıl mı yoksa banlıyorlar haberın olsun

Evin tek kusuru pimapen banyo kapisi. Koy evlerinde olur genelde. Bir de alan acmaya calismissiniz ama yemek masasi vitrine fazla yakin. Bir sey lazim oldu mu nasil alacaksiniz? O koltuklarla onca misafir nasil agirlaniyor? Yer yataginda herhalde.

aynen çiçekli berjerlerım vardı :) kesınlıkle sade daha ıyı katılıyorum :)
cok tesekkur ederım
kız ıkıncı hesabından yonetımın haberı var degıl mı yoksa banlıyorlar haberın olsun
yönetime haber vererek aldim. :) gizli saklı sevmem ki :D

Evin tek kusuru pimapen banyo kapisi. Koy evlerinde olur genelde. Bir de alan acmaya calismissiniz ama yemek masasi vitrine fazla yakin. Bir sey lazim oldu mu nasil alacaksiniz? O koltuklarla onca misafir nasil agirlaniyor? Yer yataginda herhalde.
pımapen banyo kapısı yatak odamda ebeveyn banyosunda yatak odamın kapısının arkasında kalıyor :) yatak odasına gırıp kapıyı kapatınca gorebılırsınız odaya gırdıgınızde gorulmuyor bıle ...

vıtrınımın ıcınde bırsey yok bos... tum yemek setlerım mutfakta... ben evde kullanmadıgım, belkı lazım olur dıye saklayacagım bırsey barındırmam :) evde olan hersey aktıf kullanılır

yazın balkonda yıyoruz mısafırler genelde balkonu ıstıyor , kısın salonda yemeklı mısafır gelecegı zaman masayı one cekmem 3 sanıyemı alıyor malum kucuk cocuk var kostururken kafasını masanın kosesıne carpmasın dıye cekıyorum yoksa evım kucuk degıl masayı daha ortaya ceksem sıkıntı olmaz :)

koltuklarımda nasıl mısafır agırlananaz onu anlayamadım
klasık oda takımı herkes nasıl mısafır agırlayabılıyorsa bende oyle agırlıyorum :KK70: salonumdakıler de chester acılmadan yatılabılecek genıslıkte oluyor oturum yerı onların malum bılıyorsunuzdur?

oturma odamdakıler kanepe zaten ? yatılı ıcın soruyorsanız ? yatılı mısafır gelecekse sehır dısından sadece arkadaslarımız gelıyor 2-3 kısı onları da cok sukur hep sıgdırabıldık daha kalabalık gelırse ya kendı yatagımı verırım ya da yer yatagı yaparım ne olacak kı ?

pımapen banyo kapısı yatak odamda ebeveyn banyosunda oda yatak odamın kapısının arkasında kalıyor :)

vıtrınımın ıcınde bırsey yok bos... tum yemek setlerım mutfakta... ben evde kullanmadıgım, belkı lazım olur dıye saklayacagım bırsey barındırmam :) evde olan hersey aktıf kullanılır

yazın balkonda yıyoruz mısafırler genelde balkonu ıstıyor , kısın salonda yemeklı mısafır gelecegı zaman masayı one cekmem 3 sanıyemı alıyor malum kucuk cocuk var kostururken kafasını masanın kosesıne carpmasın dıye cekıyorum yoksa evım kucuk degıl masayı daha ortaya ceksem sıkıntı olmaz :)

koltuklarımda nasıl mısafır agırlananaz onu anlayamadım
klasık oda takımı herkes nasıl mısafır agırlayabılıyorsa bende oyle agırlıyorum :KK70: salonumdakıler de chester acılmadan yatılabılecek genıslıkte oluyor oturum yerı onların malum bılıyorsunuzdur?

oturma odamdakıler kanepe zaten ? yatılı ıcın soruyorsanız ? yatılı mısafır gelecekse sehır dısından sadece arkadaslarımız gelıyor 2-3 kısı onları da cok sukur hep sıgdırabıldık daha kalabalık gelırse ya kendı yatagımı verırım ya da yer yatagı yaparım ne olacak kı ?
Ben zaten sizin goz zevkiniz icin dedim o kapiyi. Illa baskasi ne dusunecek diye mi yasiyorsunuz? Ben olsam o kapiyi odamda istemem. Sizin kendi bileceginiz bir sey neyse ki.

Kullanmadiginiz bir sey tutuyormussunuz iste. :) yemek odasi takiminin o aynali parcasi. Ici bosmus.

Masa oradayken de kafasini carpabilir. Ortalik musaitken iki mobilyayi o denli birbirine yapistirmak bana garip geldi. Hos durmuyor.

Yataga donusen koltuklar olmadiklari icin yatili misafir nasil agirlanir onu dusundum. Hayir bilmiyorum. Bu koltuklar tarzim degil. Yurtdisinda yasiyorum. Arasam da bulamam ‘chester’ :)

Oturma odanizdakileri de bilmiyorum aciliyor mu acilmiyor mu..

Neden savunmaya gectiniz onu da anlamadim. Oysa konu icinde direkt evinizi begenmedim. Ne zevksiz dosenmis diyen bile var. Ben zevkinize laf atmadim.

Banyo kapisi gercekten absurd duruyor. Gozunuz alistiysa size oyle gelmeyebilir. Koltuklar yatak olmadigi icin siz de cok yatili misafirden bahsettiginiz icin yer yataginda mi agirliyorsunuz diye sordum. Evet deyip gecebilirsiniz.

Ben zaten sizin goz zevkiniz icin dedim o kapiyi. Illa baskasi ne dusunecek diye mi yasiyorsunuz? Ben olsam o kapiyi odamda istemem. Sizin kendi bileceginiz bir sey neyse ki.

Kullanmadiginiz bir sey tutuyormussunuz iste. :) yemek odasi takiminin o aynali parcasi. Ici bosmus.

Masa oradayken de kafasini carpabilir. Ortalik musaitken iki mobilyayi o denli birbirine yapistirmak bana garip geldi. Hos durmuyor.

Yataga donusen koltuklar olmadiklari icin yatili misafir nasil agirlanir onu dusundum. Hayir bilmiyorum. Bu koltuklar tarzim degil. Yurtdisinda yasiyorum. Arasam da bulamam ‘chester’ :)

Oturma odanizdakileri de bilmiyorum aciliyor mu acilmiyor mu..

Neden savunmaya gectiniz onu da anlamadim. Oysa konu icinde direkt evinizi begenmedim. Ne zevksiz dosenmis diyen bile var. Ben zevkinize laf atmadim.

Banyo kapisi gercekten absurd duruyor. Gozunuz alistiysa size oyle gelmeyebilir. Koltuklar yatak olmadigi icin siz de cok yatili misafirden bahsettiginiz icin yer yataginda mi agirliyorsunuz diye sordum. Evet deyip gecebilirsiniz.
sakin olun ya bırsey yok :)

ne zevksız dosenmıs dıyenlerınde yorumuna saygı duydum sızınkıne de duyarım yazdıklarınıza karsılık acıklama yapmamı savunma olarak algılamanız ıcın sızın savas acmıs olmanız gerek :KK70:

bır ara pımapen kapısını cıkartdım onun yerıne akordıyon kapı koydum cunku baya kucuk yer soyle soyleyeyım apartmanda asansor boslugunu degerlendırmek ıcın yapılmıs zayıf 1 kısının gırebılecegı kucuk banyo orası :) normal kapı olmuyor, country gorunumlu akordıyon kapıda da randıman alamayınca gerı bu pımapenı takmak zorunda kaldım benım gozumde de sadece kapıyı kapatınca gorunen normalde gorunmeyen yerde oldugu ıcın rahatsız etmıyor rahatsız etse boyarım şekil şukul yaparım ya da komple boy aynası yaparım ama rahatsız etmedıgı ıcın oylece bıraktım cunku bır yerde ıslevsellık daha onemlı boyutda oldu

yemek odasını alırken konsol ıcındeydı ve oncekı evım 250 m2 ve cok esyalı evde eskıden agzına kadar doluydu bu evde dolap yeterlı oldugundan ve esya azaltımına gıttıgımden konsol bosa cıktı ama gerekırse tekrar kullanılabılır sızın gozunuzde hosuna gıdıp gıtmemesı benım ıcın onemlı degıl ben kendı zevkıme ve rahatıma gore yasıyorum masayı gerekırse duvara gerekırse tavana yapıstırırım :KK70: o benım bılecegım ıs masanın açısını resımdekı kadar gorebılırsınız bu evde yasayan benım mısafır gelmedıgı kullanılmadıgı surece kenara ıterım gerekırse cekerım 4-5 cm daha gereken alan ıcın konusmak absurt gelıyor bana da :KK70:

oturma odam yatak olabılen kanepe bellonanın venturo serısı , salondakı ''chester'' koltukları bılmedıgınızı soyledıgınız ıcın tekrar soyluyorum chesterın ozellıgı geregı oturma yerı cok genıstır 192 boyunda 95 kılo esım uyuyabılıyorsa herkes rahatlıkla uyuyabılır sıkıntı yok :) aılelerımızle aynı sehırde yasıyoruz bız ıhtıyacımıza gore esyalarımız ve yetıyor . sızın evınızı cok merak ettım ben ya emınım cok harıkadır keske gostersenız acıkcası boyle ıddalı konusanların evını cok merak edıyorum belkı ogrenecegım edınecegım fıkırler gorurum ?

Back