tek umudum huzurla mutlulukla kullanmak çok teşekkür ederimBayıldım hayırla mutlulukla ve huzurla kullan inş.
teşekkürler olumlu yorumlar mutlu ediyo benigüle güle kullan canım çok güzeller
amin amin daha devamı gelecek inşallah hala eksiklerim var küçüklerde bilemaşallah canım, bir çok ihtiyacını almışsındevamı gür olsun
amin çok çok teşekkür ederimçok güzeller, güle güle kullan
amin teşekkür ederim bizim içinde ileride aynı olacak durum çeyiz en özel en güzel şeylerden biriHepsi super 4.5 senelik evliyim hala baktikca ceyizlere heyecanlanirim
Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin mutluluklar
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimmutlulukla kullan :)hepsi çok güzeller :)
hoşbuldukk elimden geldiğince hep bi tık iyisi olsun diye uğraştım değiceni düşünüyorum sonuçta hepsini ben kullancam ve mutlu olcam kullanırken mutluluğuma gölge düşmesinmerhabalaaar :) hoşgeldin canım herşeyini almışsın baya kolaylamışsın çok güzeller :) gördüğüm kadarıyla iyi markalardan seçmişsin hep aldıklarını, wüsthof, victorinox, kmix, dyson, drosselmeyerr neler neler :)) en çokta ilkkez rosanne korkmaz alan gördüm çok heycanlandım benmde aklımda o model var ama bi cesaret edemedim, kmix kettlelarıda çok beğeniyorum :) drosselmeyer fındıkkırana bi türlü kıyıpta veremedim ama her gördüğümde beğenirim, kısacası canım zevklerimiz çok byük oranda uyuyomuş :) güzel günlerde kullan inşallah :)
amin amin çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsunÇok güzel herşeyin güle güle kullan :)
ben az biraz temizlik hastasıyım bnm için en iyi süpürgenin bu olduğuna inandım :) tefali de sırf cam rondo diye tercih ettim oda iyi bence dediğini dikkate alcam haftaya bi ikea yolculuğum var bi sürü eksiğimi daha alıcam ve şimdi bile mutluyum alıcaklarım için düğünüm aksamazsa eğer seneye ekim inşallahcanım sıkılmadan baktım hepsine güle güle kullan:)elektrik süpürgem benimde dysonondan eminim çok iyiolduğuna,birde blendır setimiz birebir aynı inşallah tefalden dememnun kalırız:)eksiklerimi söyleyin dediğiniçin söylüyorum canım plastik katlanılabilir kesme tahtaları var ikeada ya da int.te onlardan al bence cam yahut tahtadansa o plastikler çok daha işlevsel annemde var ordan biliyorum,yani çeyizinde eksik yok gibi hatta fazlalık var bana göre:)ne zaman düğünün kısmetse:)
amin amin çok teşekkür ederim beğenmeniz bni çok mutlu ediyo çevremde beğenmeyenler olabiliyodu üzüyolardı beniAllahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insllh gule gule saglikli musmustlu gunlerde kullaniniz hepsi cok guzeller
Sağol Canm bizim oldu artk bi daha bu kadar detaylı alınmazamin amin çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
kadınların içinden gelsin yeterki herşeyi alırlar yavaştan yavaştan :)Sağol Canm bizim oldu artk bi daha bu kadar detaylı alınmaz
Eskiyince olablr benm daha çok kıyafete ayakkabiya icim gidiyokadınların içinden gelsin yeterki herşeyi alırlar yavaştan yavaştan :)
ahh kadınlarEskiyince olablr benm daha çok kıyafete ayakkabiya icim gidiyo
Doyamiyormmahh kadınlar
hayırlısı olsun demek şubatta bi bebişin olcakDoyamiyormmbu aralar bebeğe bakmaktan kendime hiç bisey almadm gerçi
Evet canım inşallah hayirlisiyla gelmeyihayırlısı olsun demek şubatta bi bebişin olcak
amin amin Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet canım inşallah hayirlisiyla gelmeyi
Nasıp etsin
İnşallah Canm sağol darısı sana artk :)amin amin Allah analı babalı büyütsün inşallah