sonunda benim çeyizim

Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insllh gule gule saglikli musmustlu gunlerde kullaniniz hepsi cok guzeller

hoşbuldukk elimden geldiğince hep bi tık iyisi olsun diye uğraştım değiceni düşünüyorum sonuçta hepsini ben kullancam ve mutlu olcam kullanırken mutluluğuma gölge düşmesin korkmaz ürününe gelince çok beğeniyorum tenceremi korkmaz çalışanıyım bu arada her ürün şans işi ben güzel kullanabileceğime inanıyorum inşallahda öyle olur :) kmix marka olarak iyi rengide hoşuma gidince hiç araştırmadan aldım güzel dileklerin için çok saol beni mutlu ettin

ben az biraz temizlik hastasıyım bnm için en iyi süpürgenin bu olduğuna inandım :) tefali de sırf cam rondo diye tercih ettim oda iyi bence dediğini dikkate alcam haftaya bi ikea yolculuğum var bi sürü eksiğimi daha alıcam ve şimdi bile mutluyum alıcaklarım için düğünüm aksamazsa eğer seneye ekim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…