sonunda benim çeyizim

yldzgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
123
65
35
arkadaşlar merhaba, uzun süredir sizi takip ediyorum destek alıyorum sonunda bende büyük bi çoğunluğa sahip oldum çeyiz konusunda kötü veya iyi yorum yapabilirsiniz eksiklerimi söyleyebilirsiniz buyrun çeyizlerim

Çok güzel seçimler..İyi günlerde mutlulukla kullanın

Hepsi super 4.5 senelik evliyim hala baktikca ceyizlere heyecanlanirim
Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin mutluluklar

mutlulukla kullan :) hepsi çok güzeller :)

merhabalaaar :) hoşgeldin canım herşeyini almışsın baya kolaylamışsın çok güzeller :) gördüğüm kadarıyla iyi markalardan seçmişsin hep aldıklarını, wüsthof, victorinox, kmix, dyson, drosselmeyerr neler neler :)) en çokta ilkkez rosanne korkmaz alan gördüm çok heycanlandım benmde aklımda o model var ama bi cesaret edemedim, kmix kettlelarıda çok beğeniyorum :) drosselmeyer fındıkkırana bi türlü kıyıpta veremedim ama her gördüğümde beğenirim, kısacası canım zevklerimiz çok byük oranda uyuyomuş :) güzel günlerde kullan inşallah :)

canım sıkılmadan baktım hepsine güle güle kullan:)elektrik süpürgem benimde dysonondan eminim çok iyiolduğuna,birde blendır setimiz birebir aynı inşallah tefalden dememnun kalırız:)eksiklerimi söyleyin dediğiniçin söylüyorum canım plastik katlanılabilir kesme tahtaları var ikeada ya da int.te onlardan al bence cam yahut tahtadansa o plastikler çok daha işlevsel annemde var ordan biliyorum,yani çeyizinde eksik yok gibi hatta fazlalık var bana göre:)ne zaman düğünün kısmetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…