sonunda benim çeyizim

hoşbuldukk elimden geldiğince hep bi tık iyisi olsun diye uğraştım değiceni düşünüyorum sonuçta hepsini ben kullancam ve mutlu olcam kullanırken mutluluğuma gölge düşmesin :KK28: korkmaz ürününe gelince çok beğeniyorum tenceremi korkmaz çalışanıyım bu arada her ürün şans işi ben güzel kullanabileceğime inanıyorum inşallahda öyle olur :) kmix marka olarak iyi rengide hoşuma gidince hiç araştırmadan aldım güzel dileklerin için çok saol beni mutlu ettin :oops:
aaa korkmaz çalışanımısın :)) rendenden memnun kalacakmısın birde onu çok merak ediyorum ne yalan söyleyeyim :KK51:

Heppsi çoook güzel aralarında bir çoğu benim de tercih ettiğim ürünler olmus :)))) İlk resimlerde 2 adet bardak var figürlü onları yurtdısından getirttin sanırım ya da kendin aldın bir siteden aldıysan sitenin adını yazarmısın bana çok hoşlarrr

Heppsi çoook güzel aralarında bir çoğu benim de tercih ettiğim ürünler olmus :)))) İlk resimlerde 2 adet bardak var figürlü onları yurtdısından getirttin sanırım ya da kendin aldın bir siteden aldıysan sitenin adını yazarmısın bana çok hoşlarrr
saol cnm teşekkürler hangi bardaktan bahsediyosun cnm sen çay bardağı çizgili olanmı

bu canım

Eklentiler

• gülen yüz kupa 2.jpg
    gülen yüz kupa 2.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 148
Dysonun hangi modeli süpürgen canim?
Alirken calistirarak mi aldin?
Dysonlarin gürültü problemi varmis dogrumu?
Temizlik acisindan suphem yok ama servis ve gürültü sorunu beni benden aliyor on kez düsünüyorum su makine icin :KK51:

canım maşallah çeyizlerinin her biri çok şık çok kaliteli çok zarif seçimler yapmışsın :nazar::KK200: inşallah hep bugünkü heyecanla ömür boyu mutlulukla kullanırsın sevdiceğin ve sevdiklerinle birlikte :KK68::KK68::KK68:

X