- 7 Eylül 2014
- 123
- 65
- 35
cnm hangisini diyosunyağ şişeni nerden aldın güzelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hangisini diyosunyağ şişeni nerden aldın güzelmiş
çalıştırdım cnm beni gürültüsü çok rahatsız etmedi evdede denedim ama heralde temizliği daha çok etkilediğinden göz ardı ettim sesini modeli dc52 total animal hiç pişmanlık duymuyorum hala iyiki aldım diyebiliyorum servis olayını ise şöyle düşünebilirsin bosch siemens mesala parçaları çok pahalı ama neredeyse hiç sorun çıkarmadan sonuna kadar kullanıyosun arçelik yaygın servis bakımından ama mutlaka bi memnuniyetsizlik oluyo küçükde olsa dyson dan sonuna kadar memnun kalacağıma inanıyorumDysonun hangi modeli süpürgen canim?
Alirken calistirarak mi aldin?
Dysonlarin gürültü problemi varmis dogrumu?
Temizlik acisindan suphem yok ama servis ve gürültü sorunu beni benden aliyor on kez düsünüyorum su makine icin
cnm ben bunu devamlı alışveriş yaptığım bi züccaciyeden aldım ilk defa orda görmüştüm araştırdım çok iyi bi ürün emsa markası italyan markasıydı galiba baharatlıklarım da aynı markadan
amin aminn çok teşekkür ediyorum beğendiğine sevindimcanım maşallah çeyizlerinin her biri çok şık çok kaliteli çok zarif seçimler yapmışsın inşallah hep bugünkü heyecanla ömür boyu mutlulukla kullanırsın sevdiceğin ve sevdiklerinle birlikte
cnm ben bunu devamlı alışveriş yaptığım bi züccaciyeden aldım ilk defa orda görmüştüm araştırdım çok iyi bi ürün emsa markası italyan markasıydı galiba baharatlıklarım da aynı markadan
fiyatı uygun ama araştır bi satan firmayı birde ücretsiz kargo olsun ürün geldikten sonra incele heryerini güzelce iade değişim falan talep edersen en azından zarar etme ucuz olunca çizik gönderebiliyolar hafif defolu ben 175 liraya almıştım görerek almak daha çok içime siniyor133 tlye bir sitede buldum canim nasil sence fiyati iyi mi ??? Sen ne kadara almistin ???
fiyatı uygun ama araştır bi satan firmayı birde ücretsiz kargo olsun ürün geldikten sonra incele heryerini güzelce iade değişim falan talep edersen en azından zarar etme ucuz olunca çizik gönderebiliyolar hafif defolu ben 175 liraya almıştım görerek almak daha çok içime siniyor
saol cnm beğenmene sevindimçok güzeller iyi ve güzel günlerde kullan
aynen canımSite bilinen iyi bir site fakat yinede sorun olabiliyor tabikide... Denk gelirsem görerek almak tabiki daha mantikli...
teşekkürler cnm beğenmene sevindimHepside harika özellikle kalp şeklindeki tavana bayıldım. İyi günlerde kullanmanin